Banner for Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

TrustScore 4 ud af 5

Kate ter Horstsingel 1, 3543 WB Utrecht, Nederland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Rodney heeft ons vandaag geholpen Met een mooie deal. Een rustige, enthousiaste representatieve man, denk een aanwinst voor een commercieel bedrijf.gastvrij ontvangen en absoluut ons als klant een... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We were looking for a car and went to Van Mossel Mega Occasion Centrum Utrecht to have a look at a family car that we liked. From the very first moment we entered into to the showroom, we're a... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bij aankomst wordt verbaasd gereageerd. Er wordt beweerd dat ik 's ochtends de afspraak heb geannuleerd. Bij een ontkennend antwoord mijnerzijds zucht de receoptionist en gaat een collega bel... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Brugtvognsforhandler
  2. Autoværksted
  3. Autoforhandler

Om Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Skrevet af virksomheden

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Mega Occasion Centrum:
Op zoek naar een geschikte occasion? Daarvoor kun je terecht bij het Van Mossel Mega Occasion Centrum. Met vestigingen in Utrecht, Tilburg, Hengelo, Goes en Leeuwarden zit er altijd wel een bij jou in de buurt.
Op zoek naar een exclusieve jong gebruikte occasion in het topsegment? Dan moet je bij onze vestiging in Amsterdam zijn.
Op zoek naar een 4x4, terreinwagen of SUV? Van Mossel Outdoor Occasions in Oisterwijk heeft de beste auto's staan.
Heb je niet zo'n groot budget beschikbaar maar wil je wel graag een kwaliteitsoccasion? Dan kun je terecht bij het Van Mossel Mega Occasion Centrum Budget Cars in Waalwijk.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Kontaktoplysninger

• Kate ter Horstsingel 1, 3543 WB, Utrecht, Nederland, Holland

• 030 247 5120
Promotion box for Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Vind jouw ideale occasion

Bekijk onze actuele voorraad en rij weg in jouw droomauto!

God

TrustScore 4 ud af 5

169 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

190 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

fijne ervaring met Imane

Verliefd geworden op een mooie rode occasion. Wij troffen Imane die alle tijd, enthousiasme en meedenkendheid gaf voor een erg fijne ervaring.
Korte contactlijnen en duidelijkheid maakte het proces snel en prettig.

10. september 2025
Uopfordret anmeldelse
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het was best goed maar het kan altijd…

Het was best goed maar het kan altijd beter. Moet wel toegeven dat ze alleen een volle tank benzine gaven. Maar iets van een trekhaak kon er niet af wel jammer voor een auto van bijna 35000 euro. Ik zou niet zo snel meer daar een auto kopen.

11. september 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb 5 maanden geleden een bmw 330 e…

Ik heb 5 maanden geleden een bmw 330 e uit 2019 gekocht maar vanaf het begin gingen er al onderdelen kapot waaronder mijn automatische inklapbare spiegels rubbers lieten los na 8 x naar de garage te gaan was ik er wel klaar mee en wilde ik de auto niet ik probeerde hem zelf te verkopen maar waar kwam ik achter de auto hebben ze te duur aan mij verkocht ik heb 27350 euro betaald en na 5 maanden is die nog maar 20.000 euro waard ik ben naar van mossel gegaan en legde deze situatie uit en het deed hun niks wat ik wilde de auto aan van mossel verkopen met verlies maar ze vonden mijn auto niet meer interessant toch wel gek
Ik kan niks goed op noemen over dit bedrijf het zijn geld wolven en ik koop er nooit meer een auto

17. august 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Heb niet eens een jaar geleden een…

Heb niet eens een jaar geleden een tesla gekocht bij hun, medewerkers zijn vriendelijk alleen jammer dat ze alleen auto’s verkopen verder niks vanaf weten had heel duidelijk gevraagd of het een schade auto is waarop de verkoper zei nee tuurlijk niet en uiteindelijk auto bij tesla gebracht bleek de auto een schade auto te zijn en heb een stuk open bij de deur.
Mijn advies zou daar beter geen auto kopen ze verkopen ook maar wat en ook als je wilt inruilen is je auto al niks waard.

14. december 2024
Uopfordret anmeldelse
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel tevreden met de aankoop

Heel tevreden met de aankoop. Freek is een prettige verkoper die graag meedenkt.

29. juli 2025

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent en dat Freek u goed heeft geholpen. Veel rijplezier gewenst en graag tot ziens bij Van Mossel Mega Occasion Centrum Utrecht!

Aankoop auto

Gewoon goed, alles afgehandeld volgens afspraak (Freek dankjewel!)

