Van Verre Reizen Anmeldelser 966

TrustScore 5 ud af 5

4,9

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Al je wensen worden gehoord. Goed en snel bereikbaar per telefoon. Tamara en Dieneke geven de juiste hulp/advies voor het samenstellen van onvergetelijke reis door Peru en ze weten alles over Zuid Ame... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Voor de 3e keer een reis laten samenstellen en regelen door van Verre Reizen. Dit keer naar Costa Rica. Alles is super goed geregeld. Er was veel overleg/advies over de bestemmingen. Alles tot in de p... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het begon al met het boeken van de reis. We werden goed geholpen en er werd naar ons geluisterd. De reis werd kosteloos aangepast toen het nodig was. Alle accomodaties en activiteiten waren mooi en he... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Totale ontzorging door Van Verre. Zij regelen alles, je hoeft alleen maar "mee te dobberen" en te genieten op het door hen uitgezette programma.

Virksomhedsoplysninger

1. Rejsearrangør

Skrevet af virksomheden

Van Verre biedt verre reizen op maat aan naar Azië, Afrika, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en Oceanië. Een reis is voor iedere klant anders. Je treft op onze website vele voorbeelden van prachtige verre reizen en bouwstenen aan. Je wilt net wat anders met jouw vakantie in Azië, Afrika, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en Oceanië? Geen probleem, alles is mogelijk met een individuele rondreis bij Van Verre. Onze landendeskundigen reizen zelf regelmatig naar onze bestemmingen om zo de mooiste reis te kunnen samenstellen.

Privéreizen op maat naar Azië, Afrika, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Oceanië bij Van Verre

Skrevet af virksomheden

Privéreizen
Onze verre rondreizen zijn privévakanties. Je reist door Azië, Afrika, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Oceanië met je eigen gezelschap. Dat betekent: vrijheid! Je stopt wanneer je wilt, je kunt op je gemak foto’s nemen of een wandeling door een dorpje of in de natuur maken.
Reizen op maat, alles kan!
De route stippel je vooraf samen uit met een van onze landendeskundigen. Zij zijn op de bestemming geweest en zullen samen met jou de verre reis volledig naar wens samenstellen: sfeervolle accommodaties, comfortabel vervoer en de leukste activiteiten die bij jouw reisgezelschap passen.
Deskundigheid
Iedere landendeskundige heeft één of meerdere bestemmingen als specialisme. We kennen deze landen uit eigen reiservaring: we proberen excursies uit en bezoeken hotels, om jou een geweldige ervaring te kunnen garanderen.
Boutique accommodaties
Wij zoeken accommodaties uit die bij jouw reisgezelschap past. Slapen in een luxe boutique hotel, en daarna een nachtje op een boot, in een boomhut of safaritent. Alles is mogelijk.
Zorgeloos op reis
Wij regelen je reis tot in de puntjes. Vanaf het moment van vertrek tot en met thuiskomst. Dat wil zeggen dat je je geen zorgen hoeft te maken over je vlucht, accommodaties, activiteiten en je vervoer op de bestemming. Aan alles wordt gedacht, zodat jij optimaal kunt genieten van de reis. Ook op je bestemming staan wij 24/7 voor je klaar.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Geweldig advies op maat

Persoonlijk advies en een consulent die steeds bereikbaar was met goede raad. Er werd echt nagedacht over wat we vroegen en de reis werd in functie daarvan uitgestippeld.

12. juni 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Dankjewel voor de mooie review en wat fijn om te horen dat jullie hebben genoten van de reis door Japan. Ik vond het erg leuk om jullie hierbij te mogen helpen. Hopelijk kunnen jullie nu nog lekker nagenieten van de mooie reis.

Met vriendelijke groet, Wendy, Van Verre

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze reis naar Maleisië was precies…wat we hadden gehoopt

Onze reis naar Maleisië was precies geregeld zoals we het hadden gewild. Alles verliep vlot, we hoefden zelf niets te regelen. Onze verwachtingen wat 'avontuur' betreft zijn ingelost en we verbleven grotendeels in de natuur, wat zalig was. De geregelde verblijven zijn charmant en goed gelegen.

7. juni 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Fijn te lezen dat u zo genoten heeft van uw reis door Maleisië. Met o.a. een bezoek aan Bako NP, Batang Ai en Tanjung Datu NP heeft u een bijzondere ervaring gekregen op Maleisisch Borneo. Wanneer u opnieuw reisplannen heeft, helpen wij u graag.

