Rodney heeft ons vandaag geholpen Met een mooie deal. Een rustige, enthousiaste representatieve man, denk een aanwinst voor een commercieel bedrijf.gastvrij ontvangen en absoluut ons als klant een... Se mere
Virksomheden har svaret

Virksomheden har svaret
Fijn geholpen door Imane. Zouden zeker terug komen als wij een nieuwe auto zoeken.
We were looking for a car and went to Van Mossel Mega Occasion Centrum Utrecht to have a look at a family car that we liked. From the very first moment we entered into to the showroom, we're a... Se mere
Bij aankomst wordt verbaasd gereageerd. Er wordt beweerd dat ik 's ochtends de afspraak heb geannuleerd. Bij een ontkennend antwoord mijnerzijds zucht de receoptionist en gaat een collega bel... Se mere
Skrevet af virksomheden
Kate ter Horstsingel 1, 3543 WB, Utrecht, Nederland, Holland

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Prima verkoper gehad. Was duidelijk in zijn uitleg, let aan ons de keuze zonder dingen mooier te maken dan ze zijn.

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
prima en snel geholpen, 2 van de vier banden versleten maar in de middag zaten ze er toch op. tussendoor hadden ze leenauto voor me, dus goed meegedacht!

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
Mijn banden zijn netjes gewisseld maar ik had gevraagd om naar mijn lichten te kijken en daar viel er de dag na de wissel weer een van uit. Andere had ik al vervangen. Daarnaast had ik graag gezien dat jullie ook even naar de ruitenwissers hadden gekeken. Hier blijkt ook wat aan te mankeren.

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
Onderhoudsbeurt is prima uitgevoerd en dit is ook mijn ervaringen van eerdere keren. Het maken van een afspraak kan niet op korte termijn maar hier wordt je ook niet in ondersteund met goede alternatieven (alternatief op 200KM afstand werd geadviseerd(!). Je krijgt ook niet altijd een duidelijke bevestiging dat je een afspraak hebt. Al met al is het planningsproces/systeem weinig ingericht met de beleving van de klant in gedachten, ik heb hier ook wel feedback op gegeven in verleden maar zie hier geen enorme verbeteringen op. Ik moet hierheen onder mijn leasecontract, heb betere klantervaring bij andere garages met het plannen van afspraken.

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
Leuk ontvangst, onze mini cooper stond klaar, compleet met rode strik, erg leuk!
We zijn goed geholpen door Amir, was vriendelijk en erg behulpzaam.

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
Snelle service, goede ontvangst en plek om te werken en koffie te pakken

Matige (after)sales communicatie.
Auto wordt afgeleverd met een nagenoeg lege accu. Gevraagde digitale documenten zoals overeenkomst en factuur moet ik nog steeds ontvangen.
Goed opvolging gegeven aan de review, ervaring is niet terug te draaien maar er wordt wel iets mee gedaan dus beoordeling iets bijgesteld.

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
Prima ontvangst, uitleg en afspraken bij de aanschaf van een nieuwe auto. Leuk ook dat er wat extra aandacht voor is voor de klant met een fles bubbels en een mooie strik om de auto heen bij het ophalen.

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
Altijd behulpzaam, goede afspraken die ook nagekomen worden. Indien het mogelijk is wordt ik naar mijn werk gebracht en weer opgehaald, anders vervangend vervoer. Kan voorkomen dat een onderdeel niet op voorraad is, dan wordt er op korte termijn een nieuwe afspraak gemaakt.

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
Re-actief. Prima auto gekocht. Maar Van Mossel is een grote fabriek, waar je als koper niet actief wordt geïnformeerd over de voortgang na de koop. Daar moet je zelf (steeds weer) achterna bellen. Verwacht geen persoonlijke aandacht. 1 jaar Bovag-garantie is dan wel weer inbegrepen

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
Een afspraak gemaakt voor een proefrit rond 1700. 88 km ernaartoe gereden. Matig ontvangst. Ging t feest niet door omdat de auto in de ochtend al verkocht was en meneer de afspraak was vergeten af te bellen. Een oplossing? Nee hoor. Konden we weer naar huis. Wat een ballentent.

Wat ging er mis
Dat zou ik graag willen weten
Als je auto pas na 7weken gemaakt is
Ik kreeg te horen dat de startonderbreker
Moest worden ingelezen
Zo lang zonder auto heeft mij veel geld gekost
Gr c van Rooijen

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
De auto die wij kochten was een jaar ouder dan aangegeven stond in de advertentie. De verkopers hebben nauwelijks echte interesse en zijn constant met andere zaken bezig. Alle afspraken rondom de oplevering van de auto zijn in eerste instantie niet nagekomen. Het is dat deze auto met bepaalde specs nergens anders stond, maar bij een volgende auto zoeken we even door zodat we hier niet terecht meer komen

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
ik had via de app laten weten de auto meteen mee te willen nemen , maar volgens mij is er geen beurt gedaan en moet ik nog 2 sterretjes in het raam laten maken.
Onze zoon heeft een auto gekocht en daar was een klein probleem mee. Door adequaat reageren van Celine kan onze zoon weer de snel weg op. Dank aan het hele team voor deze service en de snelheid waarmee het probleem is verholpen.

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
Na niet meer kunnen starten ben ik telefonisch goed geholpen om via de noodprocedure toch te kunnen starten voor een rit naar de garage. Daar bleek de batterij van de handzender leeg. Vreemd, 3 maanden nadat ik de occassion heb gekocht met afleverbeurt en jammer dat er geen sorry kwam en wel een rekening van een paar euro voor de batterij.
Mooie auto in goede staat gekocht bij een vriendelijke verkoper bij van Mossel in Utrecht.
De opleverbeurt kon helaas beter, auto was vies (binnen en buitenzijde) en aandachtspunten (krasjes e.d.) waren helaas niet opgepakt.
Verder tevreden over onze aankoop.
Bij een ontkennend antwoord mijnerzijds zucht de receoptionist en gaat een collega bellen. Blijkt dat er iets is geannuleerd door iemand met een Arabisch accent.
Omdat ik dit accent niet heb wordt ik pas geloofd en wordt zuchtend de afspraak weer aangemaakt onder het klagen dat dit allemaal dubbel werk is.
Gelukkig verandert de sfeer, APK is prima uitgevoerd en ik werd weer opgewekt gedag gezegd.
Jammer alleen van de eerste indruk.
Geen terugkoppeling over verrichte werkzaamheden. Niks gedaan met van te voren aangegeven opmerkingen