17. juli 2025

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Wat fijn dat alles naar wens is afgehandeld en hartelijk dank voor de mooie woorden. We waarderen uw feedback enorm!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Netjes opgelost zeer prettig geholpen…

Netjes opgelost zeer prettig geholpen door de dame van de receptie

17. juli 2025

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Fijn om te horen dat het netjes is opgelost en dat u prettig bent geholpen. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ondanks mijn opmerking vooraf dat ik al…

Ondanks mijn opmerking vooraf dat ik al 2x na bandenwissel binnen één dag m'n banden weer op spanning moest krijgen, moest dat helaas deze keer weer.
Nu nog erger: Ik krijg iedere paar dagen deze melding in m'n scherm

13. juli 2025

Geachte heer van den Bunt,

Het spijt ons te horen dat u opnieuw problemen ervaart met de bandenspanning na de bandenwissel. We nemen uw melding serieus en zullen u telefonisch contacteren om u uit te nodigen zodat dit opgelost kan worden. Dank voor uw feedback.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wordt echt goed met je meegedacht

Wordt echt goed met je meegedacht, ook bij onderhoud/reparatie. Mensen met ervaring, kennis en kunde.

11. juli 2025

Geachte heer Hoekstra,

Wat fijn dat we u goed hebben kunnen helpen met onderhoud en reparatie! We zijn blij dat u onze ervaring, kennis en kunde waardeert. Dank voor uw feedback.

Top top top!

Super snelle service. Mega klantvriendelijk, ik ben een blije klant!!!

6. juli 2025

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Wat fijn dat onze snelle service en klantvriendelijkheid zo goed zijn bevallen! We zijn erg blij met uw positieve feedback. Dank u wel!

Alles duurt lang

Ik had een afspraak voor een bandenwissel. Mijn auto heeft minimaal een uur buiten gestaan voordat deze de garage inging voor de wissel. In totaal ben ik daardoor erg lang bezig geweest. Verder zie ik bij alle collega's dat afstemmen en regelen van zo'n beetje alles altijd lastig is. Niet terugbellen, lange wachttijden, etc.

27. juni 2025

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Het spijt ons te horen dat de bandenwissel langer duurde dan verwacht en dat de communicatie niet optimaal was. We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. Dank voor uw review en genomen tijd.

Mocht ik nog wat voor u kunnen betekenen hierin dan verneem ik dat graag.

06 83 09 05 38

Enorm gastvrij

Enorm gastvrij, groot aanbod, vriendelijke verkoper- Freek, auto gekocht en uitstekend, volgens afspraak afgeleverd. Zeer prettige ervaring.

27. juni 2025

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het aanbod en de service van Freek, en dat de aflevering volgens afspraak is verlopen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe auto. Dank voor uw feedback.

Serviceafspraak

Goede service en vriendelijk personeel.

26. juni 2025

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Wat fijn dat onze service en ons personeel zo gewaardeerd worden. Dank u wel voor de mooie woorden!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Prima werk alleen zouden ze wat eerder…

Prima werk alleen zouden ze wat eerder open mogen zijn om je auto af te leveren voor onderhoud 8:00 uur bijvoorbeeld

21. juni 2025

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Fijn dat het werk goed is uitgevoerd! We waarderen uw feedback, wij zijn om 08.00uur geopend, dus dan kunt u gewoon uw auto afgeven.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Banden wisselingen en onderhouds…

Banden wisselingen en onderhouds beurten zijn zonder problemen verlopen.
Afspraken worden nagekomen.
Kortom service is top

20. juni 2025

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Fijn om te horen dat de bandenwisselingen en onderhoudsbeurten probleemloos zijn verlopen en dat afspraken zijn nagekomen. We zijn blij met uw positieve feedback over onze service!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn voor de vierde keer uitstekend…

Wij zijn voor de vierde keer uitstekend geholpen door Freek. Daarom verdienen jullie absoluut deze vijf sterren! 🌟🌟🌟🌟🌟

12. juni 2025

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Wat fijn dat wij u voor de vierde keer uitstekend van dienst konden zijn! We zijn blij met uw positieve ervaring en hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super aardige chefwerkplaats en heel…

Super aardige chefwerkplaats en heel bekwame monteur die voortvarend het lekkage probleem heeft opgelost

12. juni 2025

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht

Wat fijn dat we het probleem met de lekkage snel en vakkundig hebben kunnen oplossen! We zijn blij met uw positieve feedback en danken u hartelijk.

Vestigingsdirecteur Van Mossel Mega Occasion Centrum Utrecht

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.