Van Verre aanrader

Voor de 3e keer gebruik gemaakt van de diensten van van Verre en opnieuw niet teleurgesteld. Alles was weer top geregeld en overzichtelijk!

6. juni 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Bedankt voor de mooie complimenten en dat u ons voor de verre reizen weet te vinden. Uiteraard helpen we u graag opnieuw bij een andere verre reis. Tot in de toekomst.

Met vriendelijke groet, Wendy, Van Verre

Top-organisatie!!!

Top-organisatie!!!

Communicatie is zeer goed bij het plannen van onze individuele reis en er werd volledig aan onze wensen voldaan.
De reis werd ook nog eens mooi gepresenteerd in een kleurrijke brochure per koppel.
Zullen zeker deze reisorganisatie bij vrienden aanprijzen.

5. juni 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Bedankt voor de lovende woorden. Wat fijn om te lezen dat jullie zo hebben genoten van de reis door Indonesië. Ik vond het erg leuk om jullie te helpen bij het samenstellen van de reis!

Volgend jaar staat er een Europese bestemming op de planning, maar uiteraard helpen we jullie graag opnieuw bij een andere verre reis. Geniet van de mooie herinneringen en hopelijk tot ziens in de toekomst!

Met vriendelijke groet, Tessa, Van Verre

Beste meneer en mevrouw Van Achteren, Beste Wicher en Kina,
Wat ontzettend fijn om te horen dat alles goed is verlopen en geregeld was. Veel mooie herinneringen zijn gemaakt om van te genieten. Ik vond het fijn om met jullie de reis samen te stellen waarin alle wensen naar voren kwamen. Veel plezier met nagenieten.
Met vriendelijke groet, Tessa, Van Verre

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De rondreis van 21 dagen door Japan was…

De rondreis van 21 dagen door Japan was door Van Verre perfect georganiseerd. Bij aankomst op het vliegveld Tokyo werden we verwelkomd en ontvingen we de benodigde trein- en buskaartjes inclusief uitleg in het Engels. Het reizen en hotels en excursies waren prima verzorgd. De persoonlijke reisapp met daarin de complete vakantie weergegeven was een echte openbaring. We zouden voor 200% Van Verre aanraden voor het verzorgen van een vakantiereis naar Japan.
Helma en Cees.

3. juni 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Wat hebben jullie een mooie reis door Japan gehad! Ik vond het fijn om jullie te helpen bij het samenstellen van deze reis waar al jullie wensen waren opgenomen. Veel plezier met het nagenieten.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie reis met veel hoogtepunten dwars…

Mooie reis met veel hoogtepunten dwars door het eiland Bali.

30. maj 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Dankjewel voor de mooie review en fijn om te horen dat jullie hebben genoten van jullie reis. Ik hoop dat jullie nog lang mogen nagenieten van de mooie reis die jullie hebben gemaakt. Als jullie weer nieuwe reisplannen hebben, help ik jullie graag opnieuw verder.

Met vriendelijke groet, Lara, Van Verre

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Reis op maat met goede tips, betrouwbaar

Goed advies , mooie hotels, goed en veilig vervoer

28. maj 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Dankjewel voor de mooie review! Ik vond het erg leuk om jullie rondreis te mogen samenstellen. Nu kunnen jullie heerlijk nagenieten van de prachtige reis die jullie hebben gemaakt!

Met vriendelijke groet, Emmy, Van Verre

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Perfecte reis op maat met fijne begeleiding

We hebben een hele fijne ervaring gehad met deze reisorganisatie. Het contact vooraf verliep prettig: we konden via Teams uitgebreid onze wensen en mogelijkheden bespreken. De planning was volledig afgestemd op onze voorkeuren. De organisatie stelde een mooie route samen en regelde de camper en alle campings. Ook tijdens de reis was het contact uitstekend – toen we onverwacht onze route moesten aanpassen, werd er direct met ons meegedacht en geholpen. West-Amerika is absoluut een aanrader, en met hulp van KidsReizen werd het een onvergetelijke reis!

27. maj 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Wat fijn om te lezen dat jullie zo ontzettend genoten hebben van jullie mooie camperrondreis door de USA. Wij vinden het belangrijk om onze reizende gezinnen zoveel mogelijk te helpen, ontzorgen en doen graag dat stapje extra. Niet alleen voorafgaand aan de reis, maar ook tijdens de reis. Dit hebben jullie ervaren toen vanwege weersomstandigheden de route aangepast moest worden. Gelukkig viel het achteraf mee en hebben jullie alsnog het mooie Yosemite NP kunnen bezoeken. Geniet van alle mooie herinneringen aan deze bijzondere reis!

