Vorig jaar een Kia gekocht bij van Mossel. Helaas blijk dat er binnen het jaar een aantal mankementen waren aan de auto. Een deel is opgelost via de BOVAG. Helaas was een eerdere reparatie aan de bekl... Se mere
Virksomheden har svaret

Virksomheden har svaret
We hebben hier een auto gekocht en zijn super blij met onze aankoop! We zijn heel goed en vriendelijk geholpen, vooral door Ermin. Echt fijne service en vriendelijke mensen die daar werken. Alles ver... Se mere
Wij zijn erg tevreden over onze ervaring bij Van Mossel Tilburg. Vooral Eyüp Bey was gedurende het hele proces zeer behulpzaam, professioneel en vriendelijk. Hij nam de tijd om al onze vragen te bea... Se mere
We kwamen kijken naar een VW Golf Variant welke we op de site hadden zien staan. Onze verkoopadviseur Kenan Avci regelde meteen een proefrit. Door zijn enthousiasme en kennis van de auto hebben wij... Se mere
Skrevet af virksomheden

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum
Nooit, beste mensen, NOOIT een auto kopen bij Van Mossel. Auto gekocht met wat achteraf blijkt een behoorlijk mankement. Ik probeer al vanaf begin augustus 2025 deze gerepareerd te krijgen. 15 december 2025 eindelijk aangeboden ter reparatie. Nu, 6,5 week later nog niet gerepareerd. Auto is van Utrecht naar Oosterhout gegaan. Daar heeft een incapabele medewerker mijn auto 3 dagen later op 'opgehaald' gezet. Heeft een maand stil gestaan op het terrein. Nu blijkt ie toch weer naar Utrecht te gaan. Ik heb 2x een officiele klachtenmail geschreven. Geen enkele reactie. Ik heb zelf ongeveer 25 keer gebeld, ik ben 2x teruggebeld. Niemand is bereikbaar, niemand weet er iets van, ze geven allemaal een ander de schuld. Wat een ontzettend ongeorganiseerde klerezooi daar. Ik heb in mijn leven nog nooit eerder te maken gehad met een bedrijf dat zo verschrikkelijk klantonvriendelijk is, afspraken niet nakomt, niet in staat is om op welke manier dan ook te communiceren. Op dit moment ben ik aan het onderzoeken welke juridische stappen ik kan ondernemen. Ik heb geen enkel vertrouwen meer in Van Mossel.
Vestiging Tilburg occasion gekocht, geholpen door
Burak Yorulmaz.
Heel prettige ervaring, perfecte service!
Dank daarvoor

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum
Een mooie nette Fiat 500e gekocht bij Van Mossel in Goes. Fijn hoe Sander de Heer met ons meedacht. We hebben mooie deal kunnen sluiten.

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum
Voor het eerst een auto gekocht bij Van Mossel in Goes. Fijn hoe er met ons werd meegedacht.

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum
Hele fijne ervaring gehad dankzij verkoper Sjekiel Zwaan. Hij was vriendelijk, kundig, behulpzaam en snel in zijn reacties en het maken van een offerte. Vol vertrouwen vandaag in mijn nieuwe auto gestapt en met een goed gevoel. Ik kan het iedereen aanraden!

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum
Wat een ontzettend leuk bedrijf om hier je auto te kopen. Er hangt een gemoedelijke sfeer. En alles ziet er keurig netjes uit. In eerste aanleg fijn geholpen door Dion. Daarna door Marcel. Nog zo'n belangrijke schakel in het bedrijf. En ook Sjekiel heeft ons volledig ontzorgd met zowel de inkoop van de oude auto als de aanschaf van de nieuwe. Klasse! Gewoon normale communicatie en geen gladde verkoop praatjes. Iedereen heeft zijn best gedaan (ook de werkplaats!) om de auto nog voor eind 2025 af te leveren. En dat is gelukt. Op oudejaarsdag vertrokken wij met een mooie auto, een leuke goodiebag met Van Mossel spulletjes en een glimlach (-:

