Al je wensen worden gehoord. Goed en snel bereikbaar per telefoon. Tamara en Dieneke geven de juiste hulp/advies voor het samenstellen van onvergetelijke reis door Peru en ze weten alles over Zuid Ame... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Voor de 3e keer een reis laten samenstellen en regelen door van Verre Reizen. Dit keer naar Costa Rica. Alles is super goed geregeld. Er was veel overleg/advies over de bestemmingen. Alles tot in de p... Se mere
Het begon al met het boeken van de reis. We werden goed geholpen en er werd naar ons geluisterd. De reis werd kosteloos aangepast toen het nodig was. Alle accomodaties en activiteiten waren mooi en he... Se mere
Virksomheden har svaret
Totale ontzorging door Van Verre. Zij regelen alles, je hoeft alleen maar "mee te dobberen" en te genieten op het door hen uitgezette programma.
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Van Verre biedt verre reizen op maat aan naar Azië, Afrika, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en Oceanië. Een reis is voor iedere klant anders. Je treft op onze website vele voorbeelden van prachtige verre reizen en bouwstenen aan. Je wilt net wat anders met jouw vakantie in Azië, Afrika, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en Oceanië? Geen probleem, alles is mogelijk met een individuele rondreis bij Van Verre. Onze landendeskundigen reizen zelf regelmatig naar onze bestemmingen om zo de mooiste reis te kunnen samenstellen.
Privéreizen op maat naar Azië, Afrika, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Oceanië bij Van Verre
Skrevet af virksomheden

- Privéreizen
- Onze verre rondreizen zijn privévakanties. Je reist door Azië, Afrika, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Oceanië met je eigen gezelschap. Dat betekent: vrijheid! Je stopt wanneer je wilt, je kunt op je gemak foto’s nemen of een wandeling door een dorpje of in de natuur maken.
- Reizen op maat, alles kan!
- De route stippel je vooraf samen uit met een van onze landendeskundigen. Zij zijn op de bestemming geweest en zullen samen met jou de verre reis volledig naar wens samenstellen: sfeervolle accommodaties, comfortabel vervoer en de leukste activiteiten die bij jouw reisgezelschap passen.
- Deskundigheid
- Iedere landendeskundige heeft één of meerdere bestemmingen als specialisme. We kennen deze landen uit eigen reiservaring: we proberen excursies uit en bezoeken hotels, om jou een geweldige ervaring te kunnen garanderen.
- Boutique accommodaties
- Wij zoeken accommodaties uit die bij jouw reisgezelschap past. Slapen in een luxe boutique hotel, en daarna een nachtje op een boot, in een boomhut of safaritent. Alles is mogelijk.
- Zorgeloos op reis
- Wij regelen je reis tot in de puntjes. Vanaf het moment van vertrek tot en met thuiskomst. Dat wil zeggen dat je je geen zorgen hoeft te maken over je vlucht, accommodaties, activiteiten en je vervoer op de bestemming. Aan alles wordt gedacht, zodat jij optimaal kunt genieten van de reis. Ook op je bestemming staan wij 24/7 voor je klaar.
Kontaktoplysninger
Noordeinde 5, 1141 AE, Monnickendam, Holland
- 0299-475083
- reizen@vanverre.nl
- vanverre.nl
Perfect verzorgde reis naar Indonesië
Van Verre heeft voor ons een prachtige reis op maat naar Sumatra, Java en Bali gemaakt.
Er is goed naar onze wensen geluisterd en deze zijn verwerkt in onze reis van 6 weken. Van Verre maakt gebruik van lokale agenten in Indonesië. Door gebruik te maken van lokale agenten kom je op mooie plekken die niet altijd toeristisch zijn. De accommodaties waren comfortabel en sfeervol, vaak op idyllische plekjes. Wij hadden een privéauto met vriendelijke chauffeurs. Mooie excursies met veel hoogtepunten. Reisbescheiden was zeer goed verzorgd en het contact met Renée liep ontspannen. Dit is de 2e keer dat wij een reis hebben gemaakt met Van Verre en was weer meer dan de moeite waard.