Met vriendelijke groet, Christel, KidsReizen

Sumatra privereis in perfectie

De planning van de rondreis is tot in de puntjes verzorgd, als reiziger geen omkijken naar. Inchecken, excursies, flexibilteit bij de privereis met privechauffeur perfect. Accomodaties ook uitstekend (van 1,5* tot 4*).
Groot voordeel is dat Van Verre ook de reis gedaan heeft, zodat ze onze wensen precies juist kunnen invullen.

5. maj 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Het was leuk u op kantoor gesproken te hebben en samen de gehele reis door te nemen. Een prachtige reis voor vader en zoon. Fijn om te horen dat u ervan genoten heeft. Ik heb met veel plezier deze reis voor u georganiseerd.

Met vriendelijke groet, Renée, Van Verre

Top geregeld.

Super goed georganiseerde reis met fijne accomodaties en leuek excursies en goede service.

26. maj 2025

Beste Liselotte,
Wat enorm leuk om zo’n goede review van jullie te krijgen. Fijn dat jullie zo genoten hebben in Nieuw Zeeland.
Tot een volgende mooie verre reis.

Met vriendelijke groet, Natalie, Van Verre

Reis Borneo / Maleisië

Wij hebben voor het eerst een reis laten organiseren door van Verre reizen naar Borneo en Maleisië met heel veel transfers en binnenlandse vluchten, diversen excursies, huurauto en alles was echt tot in de puntjes geregeld.
Ik kan niet anders zeggen dat van Verre reizen ons zeer goed is bevallen.
Bedankt voor deze mooie reis en met name Evelyn

26. maj 2025

Beste Ruud en Carola,
Wat fijn te lezen dat jullie zo ontzettend genoten hebben van de reis naar West-Maleisië en Borneo. Jullie reis heeft een mooie afwisseling van cultuur, oeroude jungle en prachtige stranden. Bedankt dat wij mochten helpen met het samenstellen.

Super reisbureau.

Van Verre Reizen heeft onze reis naar Namibië van a tot z geregeld. Dit hebben zij uitstekend gedaan. Voor ons was het een spannende reis omdat we zelf gereden hebben en niet met een groepsreis mee gegaan zijn.
Wij hebben overnacht in prachtige accommodaties.

Wij kunnen Van Verre reizen van harte aanbevelen.

22. maj 2025

Beste Gerrit Jan,

Wat fijn om te lezen dat jullie een mooie reis gemaakt hebben. Bedankt voor de mooie review.
Mooie herinneringen waar jullie nog lang op terug kunnen kijken.

Met vriendelijke groet, Caroline, Van Verre

Perfect georganiseerde reis door Van Verre

Onze reis was tot in de puntjes geregeld. Onze wensen waren perfect verwerkt in het reisschema en daardoor hebben we enorm genoten van onze reis naar Japan. Evelyn is een echte topper!

21. maj 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Beste Helen en Richard, wat hebben jullie een fantastische reis gemaakt. Zoveel mooie en bijzondere plaatsen hebben jullie bezocht. Het was echt een feest om samen met jullie deze reis te organiseren. Dank jullie wel daarvoor. Heel veel plezier met nagenieten en voor een volgende reis help ik jullie weer graag.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtige reis in een prachtig land

Wij hebben een heerlijke rondreis door Namibië gemaakt. Alles was perfect geregeld door Van Verre en ook de uitleg op onze 1e dag door de lokale agent was uitstekend. Hele mooie accommodaties en ook de excursies waren goed geregeld. Gedurende de reis hebben wij wat vragen per mail gesteld en ook daar kregen wij heel snel antwoord op. Wij zijn dan ook zeer positief en zouden iedereen Van Verre aanbevelen.

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Wat fijn om te lezen dat jullie genoten hebben van het prachtige Namibië, hier doen wij het voor!

Nu lekker nagenieten van de mooie reis die jullie gemaakt hebben.

Met vriendelijke groet, Caroline, Van Verre

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Professioneel geholpen en meegedacht…

Professioneel geholpen en meegedacht met onze wensen. We waren zelf wat last minute waardoor niet alle " eerste keuzes" qua accomodatie nog beschikbaar waren. Tip , begin op tijd met plannen en reis niet meer dan 200 km per dag!

