Rodney heeft ons vandaag geholpen Met een mooie deal. Een rustige, enthousiaste representatieve man, denk een aanwinst voor een commercieel bedrijf.gastvrij ontvangen en absoluut ons als klant een... Se mere
Virksomheden har svaret

Virksomheden har svaret
Fijn geholpen door Imane. Zouden zeker terug komen als wij een nieuwe auto zoeken.
We were looking for a car and went to Van Mossel Mega Occasion Centrum Utrecht to have a look at a family car that we liked. From the very first moment we entered into to the showroom, we're a... Se mere
Bij aankomst wordt verbaasd gereageerd. Er wordt beweerd dat ik 's ochtends de afspraak heb geannuleerd. Bij een ontkennend antwoord mijnerzijds zucht de receoptionist en gaat een collega bel... Se mere
Skrevet af virksomheden
Kate ter Horstsingel 1, 3543 WB, Utrecht, Nederland, Holland

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Na zes maanden wilde ik de auto die ik bij Mossel had gekocht inruilen voor een groter model in verband met gezinsuitbreiding. Bij aanschaf werd mij verteld dat het ging om een “stabiele” Mazda waarvan de prijs vaststond – er kon geen euro af. Nu, zes maanden later, bleek dezelfde auto volgens Mossel ineens €8.000 minder waard te zijn, omdat Mazda zogenaamd een merk is dat snel in waarde daalt. Een totaal ander verhaal dan bij de aankoop werd geschetst.
Daarnaast waren er bij de aflevering meerdere tekortkomingen:
• Een zichtbare kras op de auto zou nog weggepoetst worden, maar dit is nooit gebeurd.
• Ik kreeg slechts één werkende sleutel mee.
• Tijdens het eerste onderhoud kwam ik erachter dat de onderhoudsboekjes helemaal niet aanwezig waren.
Op contactverzoeken hierover wordt niet of nauwelijks gereageerd. Volgens Mossel kunnen ze “niets meer doen”. Al met al een teleurstellende ervaring en geen aanrader voor wie op betrouwbaarheid en service rekent.
Vandaag samen met mijn partner langs gegaan voor een BMW. Liam heeft ons te woord gestaan. Wij vonden de service meer dan goed, we hebben een goede uitleg gekregen, goede adviesen, kwam zeer betrouwbaar over en boven al eerlijk!
Aanwinst voor Van Mossel!

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
Ik heb in eerste instantie een keurig werkende auto gekocht , achteraf traden er meerdere problemen zich voor. Helaas hoort dat niet in de garantiepakket. (Versleten onderdelen, slechte onderhoud,dune rennen enz) Nooit meer een auto bij vanmossel kopen en zeker niet adviseren aan anderen

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
Top service en goed geholpen,ben helemaal blij met de auto.
bedankt aan de verkoper youri

Liam
Super netjes geholpen met aankoop van de bmw 320i gt
Zelfs in zijn vrije tijd heeft hij nog dingen geregeld voor van mossel verzekering
Auto snel en netjes klaar gemaakt
Super fijne ervaring
Beveel deze iedereen aan alle tijd en aandacht
Gr Dennis been de blije eigenaar

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
Wat hebben wij een geweldige ervaring…van binnenkomst tot aankoop. Alles ging soepel, snel, makkelijk en Yoeri was heel vriendelijk en proffesional. Tot de volgende auto!

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
Goede service en vriendelijk personeel. Het probleem was snel verholpen.

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
Bij van Mossel Utrecht een Volkswagen T-Cross gekocht, heel erg blij mee, geholpen door Liam van Moerenhout wat een zeer nette verkoper, service was absoluut top, grote klasse voor deze heer.

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
We werden heel hartelijk ontvangen en we kregen goed advies.
Toen ik de auto kwam ophalen lag er een mooie strik op super leuk!!!

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
Ik heb in eerste instantie een keurig werkende auto gekocht bij jullie, achteraf traden er meerdere problemen zich voor. Jullie hebben gewoon een afgekeurde auto aan mij verkocht.

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
vriendelijke medewerkers, prima wachtruimte en was snel weer geregeld.

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
Think twice, or even three times, before buying from Van Mossel Mega Occasion Centrum Utrecht. While they may seem professional at first, my experience shows that when serious issues arise, they can leave you completely stranded.
I purchased a Mercedes C-Class from them in September 2024. From first week, the car had serious technical problems - dashboard indicators would randomly turn off while driving, making the car unsafe. Out of the almost 5 months since purchase, I've only been able to actually drive the car for about 3 weeks total.
The car has been in their service center twice, each time for 3 weeks, with additional waiting periods for service appointments. Despite these long repair attempts, the problems persisted. They never provided a replacement car during these extensive service periods, leaving me without transportation.
Initially, they seemed responsive - acknowledging my complaint letter and having the branch manager contact me. However, after the failed repairs and when I sent my contract termination letter in January 2025, they completely stopped responding. No acknowledgment, no refund discussion, absolute silence.
The most concerning part is the safety issue - having indicators shut down while driving is extremely dangerous, yet they seem unbothered by this. I've now had to file a formal complaint with BOVAG as they've stopped all communication.
My advice:
- Document everything from day one
- Don't accept verbal promises
- Be prepared for poor after-sales service
- Consider the risk of being ignored when problems arise
- Look elsewhere if you want peace of mind with your purchase
- Be aware you might be left without transportation during lengthy repairs
I'm writing this to warn others about my ongoing experience with them. Don't make the same mistake I did - find a dealer who actually stands behind their products and values customer safety.

Moest maar een Ford garage ,van Mossel kon het niet oplossen

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
Zijn geholpen door freek zijn zeer tevreden netjes geholpen zeer vriendelijk m.v.gr annie willemse

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
Tot de koop fijn contact. Bij oplevering meer dan half uur moeten wachten en nauwelijks aftercare.

Besvarelse fra Van Mossel Mega Occasion Centrum - Utrecht
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.