Onvergetelijke Bali-reis dankzij Van Verre Reizen
In juli hebben wij via Van Verre Reizen een prachtige rondreis van twee weken door Bali gemaakt. Alles was tot in de puntjes verzorgd: de accommodaties waren sfeervol en zeer comfortabel, we hadden een fijne auto met chauffeur, en de excursies waren goed georganiseerd.
De reis was een opeenstapeling van hoogtepunten, waarbij het moeilijk is om één specifiek hoogtepunt te benoemen.
Wat Van Verre voor ons bijzonder maakte, was de persoonlijke aandacht en het meedenken bij het samenstellen van de reis. We voelden ons echt gehoord en alles klopte. We raden Van Verre Reizen dan ook van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een unieke, zorgeloze en perfect georganiseerde reis.

Japan op zijn best
Prima reis gehad in Japan ,alles vlot verlopen ,goede organisatie, met dank voor de gereserveerde treintickets ,goede hotels ,goede lokale gidsen, heel veel gezien.Een aanrader.

Alles was feilloos geregeld
Alles was feilloos geregeld. Klaar en duidelijke info kregen we via de reisbescheiden op voorhand. Er werd duidelijk met onze wensen rekening gehouden. Voor extra info hoefde ik maar te bellen en het antwoord kwam snel.

Besvarelse fra Van Verre Reizen
Gewoon een goede ervaring!
VanVerre heeft goed naar onze wensen geluisterd en aan de hand van die wensen een onvergetelijke reis samengesteld!
De documentatie betreffende deze reis was forrmidabel opgesteld, de routebeschrijvingen waren accuraat, en de verdere omschrijvingen voldeden aan de verwachting.

Besvarelse fra Van Verre Reizen
De organisatie Van Verre leveren heel…
De organisatie Van Verre leveren heel goede service, plus hun locale reisagent in Vietnam was top.
Super tevreden over Van Verre en ze gaan van ons nog terug horen voor een volgende reis.
Bedankt.

Perfecte reis.
Hoewel alles via internet verliep, was de reis echt wel op maat. Alles was tot in de puntjes verzorgd, zonder haperingen. Perfect.

Java en Sulawesi
Het was een fantastische reis. Alles was goed geregeld en de chauffeurs en gidsen gaven veel informatie en waren vriendelijk en behulpzaam.

Besvarelse fra Van Verre Reizen
Alles was tot in de puntjes geregeld
Alles was tot in de puntjes geregeld. Een boekje erbij met alle hotels en routes echt een super ervaring. Dit was onze derde keer met van Verre/Kids reizen en zeker niet de laatste keer

Besvarelse fra Van Verre Reizen
Top reis van begin tot einde
Vanaf begin tot einde van de reis onze verwachtingen overtroffen. Mooie hotels, prima tourguides en chauffeurs.

Uitstekend verzorgde reis
Uitstekend:
Van Verre heeft voor ons een reis naar Java, Bali en Flores georganiseerd. In de voorbereiding was het contact met Renée uitstekend. In goed overleg is en mooi programma samengesteld. De reisbescheiden waren prima verzorgd. Tijdens het verblijf hebben de lokale agenten ons zeer goed begeleid en verzorgd. Alles bij elkaar was dit een zeer goed verzorgde reis waarbij alles klopte.

Prachtige rondreis Sumatra, Java en Bali met Van Verre
In juni hebben we een reis naar Sumatra, Java en Bali gemaakt, georganiseerd door Van Verre. Het was een individuele rondreis met (grotendeels) een chauffeur/gids. Dit is erg goed bevallen en we zijn volledig ontzorgd door Van Verre. Het voortraject (de reis samenstellen) is erg prettig verlopen dankzij het persoonlijke contact met Tessa, en ook tijdens de reis was Van Verre alert op onverwachte situaties, zoals de vulkaanuitbarsting op Flores waardoor de terugvlucht naar Nederland eventueel in gevaar kon komen.
Na de reis werd het contact prettig voortgezet en stond men open voor feedback en eventuele verbeterpunten. We kunnen niet anders zeggen dan dat we een schitterende onbezorgde rondreis hebben kunnen maken, en we een volgende verre reis zeker weer door Van Verre zullen laten organiseren.