Mooie reis, mooie en vriendelijke mensen in Zuid Afrika.
Omdat het een groot land is hebben wij ons op noord-oosten gericht. Zelf zou ik nog een 2e accomodatie in het kruger park wel leuk hebben gevonden. Maar wat een mooie beesten overal. Super ervaring!

Nergens onveilig gevoeld, al hebben we niet in het donker gereden en tassen etc uit het zocht gehouden bij kruisingen en in dorpen en bij tanken.

Volgend jaar weer een mooie nieuwe bestemming bedenken.

19. april 2025
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Wat fijn om te horen dat jullie zo’n mooie reis hebben gemaakt door Zuid-Afrika! Nu is het tijd om na te genieten van alle mooie herinneringen. Hopelijk mogen wij jullie de volgende keer weer helpen met een mooie reis met het gezin.

Met vriendelijke groet, Britney, KidsReizen

Goed georganiseerde reis naar Sumatra

In overleg met ons is een persoonlijk reisprogramma opgesteld voor een reis naar Sumatra. Van een voorgestelde reis, is iets naar onze wens gemaakt met wat aanpassingen, rekening houdend met onze reissamenstelling (volwassene+kind)
Er werd snel gereageerd op vragen.

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Hartelijk dank voor je review. Ik heb met veel plezier jullie reis samengesteld, toch bijzonder om zo’n reis met je dochter te kunnen maken. Fijn om te horen dat de reis naar wens was. Geniet nog na van het mooie Sumatra.

Met vriendelijke groet, Renée, Van Verre

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tot in de puntjes verzorgde reis.

Vanaf het moment dat wij een offerte hebben aangevraagd tot het moment dat wij thuis kwamen na onze reis hebben wij het gevoel gehad dat wij een klant waren en dat er met ons is meegedacht. Alles was tot in de puntjes verzorgd.

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Bedankt voor uw fijne bericht! Natuurlijk heel graag gedaan. Wij zijn blij dat u, ondanks wat pech onderweg, zo heeft genoten van de reis.

Met vriendelijke groet, Danique en Lisanne, Van Verre

We hebben een reis van 4 weken gemaakt

We hebben een reis van 4 weken gemaakt: West-Maleisie en Sri Lanka.
Prachtig qua natuur, prachtige diversiteit aan bevolkingsgroepen, rijke oude cultuur.
Met van Verre de reis van te voren doorgenomen.
Alle afspraken klopten, prima chauffeurs/ auto’s. De hotels waren conform onze verwachtingen met zeer gastvrije service

14. maj 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Wat fijn dat u zo’n mooie reis gemaakt heeft. Het was best een puzzel eerst naar West-Maleisië en daarna door naar Sri Lanka. Toch heel goed om te lezen dat u zo genoten heeft en dat de chauffeurs zo hun best gedaan hebben. Wie weet tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet, Chantal, Van Verre

Onbezorgd op reis

Op de vakantiebeurs maakten we kennis met Chantal van KidsReizen. We gingen enthousiast naar huis en niet veel later zochten we contact voor een reis naar Maleisië, Sumatra en Qatar.
Er werd goed geluisterd naar al onze wensen, we kregen een reisplan en konden hierop ook aangeven wat we graag anders wilden of juist niet wilden. Het contact verliep altijd goed en was erg prettig.
Voor ons als gezin met 2 kinderen van 5&9 een eerste rondreis. Alles was tot in de puntjes verzorgd, met nog genoeg ruimte om zelf ter plaatse iets toe te voegen. Op de verschillende locaties stonden mensen voor ons klaar en de benodigde informatie was allemaal duidelijk in het reisplan beschreven, zodat we altijd even terug konden kijken over het hoe en wat. Tijdens de reis ging er ook wat mis, dat werd later prima opgepakt.
Het hele proces gaf ons een vertrouwd en prettig gevoel, we konden onbezorgd op reis en we hebben een prachtige onvergetelijke tijd gehad.

13. maj 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Wij zijn blij om te horen dat jullie rondreis zo goed is bevallen en dat jullie ervan hebben genoten. We vonden het erg leuk om de reis voor jullie samen te stellen en samen met jullie te kijken naar jullie wensen. In de toekomst helpen we jullie graag opnieuw met het plannen van een rondreis. Voor nu: geniet lekker na van de mooie reis die jullie hebben gemaakt!

Met vriendelijke groet, Tessa & Chantal, KidsReizen

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.