Banner for Van Mossel Mega Occasion Centrum

TrustScore 4 ud af 5

4,2

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vorig jaar een Kia gekocht bij van Mossel. Helaas blijk dat er binnen het jaar een aantal mankementen waren aan de auto. Een deel is opgelost via de BOVAG. Helaas was een eerdere reparatie aan de bekl... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

We hebben hier een auto gekocht en zijn super blij met onze aankoop! We zijn heel goed en vriendelijk geholpen, vooral door Ermin. Echt fijne service en vriendelijke mensen die daar werken. Alles ver... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn erg tevreden over onze ervaring bij Van Mossel Tilburg. Vooral Eyüp Bey was gedurende het hele proces zeer behulpzaam, professioneel en vriendelijk. Hij nam de tijd om al onze vragen te bea... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We kwamen kijken naar een VW Golf Variant welke we op de site hadden zien staan. Onze verkoopadviseur Kenan Avci regelde meteen een proefrit. Door zijn enthousiasme en kennis van de auto hebben wij... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Brugtvognsforhandler
  2. Autoværksted
  3. Autoforhandler

Om Van Mossel Mega Occasion Centrum

Skrevet af virksomheden

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Mega Occasion Centrum:
Op zoek naar een geschikte occasion? Daarvoor kun je terecht bij het Van Mossel Mega Occasion Centrum. Met vestigingen in Utrecht, Tilburg, Hengelo, Goes en Leeuwarden zit er altijd wel een bij jou in de buurt.
Op zoek naar een exclusieve jong gebruikte occasion in het topsegment? Dan moet je bij onze vestiging in Amsterdam zijn.
Op zoek naar een 4x4, terreinwagen of SUV? Van Mossel Outdoor Occasions in Oisterwijk heeft de beste auto's staan.
Heb je niet zo'n groot budget beschikbaar maar wil je wel graag een kwaliteitsoccasion? Dan kun je terecht bij het Van Mossel Mega Occasion Centrum Budget Cars in Waalwijk.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Kontaktoplysninger

Promotion box for Van Mossel Mega Occasion Centrum

Vind jouw ideale occasion

Bekijk onze actuele voorraad en rij weg in jouw droomauto!

4,2

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Enorm blij met mijn 1e echte auto!

ik was eerst ergens anders bij mijn auto wezen kijken maar daar werd het niet zo proffesioneel opgepakt. Wij zijn toen bij van mossel langs geweest om verschillende auto´s te bekijken en hier waren ze al erg vriendelijk en zag het er gewoon zo netjes uit en hun zelf ook.

Nou eindstand had ik met Illyas een gesprek over een auto die ik graag wou kopen en dit ging super goed, meedenkend en vriendelijk.

11. oktober 2025

Prima service

Prima service, goed geholpen, nemen alle tijd voor je

30. oktober 2025

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum

Fijn dat we u goed van dienst konden zijn en dat we de tijd voor u konden nemen. Bedankt voor uw feedback!

Klantvriendelijkheid

Klantvriendelijkheid, meedenkend.
Enkel is het servicepakket bij aanschaf van nieuwe auto erg duur.

20. oktober 2025

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum

Bedankt voor uw feedback! Fijn dat u onze klantvriendelijkheid waardeert. We begrijpen uw opmerking over de prijs van het servicepakket.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ondanks problemen, tevreden met de medewerking!

Na onze eerste aankoop hier, hadden we veel problemen met de auto. Door o.a. Kia hengelo Van Mossel zijn er verkeerde diagnoses gesteld en niet concreet doorgepakt. Totaal een half jaar zonder auto gezeten. Luc en Aleksandar hebben ons tijdens al het gedoe bijgestaan en voorzien van leenauto’s. We hebben de auto terug mogen doen en een andere uitgezocht.

4. november 2025

Het was heel fijn zaken te doen

Het was heel fijn zaken te doen
Het was allemaal heel positief !

3. november 2025

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum

Wat fijn om te horen dat de ervaring zo positief was! We waarderen uw feedback enorm en zijn blij met uw tevredenheid.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

2e hands behandelen ze als nieuw

Ik kom nu zo'n 2 jaar daar. Ik heb de auto bij mossel Waalwijk gekocht. Maar kon zo overstappen naar leidse rijn. Fijne mensen aan de balie. Makkelijk afspraak maken. Goede service. monteurs met kennis. Geen gedoe. Heerlijk. Kom graag weer terug!

2. november 2025

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent met onze service sinds uw overstap! We zijn blij dat u de mensen aan de balie, het maken van afspraken, de monteurs en de algehele ervaring positief waardeert. Dank voor uw feedback!

Amir Kharbouch
Vestigingsdirecteur Van Mossel Mega Occasion Centrum Utrecht

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Afspraak minder dan 12 uur van te voren afgezegd door garage, want de auto is al verkocht

Ik had voor morgen een proefrit ingepland voor een auto. Nu wordt ik zojuist opgebeld door de garage dat de auto is verkocht. Ik heb gelijk gevraagd of dit de normale gang van zaken is en dat blijkt dus zo te zijn. Let dus goed op! Een afspraak inplannen betekent niet dat er sprake is van klantenservice en je daadwerkelijk een proefrit kan maken met als doel de auto te kopen

31. oktober 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Hallo toppers

Hallo, Ilyas is een leuke goed gemanierde verkoper en was niet opdringerig, de prijs op de site was ook de prijs niet met extra kosten onder aan regel. Van Mossel heeft me prima behandeld en ondanks dat ze heel groot zijn voelde ik niet dat ik een nummer was! Van Mossel is TOP. Ga zo door. M.v.g. E.Wellens,

27. oktober 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prettig, eerlijk, goede service, korte lijntjes

Na het online zien van de auto, direct een fijn contact gehad met Mehmet. Een afspraak gemaakt voor een proefrit. Erg fijne ontvangst met een kopje koffie. We kregen goede antwoorden op onze vragen en Mehmet nam alle tijd voor ons. Vertrouwd gevoel. Eerlijke onderhandeling. Ook na het kopen van de auto was er een kort lijntje. De auto is netjes afgeleverd in Eindhoven. Erg goede service!

28. oktober 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zijn er netjes en vriendelijk ontvangen…

Zijn er netjes en vriendelijk ontvangen door Sander
De koop van de auto is netjes afgehandeld
Zijn heel tevreden over de deze van Mossel mega centrum

17. oktober 2025

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum

Wat fijn dat u zo tevreden bent met de aankoop van uw auto en de vriendelijke ontvangst. We zijn blij met uw positieve feedback over ons mega centrum. Dank u wel!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

geen reconditionering

Netjes geholpen alleen jammer dat het reconditioneren niet gedaan word zoals het hoort wat wel in het afleverpakket zit volgens de regels. De snoepjes van de vorige eigenaar lagen bijvoorbeeld nog tussen de stoelen.

17. oktober 2025

Læs mere om andre typer anmeldelser.