Besvarelse fra Van Verre Reizen
Alles is van a tot z super geregeld
Alles is van a tot z super geregeld. Je hoeft niet bang te zijn dat iets niet goed of maar voor de helft geregeld is. kwaliteit verhouding is erg goed. Complimenten aan van verre!

Rondreis Maleisië en Singapore
Dit was omze 4e reis die we bij Van Verre hebben geboekt en wederom was alles perfect geregeld. Van de transfers, chauffeurs tot de hotels. Alles klopte.
De reisbeschrijving met de tips voor de bestemmingen hebben ons op weg geholpen met wat er allemaal te zien en doen is op de lokaties.
We hebben enorm genoten van de mooie nattur, dieren en prachtige steden dat Maleisië heeft. Maar waar we echt van genoten hebben was het eten! Overal kleine kraampjes met fantastische eten!
Singapore was ook geweldig. Een stad dat zo schoon is, ontzettend mooie gebouwen en schoppingmalls heeft. En natuurlijk de gardens by the bay, wat vooral 's avonds geweldig is!
Al met al zeer genoten van onze reis.

Besvarelse fra Van Verre Reizen
Uitstekende adviezen en top organisatie van reis
Uitstekende adviezen tijdens opzetten van onze reis door Canada en perfecte uitvoering wat betreft reserveringen, aansluitingen, documentatie en tips.

Heerlijke reis van 4 weken door Japan
Heerlijke reis van 4 weken door Japan. Alles was uitstekend geregeld door Van Verre en de lokale reisagent.
Prima accommodaties en individueel rondreizen met de trein (en metro) is in Japan erg goed te doen.
Het is moeilijk om hoogtepunten te noemen maar wandelen in de Kiso-vallei, fietsen bij Mount Fuji en de tempelovernachting met ochtendceremonie en Zazen meditatie in Nagano springen er wel uit.

We hebben een fantastische reis naar Flores, Komodo en Lombok
Alles was perfect geregeld, de chauffeur en gids waren erg prettig.
Vooral Flores heeft ons zeer verrast, wat een prachtig eiland.

Besvarelse fra Van Verre Reizen
Super reisbureau, een absolute aanrader!
Super reisbureau! Ik heb nog nooit een reisbureau tegen gekomen dat zo professioneel én terzelfdertijd zo persoonlijk werkt.
Vanaf het eerste contact, een heel aangenaam telefonisch kennismakingsgesprek om onze wensen te bespreken, tot het uitwerken van de volledige reis, alles werd in detail besproken met een vast contactpersoon. Alles kon naar wens aangepast worden. De elektronische offerte is van een ongekende kwaliteit waarbij de reis in detail beschreven staat. Bij elk onderdeel, bij elk hotel, bij elke uitstap staat alle informatie die je nodig hebt. De offerte is gelinkt aan hun website waardoor je bij elk onderdeel kan doorklikken naar de info op hun website.
Van Verre reizen is een absolute aanrader!

De met Van Verre samengestelde reis
De reis die we in samenspraak met Van Verre hebben samengesteld, voldeed nog meer dan aan wat we ervan verwacht hadden. We hebben ontzettend genoten

Besvarelse fra Van Verre Reizen
De reis(organisatie) was tot in de puntjes verzorgd…
De reis(organisatie) was tot in de puntjes geregeld. Alle geplande zaken verliepen zoals die waren gepland. Voor zo'n reis van 32 dagen op heel veel verschillende locaties is dat super goed :) De accommodaties waren fantastisch en vaak in de sfeer van het land

Besvarelse fra Van Verre Reizen
Læs mere om andre typer anmeldelser.