Banner for Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

TrustScore 4 ud af 5

Kate ter Horstsingel 1, 3543 WB Utrecht, Nederland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Rodney heeft ons vandaag geholpen Met een mooie deal. Een rustige, enthousiaste representatieve man, denk een aanwinst voor een commercieel bedrijf.gastvrij ontvangen en absoluut ons als klant een... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We were looking for a car and went to Van Mossel Mega Occasion Centrum Utrecht to have a look at a family car that we liked. From the very first moment we entered into to the showroom, we're a... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bij aankomst wordt verbaasd gereageerd. Er wordt beweerd dat ik 's ochtends de afspraak heb geannuleerd. Bij een ontkennend antwoord mijnerzijds zucht de receoptionist en gaat een collega bel... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Brugtvognsforhandler
  2. Autoværksted
  3. Autoforhandler

Om Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Skrevet af virksomheden

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Mega Occasion Centrum:
Op zoek naar een geschikte occasion? Daarvoor kun je terecht bij het Van Mossel Mega Occasion Centrum. Met vestigingen in Utrecht, Tilburg, Hengelo, Goes en Leeuwarden zit er altijd wel een bij jou in de buurt.
Op zoek naar een exclusieve jong gebruikte occasion in het topsegment? Dan moet je bij onze vestiging in Amsterdam zijn.
Op zoek naar een 4x4, terreinwagen of SUV? Van Mossel Outdoor Occasions in Oisterwijk heeft de beste auto's staan.
Heb je niet zo'n groot budget beschikbaar maar wil je wel graag een kwaliteitsoccasion? Dan kun je terecht bij het Van Mossel Mega Occasion Centrum Budget Cars in Waalwijk.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Kontaktoplysninger

• Kate ter Horstsingel 1, 3543 WB, Utrecht, Nederland, Holland

• 030 247 5120
Promotion box for Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Vind jouw ideale occasion

Bekijk onze actuele voorraad en rij weg in jouw droomauto!

God

TrustScore 4 ud af 5

169 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

190 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Prima verkoper gehad

Prima verkoper gehad. Was duidelijk in zijn uitleg, let aan ons de keuze zonder dingen mooier te maken dan ze zijn.

2. januar 2025

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad met onze verkoper Pim de Groot.

prima en snel geholpen

prima en snel geholpen, 2 van de vier banden versleten maar in de middag zaten ze er toch op. tussendoor hadden ze leenauto voor me, dus goed meegedacht!

17. december 2024

Geachte heer van Maanen,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback.
We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service die u hebt ontvangen.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Mijn banden zijn netjes gewisseld maar…

Mijn banden zijn netjes gewisseld maar ik had gevraagd om naar mijn lichten te kijken en daar viel er de dag na de wissel weer een van uit. Andere had ik al vervangen. Daarnaast had ik graag gezien dat jullie ook even naar de ruitenwissers hadden gekeken. Hier blijkt ook wat aan te mankeren.

29. december 2024

Goedemiddag mevrouw Bosma,

Het spijt ons te horen dat ondanks de correcte bandenwissel, er nog andere punten aan uw auto aandacht behoeven. We begrijpen uw frustratie over het uitgevallen licht, zeker omdat u ons hier specifiek om had gevraagd. Het is jammer dat we hierin niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Ook betreuren we dat de ruitenwissers niet zijn gecontroleerd, terwijl u dit had aangegeven. We streven ernaar om alle verzoeken van onze klanten zorgvuldig uit te voeren en nemen uw feedback zeer serieus. We zullen dit intern bespreken hoe we dit soort situaties in de toekomst kunnen voorkomen.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Onderhoudsbeurt prima, maken van afspraken kan beter

Onderhoudsbeurt is prima uitgevoerd en dit is ook mijn ervaringen van eerdere keren. Het maken van een afspraak kan niet op korte termijn maar hier wordt je ook niet in ondersteund met goede alternatieven (alternatief op 200KM afstand werd geadviseerd(!). Je krijgt ook niet altijd een duidelijke bevestiging dat je een afspraak hebt. Al met al is het planningsproces/systeem weinig ingericht met de beleving van de klant in gedachten, ik heb hier ook wel feedback op gegeven in verleden maar zie hier geen enorme verbeteringen op. Ik moet hierheen onder mijn leasecontract, heb betere klantervaring bij andere garages met het plannen van afspraken.

