Ik kwam alleen vanwege een terugroepactie aan m'n oude Ibiza, maar werd door de receptioniste en bij het ophalen later door de monteur heel leuk en vakkundig geholpen. Was aangenaam verrast eerlijk ge... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Snel een afspraak kunnen maken, bij omruil naar huurauto snel geregeld en zeer tijdig weer gebeld dat de auto al weer klaar stond na onderhoud
Ik heb een fantastische auto gekocht bij van Mossel te Waalwijk via Rick Barmentlo. Ik woon zelf in Amsterdam en had een klein technische probleem en kon dat in Amsterdam via A-point laten oplossen.... Se mere
Wij zijn afgelopen vrijdag vanuit Alkmaar jullie kant op gereisd voor een Skoda kodiaq. Matthew heeft ons ‘s morgens vroeg bevestigd dat de betreffende auto er nog is en zo zijn wij einde middag bij j... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Van Mossel SEAT, Škoda en CUPRA
Skrevet af virksomheden
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kontaktoplysninger

Profiteer nu van topdeals!
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
geen oplossing voor de storing…
geen oplossing voor de storing gevonden, men vindt geen storing...
Bij pech was niet direct duidelijk wie…
Bij pech was niet direct duidelijk wie hulp moest geven.
Garage is bij betrokken partijen gaan informeren.
Afspraken werden nagekomen, door echt terug te bellen, wanneer dat beloofd was.
Verder door garage opgelost, door breng en haalservice van auto naar garage/huis en levering vervangend vervoer.
Gewoon goed geholpen
Helaas een verkoper die erg opdringerig…
Helaas een verkoper die erg opdringerig was. Als er een offerte aangevraagd wordt krijg ik een reactie dat ik het maar meteen met hem moet regelen! Want lager kan niet! En als ik mededeel dat ik dat niet even snel doe en mail dat ik offertes binnen heb met een lager bedrag dan reageert de verkoper niet meer. Dat is jammer want ik had echt interesse maar met zo een opdringerige verkoper die niet meer reageert?
Bedrijf voldoet aan de eisen en…
Bedrijf voldoet aan de eisen en verwachtingen van de klant!
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Geweldige service en kwaliteit
Keer op keer geweldige service en altijd prima kwaliteit van de werkzaamheden

Besvarelse fra Van Mossel SEAT, Škoda en CUPRA
Ik kon al snel terecht maar wel duur
Ik kon al snel terecht en stond binnen een uur weer buiten. Wat ik wel jammer vond is dat ik €67 moest betalen voor een beetje lucht. Ze hebben alleen een rubbertje uitgeblazen en dat moet dan zoveel kosten…

De service is prima.
De service is prima, zoals altijd. Alleen jammer dat als je afspraak wilt maken, het zo ongeveer 2 maanden duurt voor dat je kunt komen.

Goede garantie-service
2e hands auto gekocht. Probleem met koppeling en achteruitrijcamera. Onder garantie zijn de klachten prima opgelost.

Besvarelse fra Van Mossel SEAT, Škoda en CUPRA
bij eerste bezoek konden ze probleem…
bij eerste bezoek konden ze probleem niet oplossen terwijl van tevoren bekend was wat er moest gebeuren. maar onderdeel was niet op voorraad. bij tweede bezoek was er geen fiets beschikbaar waardoor ik 50 min moest wachten. de tijd tussen melding en uiteindelijke oplossing zaten 10 weken.

Besvarelse fra Van Mossel SEAT, Škoda en CUPRA
Ben tot nu toe erg content hoe ik…
Ben tot nu toe erg content hoe ik geïnformeerd wordt tijdens het bestellen en het afwachten tot aflevering.
Vincent Bezemer gast overal netjes en correct achteraa.
Ben dit niet gewend heb ooit 765 dagen gewacht op een Tiguan eHybrid via een andere dealer die me echt niet verder hielp.
Dus tot zover Hulde
Prima service
Ze deden zelf onderzoek of kosten nog onder een regeling vallen. Auto netjes gewassen, prima service.
Goed ontvangst , keurig geregeld
Goed ontvangst , duidelijk besproken wat te doen.
Goed en snel uitgevoerd , en keurig gewassen terug geleverd.
zeer correct
Teveel tijd tussen diagnose en reparatie
Diverse afspraken opnieuw moeten plannen omdat onderdelen niet geleverd, op voorraad of verkeerd waren. Hier zat telkens veel tijd tussen, waardoor tussen diagnose van defecte onderdelen en het werkelijke vervangen bijna 5 maanden heeft gezeten.
Dit voor een reparatie aan de koppelingen van een DSG versnellingsbak. Een reparatie die naar mijn mening niet nodig mag zijn op een auto van iets meer dan 4 jaar oud met ±110.000 km bij diagnose. Hier heeft Van Mossel geen schuld aan, maar ik hoop dat dergelijke vroegtijdige reparaties wel aan de importeur of fabrikant gemeld worden.
Bij een van deze afspraken leek het alsof de auto niet was gepland (werkorder lag niet klaar) terwijl ik was gebeld om deze afspraak te plannen. Dit lijkt incorrect doorgevoerd te zijn in de planning.

Besvarelse fra Van Mossel SEAT, Škoda en CUPRA
Goede service. Werd week van te voren nog gebeld of ik vervoer nodig had om naar huis te gaan, omdat de beurt wat langer zou gaan duren.
Boden zelfs aan om me te halen en of brengen.

Besvarelse fra Van Mossel SEAT, Škoda en CUPRA
Ik had een lekke band en men heeft dit…
Ik had een lekke band en men heeft dit erg snel en correct opgelost, zelfs sneller als verwacht!

Besvarelse fra Van Mossel SEAT, Škoda en CUPRA
Goede service en onder garantie…
Goede service en onder garantie afgehandeld. Wel jammer dat ik 1,5 maand heb moeten wachten voor een afspraak

Besvarelse fra Van Mossel SEAT, Škoda en CUPRA
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.