Vorig jaar een Kia gekocht bij van Mossel. Helaas blijk dat er binnen het jaar een aantal mankementen waren aan de auto. Een deel is opgelost via de BOVAG. Helaas was een eerdere reparatie aan de bekl... Se mere
Virksomheden har svaret

Virksomheden har svaret
We hebben hier een auto gekocht en zijn super blij met onze aankoop! We zijn heel goed en vriendelijk geholpen, vooral door Ermin. Echt fijne service en vriendelijke mensen die daar werken. Alles ver... Se mere
Wij zijn erg tevreden over onze ervaring bij Van Mossel Tilburg. Vooral Eyüp Bey was gedurende het hele proces zeer behulpzaam, professioneel en vriendelijk. Hij nam de tijd om al onze vragen te bea... Se mere
We kwamen kijken naar een VW Golf Variant welke we op de site hadden zien staan. Onze verkoopadviseur Kenan Avci regelde meteen een proefrit. Door zijn enthousiasme en kennis van de auto hebben wij... Se mere
Skrevet af virksomheden

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Een hele goede ervaring met Jerry! Goed geholpen, dacht overal in mee, was heel transparant. Overall super blij met de auto en de manier waarop dit ging.
Fantastisch geadviseerd en geholpen door verkoper Ilias in Waalwijk.
Ilias heeft er alles aan gedaan om ons met een goed en vertrouwd gevoel de Audi aan te schaffen. Van deze verkoper zou je er veel wensen binnen je organisatie! 👌👌👌
Vriendelijk, behulpzaam, klantvriendelijk, zeker niet opdringerig. Ook na aankoop behulpzaam nadat bleek dat de auto meteen de eerste dag na aankoop niet startte en de accu kapot bleek. Wacht alleen al een paar weekjes op een reactie voor een oplossing voor de gevlekte middenconsole. Hoop daar snel bericht van te ontvangen. Er vanuit gaande dat ook dat netjes wordt opgelost, alvast 5 sterren.
Afspraak gemaakt, ruim half uur moeten wachten. Verkoper totaal niet op de hoogte vd auto. Wist weinig informatie te geven.
Zei dat de auto al langere tijd stil stond dus daarom storing gaf, terwijl op de website stond net binnen.
Voor onze auto kregen we een heel laag bod, en er was geen enkele onderhandeling mogelijk. Wij zeiden 16.000 hij zei 13.000 en geen euro meer, had hij nu 14500 ofzo gezegd was het misschien tot een koop gekomen.
Nooit meer dat we daar binnen stappen, alles behalve klantvriendelijk!!!!

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum
Wij zijn goed geholpen bij v Mossel in Oisterwijk.
Vriendelijk behulpzaam en reageren meteen als je vragen hebt.
Vraag nu – geheel vrijblijvend – uw inruilvoorstel aan of maak een afspraak voor een proefrit in de occasion van uw keuze!
Ze kunnen het mooi presenteren in hun advertenties, maar eenmaal daar ter plaatse gaat het toch even net wat anders..
Afspraak gemaakt -eind voor gereden- en eenmaal daar proefrit niet mogelijk, moest eerst besluit nemen. Omgedraaide wereld? Elk geval ben ik afgehaakt.
Misschien hanteren ze hun eigen regels op deze vestiging.. Auto waar ik toen voor kwam was paar dagen later eraf en wordt nu ineens weer opnieuw aangeboden.
Is de verkoop stukgelopen op (gebrek aan) klantvriendelijkheid en/of arrogantie? Mij zou het niks verbazen..

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum
Na een foutmelding, een bekend hardnekkig probleem bij de Opel vivaro’s, heeft mijn auto 16 dagen bij de garage gestaan. Eerst lukte het niet om de eerste dag de diagnose uit te voeren. De tweede dag wilde men nauwkeuriger kijken en dat kostte meer tijd. Na enkele dagen gebeld, maar het fileaal is niet rechtstreeks bereikbaar. Via de algemene klantendienst diverse verzoeken en priro’s geen reactie gehad. Toen zelf maar naar de garage. Ze hadden me een e-mail gestuurd met prijsopgave. Deze heb ik nooit ontvangen. Het probleem was bekend bij het fileaal, ze hadden communicatie problemen.
Opdracht gegeven om te maken. De volgende dag wilde ik de auto ophalen maar bleek dat ze er niet aan toe waren gekomen. Ook de APK was niet uitgevoerd. Omdat het vrijdag was kon ik de auto maandag ophalen. Op maandag kreeg ik in het fileaal te horen dat men de APK WEER vergeten was. DAN MAAR DINSDAG.
Vanwege al deze ellende en het moeten huren van een auto, deze auto was een auto voor invalidevervoer, wilde ik compensatie coulancehalve.
De “ baas” ging hier niet mee akkoord. Ik ben inmiddels ruim €1000 verder aan reparatiekosten, heb mijn zorgtaak 16 dagen niet uit kunnen voeren en heb veel vertrouwen verloren in deze kwestie.
Ik ben al vele jaren trouwe klant, rijd 2 Opels die daar in onderhoud zijn en had wel enige coulance verwacht. Dus niet.
Ik ga me bezinnen.
Ik ben wel tevreden over de vriendelijkheid van het personeel, maar daar ben ik niet mee geholpen.
Dank voor de reactie, het betreft hier idd de vestiging in Tilburg.
Sorry voor de vergissing