26. december 2024

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Bedankt voor uw feedback Maarten. We waarderen het dat u uw ervaringen met ons deelt. We begrijpen dat het plannen van een afspraak niet altijd gemakkelijk is en dat u graag een snellere optie zou willen. We streven ernaar om onze planningsprocessen te verbeteren en zullen uw feedback zeker meenemen in onze overwegingen. We hopen dat u in de toekomst een positievere ervaring zult hebben.

Leuk ontvangst

Leuk ontvangst, onze mini cooper stond klaar, compleet met rode strik, erg leuk!
We zijn goed geholpen door Amir, was vriendelijk en erg behulpzaam.

12. december 2024

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Wat fijn om te lezen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad Marieke! Ik waardeer jouw complimenten. We streven er altijd naar om onze klanten een onvergetelijke ervaring te bieden, en jouw feedback bevestigt dat we dat in jouw geval hebben bereikt. Dankjewel voor je beoordeling!

Snelle service

Snelle service, goede ontvangst en plek om te werken en koffie te pakken

12. december 2024

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Bedankt voor uw positieve beoordeling Joris! We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze service, ontvangst en de werkplek.

Matige (after)sales

Matige (after)sales communicatie.
Auto wordt afgeleverd met een nagenoeg lege accu. Gevraagde digitale documenten zoals overeenkomst en factuur moet ik nog steeds ontvangen.

Goed opvolging gegeven aan de review, ervaring is niet terug te draaien maar er wordt wel iets mee gedaan dus beoordeling iets bijgesteld.

11. december 2024

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring hebt gehad met onze communicatie. We begrijpen dat het frustrerend is om niet tijdig de opgevraagde documenten te ontvangen en dat uw auto met een lege accu werd afgeleverd. We zullen dit intern bespreken om te zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt. En fijn dat wij dit telefonisch hebben kunnen bespreken.

Namens mij en Van Mossel Mega Occasion Centrum wens ik u desondanks vele veilige en vooral plezierige kilometers toe.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede ervaring bij aanschaf nieuwe auto.

Prima ontvangst, uitleg en afspraken bij de aanschaf van een nieuwe auto. Leuk ook dat er wat extra aandacht voor is voor de klant met een fles bubbels en een mooie strik om de auto heen bij het ophalen.

20. november 2024

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service die u heeft ontvangen bij de aanschaf van uw nieuwe auto. We streven ernaar om onze klanten een prettige ervaring te bieden en waarderen uw complimenten over de extra aandacht die we aan u hebben besteed.

Top Garage

Altijd behulpzaam, goede afspraken die ook nagekomen worden. Indien het mogelijk is wordt ik naar mijn werk gebracht en weer opgehaald, anders vervangend vervoer. Kan voorkomen dat een onderdeel niet op voorraad is, dan wordt er op korte termijn een nieuwe afspraak gemaakt.

6. december 2024

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. We streven ernaar om onze klanten altijd de best mogelijke ervaring te bieden.

goede ontvangst

goede ontvangst, service en een lekkere bak koffie.

5. december 2024

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden was met de ontvangst, service en koffie.

Re-actief

Re-actief. Prima auto gekocht. Maar Van Mossel is een grote fabriek, waar je als koper niet actief wordt geïnformeerd over de voortgang na de koop. Daar moet je zelf (steeds weer) achterna bellen. Verwacht geen persoonlijke aandacht. 1 jaar Bovag-garantie is dan wel weer inbegrepen

28. november 2024

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

We begrijpen dat u het belangrijk vindt om op de hoogte te worden gehouden van de voortgang na uw aankoop. We streven ernaar om onze klanten een optimale ervaring te bieden, en we zullen uw feedback zeker meenemen in onze overwegingen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Een afspraak gemaakt voor een proefrit…

Een afspraak gemaakt voor een proefrit rond 1700. 88 km ernaartoe gereden. Matig ontvangst. Ging t feest niet door omdat de auto in de ochtend al verkocht was en meneer de afspraak was vergeten af te bellen. Een oplossing? Nee hoor. Konden we weer naar huis. Wat een ballentent.