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum
First and last time at this company. I bought my car in the beginning of November. 1,5 month later the car one day just didn’t turn on again. On the day that I wanted to travel to my family in Germany for Christmas.
After around 20 calls, they finally said I should pay for the road assistance and they would give me the money back(still didn’t get anything back by the way).
When I went to Van Mossel Eindhoven(because they had told me that whatever happens with the car I can go there and they will assist me), they told me that their agenda is full and it would take 7-10 days for the car to get checked. Plus they are not specialised in fiat, so they weren’t sure if they would be able to fix it in the end and it might needs to be transferred to van mossel fiat in Tilburg.
I asked them then if they could give me another car to go to my work at least, since I find unacceptable that I paid the 1000€ more to get the full-service package, so my car would be delivered in the perfect condition. They said “no, we didn’t sign for this in the contract”. Even though they have car rentals and leasing as well.
One week later my partner went there to check what is going on. They told him that the car wasn’t checked yet, but they were very happy because “oh, we found a date to check it. 16th of January.”(it was the 30th of December and already a week after the car broke down)
We are then coming to the day of today, 15 days later, I didn’t even receive a call from them or an update, I’m still paying my loan at the bank of course, for something that I don’t even have. It’s snowing for 6 days and I have no other solution to go to my work or anywhere else. I bought a car, so I have a car and not to bike or walk in these weather conditions.
They just have 0 sense of customer service, they are good when they want to sell and then if you need something they don’t care at all.
I wouldn’t recommend them to anyone. I went there since they are a big company and they should provide the best service, but I was wrong. Never again.

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum
Zeer behulpzaam en vriendelijk verkoper Ilyas. Ook vakkundig wat bleek uit een ruilproces binnen 14 dagen. Hij heeft alles keurig geregeld. Zeer tevreden mee en raad het een ieder aan!!
Onze nieuwe auto is perfect afgeleverd
en Wessel Seinen is een zeer hartelijke en deskundige verkoper met oog voor de klant.
Zeer prettige medewerkers.
Reparatie correct en op tijd uitgevoerd.
Voor de tweede keer heb ik een auto aangeschaft bij Van Mossel Mega Occasion Centrum Goes, bij verkoper Sander de Heer. De service was wederom uitstekend en de verkoper is vriendelijk en professioneel. Hij wekt vertrouwen en denkt actief mee om tot een passende oplossing te komen die aansluit bij alle wensen.

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum
Vandaag mijn nieuwe auto opgehaald bij Van Mossel Occasion Leeuwarden.
Super blij met de auto en de goede service verleend door Wessel Seinen.
Zeer tevreden en ik raad Van Mossel & Wessel zeker aan wanneer je opzoek bent naar een goede nette occasion in Leeuwarden.
Wij super leuk en goed geholpen door Sander! Het is duidelijk iemand met ervaring en plezier in zijn werk. Hij heeft ons meer dan goed geholpen en ook bij autoverzekering waar hij het niet zo maar bij liet zitten. Alles bij elkaar hebben wij een hele goede, prettige ervaring bij v. Mossel Goes.

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum
Onlangs bij een auto wezen kijken in Deze showroom, zeer professioneel geholpen door het personeel. Als je opzoek bent naar een nieuwe auto zeker een aanrader om hier eens te kijken. Ik kom hier zeker nog eens terug!
Nette service door Sjekiel. Toen de auto kon worden opgehaald was er een internetstoring waardoor de papieren voor overdracht niet beschikbaar waren en dat duurde ook nog een paar dagen. Lastig want ik had al vervoer geregeld en moest toen op een later moment opnieuw vervoer zien te regelen naar de vestiging. Een auto ophalen op de fiets gaat immers niet. Sjekiel heeft toen langs een andere weg alsnog de papieren geregeld en de auto bij mij voor de deur afgeleverd. Nette service dus.

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum
Auto gekocht met garantiepakket. Binnen de garantietermijn nieuwe remblokken + schijven nodig. Volgens verkoper Amir Kharbouch gaat het om normale slijtage. De verkoper doet alsof ik geen idee heb hoe het in elkaar steekt en wat slijtage is.
Volgens de site van de anwb vallen remschijven en remblokken binnen de garantietermijn onder de Bovag garantie (mits de auto geen regulier onderhoud nodig heeft, maar dat is niet het geval volgens de signalen van de auto en het kaartje).
Koop geen garantie pakket!
Bij het ophalen van de auto (van Mossel Helmond) bleek dat de remblokken nog in uitstekende staat zijn. Bij de aflevering van mijn auto en zogenaamde uitvoerige inspectie zijn de remblokken vervangen terwijl ook de remschijven hadden moeten worden vervangen. Van Mossel Utrecht staat niet open voor een oplossing. Op dit moment loopt een bemiddelingsaanvraag bij BOVAG.
Zeer slechte service.
Utrecht wel fijne ervaring maar Waalwijk werken absoluut geen capabele verkopers. Komen hun beloftes niet na! Mooie praatjes bij de verkoop maar dat was het ook.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.