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum
Na mijn contact via de website heb ik het contact bij de showroom als prettig ervaren, de afspraken zijn goed nagekomen en er werd mij van goed advies voorzien en er werd goed meegeholpen met de papieren en de ontvangst was ook prima.
Ondanks een paar tekortkomingen bij het afleveren. Was er sprake van goede begeleiding door de verkoper bij het oplossen.
Een Dacia Duster, duo fuel, vorig jaar gekocht bij mega occasion centrum Waalwijk.
Na een paar maanden sloeg hij vanzelf van het gas naar benzine, kreeg hem niet meer op gas terug. Auto 4 weken kwijt geweest. Was een uitzoekerij. Euvel verholpen. Prima geregeld. Na wederom een paar weken, meldingen van nakijken brandstof installatie en een onderhoudsbeurt. Nieuwe afspraak gemaakt. Er is een hoop vervangen, maar geen kosten!
Een dikke duim voor de service!
In juni een opel mokka gekocht,fijne en goede auto.kon niet wennen had hiervoor een renault captur gehad.dus verlangen naar renault was groot. Heb contact gekregen met Hakan Vural,had gevraagd wat zij kunnen betekenen
Ook ivm de centjes. Had ondertussen een renault megane e-tech gezien bij renault van mossel in rotterdam.na overleg met Hakan is de auto naar waalwijk gekomen
Dit was de auto die aan onze verwachtingen voldeed.Met Hakan uiteindelijk tot een zeer nette deal gekomen.van mossel heeft dit op een nette manier opgelost en dachten niet alleen maar aan de centjes.keurig netjes afgeleverd volgens afspraak.dank aan Hakan Vural en zijn collega's voor de zeer nette en menselijke oplossing. Nogmaals chapo
Wij hebben recentelijk een Kia Niro plugin gekocht bij van Mossel Hengelo. Na onze eerste proefrit met de auto werden wij geconfronteerd met een jonge verkoper die niet uitstraalde dat hij graag de auto wilde verkopen. Omdat wij de auto wel graag wilden hebben een tweede proefrit gemaakt. Nadien zijn wij geholpen door Mehmet. En dat was van een verademing t.o.v. onze eerdere ervaring met zijn collega. Mehmet gaf ons dat goede gevoel dat je moet hebben als je een auto op het oog hebt. Zijn rust, kennis en deskundigheid sprak ons erg aan. De koop was dan ook snel beklonken. Wat wij ook erg waardeerden was het feit dat hij de auto met een collega zelf bij ons thuis heeft afgeleverd. Mehmet bedankt.
Goed geholpen door Sander Blij met mijn eerste auto!

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum
Communicatie is niet de sterkste kant. Terugbellen en op de hoogte houden komt beperkt voor. Initiatief ligt toch steeds bij de klant om info te vragen over lopende zaken. Zowel in Utrecht als Leeuwarden. Veel zalen vergeten of blijven liggen.
Een afspraak gemaakt voor een proefrit, maar meneer had zelf geen tijd. Is er een onervaren verkoper of zo die echt niets weet. De auto staat nog niet eens rijklaar. Daarbij zitten er twee echt hele grote krassen op de deur van de auto, maar deze hadden ze nog niet gezien🤷♂️. Komen we terug van de proefrit en we vragen wat er verder nog voorradig is van dit soort auto’s weet hij het niet. Dit is nu de tweede teleurstelling bij van Mossel en tegelijk de laatste. Jammer!

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum
Fijne service vekregen van Wessel bij mega occassion center in leeuwarden.
Aanrader om hier een occasion te kopen.
Læs mere om andre typer anmeldelser.