9. november 2024

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Het spijt ons enorm te horen dat u een teleurstellende ervaring hebt gehad. We begrijpen dat het frustrerend is om een lange reis te maken voor een proefrit die niet doorgaat. Spijtig om te horen dat wij niet met een oplossing zijn gekomen. We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om te voorkomen dat dit in de toekomst gebeurt. Mochten wij nog tot een oplossing kunnen komen dan verneem ik dat heel graag, u kunt mij persoonlijk bereiken via 06 83 09 05 38.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat ging er mis

Wat ging er mis
Dat zou ik graag willen weten
Als je auto pas na 7weken gemaakt is
Ik kreeg te horen dat de startonderbreker
Moest worden ingelezen
Zo lang zonder auto heeft mij veel geld gekost
Gr c van Rooijen

15. november 2024

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

We begrijpen dat het frustrerend is om zo lang zonder uw auto te zitten. We streven ernaar om onze klanten zo snel mogelijk te helpen, maar soms kunnen er onverwachte problemen optreden, wat weer voor vertraging zorgt. We zullen dit incident intern onderzoeken en er alles aan doen om te voorkomen dat dit in de toekomst opnieuw gebeurt.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Teleurstelling, teleurstelling

De auto die wij kochten was een jaar ouder dan aangegeven stond in de advertentie. De verkopers hebben nauwelijks echte interesse en zijn constant met andere zaken bezig. Alle afspraken rondom de oplevering van de auto zijn in eerste instantie niet nagekomen. Het is dat deze auto met bepaalde specs nergens anders stond, maar bij een volgende auto zoeken we even door zodat we hier niet terecht meer komen

15. november 2024

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Het spijt ons enorm te horen dat u een negatieve ervaring hebt gehad tijdens de aankoop van uw auto. We begrijpen dat het teleurstellend is om te ontdekken dat de auto ouder was dan aangegeven in de advertentie en dat het niet naar wens verliep. We nemen uw feedback serieus en zullen deze gebruiken om onze processen te verbeteren. We hopen dat u in de toekomst toch een positieve ervaring zult hebben met ons.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

lege tank

ik had via de app laten weten de auto meteen mee te willen nemen , maar volgens mij is er geen beurt gedaan en moet ik nog 2 sterretjes in het raam laten maken.

24. oktober 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service en gepaste oplossing

Onze zoon heeft een auto gekocht en daar was een klein probleem mee. Door adequaat reageren van Celine kan onze zoon weer de snel weg op. Dank aan het hele team voor deze service en de snelheid waarmee het probleem is verholpen.

4. november 2024

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

We zijn blij te horen dat uw zoon tevreden is met de service die hij heeft ontvangen. Het is fijn om te weten dat Celine snel en adequaat heeft gereageerd op het probleem. We streven ernaar om onze klanten altijd de best mogelijke service te bieden.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Na niet meer kunnen starten ben ik…

Na niet meer kunnen starten ben ik telefonisch goed geholpen om via de noodprocedure toch te kunnen starten voor een rit naar de garage. Daar bleek de batterij van de handzender leeg. Vreemd, 3 maanden nadat ik de occassion heb gekocht met afleverbeurt en jammer dat er geen sorry kwam en wel een rekening van een paar euro voor de batterij.

2. november 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Tevreden koper

Mooie auto in goede staat gekocht bij een vriendelijke verkoper bij van Mossel in Utrecht.
De opleverbeurt kon helaas beter, auto was vies (binnen en buitenzijde) en aandachtspunten (krasjes e.d.) waren helaas niet opgepakt.
Verder tevreden over onze aankoop.

25. oktober 2024

Matige ontvangst

Bij een ontkennend antwoord mijnerzijds zucht de receoptionist en gaat een collega bellen. Blijkt dat er iets is geannuleerd door iemand met een Arabisch accent.

Omdat ik dit accent niet heb wordt ik pas geloofd en wordt zuchtend de afspraak weer aangemaakt onder het klagen dat dit allemaal dubbel werk is.

Gelukkig verandert de sfeer, APK is prima uitgevoerd en ik werd weer opgewekt gedag gezegd.

Jammer alleen van de eerste indruk.

27. oktober 2024

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.