Banner for Van Mossel Kia - Hengelo

4,6

Holtersweg 30, 7556 BX Hengelo, Nederland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alleen maar positieve ervaringen, netjes op afspraak geholpen. Er wordt gedaan wat er gedaan moet worden. Dit keer proefrit gemaakt tijdens mijn onderhouds afspraak. In September kont de nieuwe. K... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn tevreden. 'Hengelo' begreep wat we nodig hadden nadat onze auto buiten onze schuld total loss was gereden bij een aanrijding in Kroatië. We zochten een vergelijkbare kar: even zuinig, niet m... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben ontzettend goed geholpen door meneer Braamhaar. Wat een fijne en vriendelijke man! Hij neemt echt de tijd voor je, legt alles duidelijk uit en zorgt ervoor dat je met een gerust gevoel een keu... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Altijd heel klantvriendelijk, denken mee wanneer er vragen zijn. Zeer prettige garage. Nemen tijd voor het geven van informatie. Zeer deskundige advies. Showroom en receptie zien er heel mooi en verzo... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Om Van Mossel Kia - Hengelo

Skrevet af virksomheden

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Kia:
Van Mossel is officieel Kia-dealer en heeft vestigingen in Amersfoort, Apeldoorn, Harderwijk, Hengelo en Zwolle.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Kontaktoplysninger

• Holtersweg 30, 7556 BX, Hengelo, Nederland, Holland

• 088 087 0120
Promotion box for Van Mossel Kia - Hengelo

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4,6

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alleen maar positieve ervaringen

Alleen maar positieve ervaringen, netjes op afspraak geholpen.
Er wordt gedaan wat er gedaan moet worden.
Dit keer proefrit gemaakt tijdens mijn onderhouds afspraak.
In September kont de nieuwe.
Kortom tevreden klant .

1. juni 2026

Beste Jeroen,

Dank voor je mooie beoordeling, en op naar weer een hele mooie nieuwe Kia!

van Mossel Kia Hengelo

Vriendelijke medewerkers

Vriendelijke medewerkers. Goede service.

31. maj 2026

Beste Marcel,

Dank voor je bijdrage en graag tot een volgend bezoek.

Positieve ervaring

Na een ongelukkig misverstand ben ik alsnog uitstekend geholpen. Zeer tevreden!!!

24. maj 2026

Besvarelse fra Van Mossel Kia - Hengelo

Blij dit van u zo te mogen vernemen!
Geniet van uw nieuwe auto en graag tot een volgend contact moment.

Ik ben private leaser

Ik ben private leaser. Ik heb vaak het idee dat ik bij vragen wn klachten niet goed gehoord wordt. Dan wordt speelbal tussen garage wn leasemaatschappij. Erg vervelend.

24. maj 2026

Beste heer Wolberink,

Elkaar zojuist gesproken, ik ga ik met uw klacht aan de slag. Bij een PriveLease loopt het traject nu eenmaal anders en hebben we hier zelf minder invloed op.

Dank voor het openhartige gesprek!

Vestigingsdirecteur van Mossel Kia Hengelo 06-20608299

Onderhoud aan mij Kia

De onderhoudswerkzaamheden zijn conform de gemaakte afspraak gestart. Na afloop van de onderhoudswerkzaamheden werd keurig netjes aangegeven wat er gedaan is en of er evt. nog aandachtspunten waren.
Prima feedback!

Besvarelse fra Van Mossel Kia - Hengelo

Dank voor uw terug koppeling en tot een volgend bezoek.

Prima service

Besvarelse fra Van Mossel Kia - Hengelo

Graag gedaan en tot jullie volgende bezoek,

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Men heeft zich uitstekend aan de…

Men heeft zich uitstekend aan de afspraken gehouden

Beste Ruud,

Dank voor je beoordeling, natuurlijk gaan we bij het volgende bezoek voor de 5e ster ;-)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed geholpen met aankoop nieuwe auto

Goed geholpen met aankoop nieuwe auto. Vriendelijk personeel.

11. april 2026

Beste Diane,

Graag gedaan, en heel veel plezier met je nieuwe auto!

Eind goed, al goed

Heb met aankoop een mooie kia verkregen, we hadden oorspronkelijk een lagere aankoopprijs afgesproken, door miscalculatie moest er wat geld bij. Afwikkeling van vorige leasecontract gaat erg bureaucratisch. Hopelijk deze week finaal.

10. maj 2026

Beste Richard,

We hadden best een bijzondere constructie gebouwd, ook in uw voordeel, waar een fout in was geslopen. Zijn we uiteindelijk ook weer uitgekomen. Afwikkeling met de leasemaatschappij gaat als zojuist besproken buiten ons om en hebben we geen invloed in. Natuurlijk blijven we gaan voor de 4 of 5 sterren!

06-20608299

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Auto voldoet aan.mij verwachting

Auto voldoet aan.mij verwachting
Alleen de controle bij aflevering kan beter

8. maj 2026

Beste heer Bosch,

Dank voor uw aanvulling, ondanks de misser bij de aflevering veel plezier met uw nieuwe auto!

Goed geholpen door Daan

Goed geholpen door Daan, vriendelijk, behulpzaam. Goede service kom er graag weer!

8. maj 2026

Besvarelse fra Van Mossel Kia - Hengelo

Dank voor uw mooie bericht aan onze Daan, zijn we blij mee. Veel plezier met de nieuwe auto en graag tot een volgend bezoek.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super service bij Van Mossel Kia…

Super service bij Van Mossel Kia Hengelo. Alles is correct en netjes afgehandeld. Daarnaast prettig contact gehad met Joy Gemser. Zeker een aanrader!

7. maj 2026

Beste Marc,

Dank voor je mooie bijdrage en graag tot een volgend bezoek, natuurlijk ook namens Joy!

Van Mossel Kia Hengelo

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Meegedacht in een vervelende situatie…

Meegedacht in een vervelende situatie in een vervelende tijd, waardoor onze auto tijdig weer beschikbaar was voor ons. Vriendelijk te woord gestaan.

26. april 2026

Besvarelse fra Van Mossel Kia - Hengelo

Graag gedaan en tot een vogend bezoek.

Team van Mossel Kia Hengelo

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ik vind de service niet professioneel…

Ik vind de service niet professioneel genoeg. Als er in de voor planning via internet gevraagd word of jullie mijn auto mogen wassen dan moet je het ook doen. Als de balie medewerker vraagd of er bijzonderheden zijn en ik zeg koplampen staan te hoog. Merk ik dat er niets aan gedaan is. Vind ik erg jammer.
Dit mag niet voor komen bij zo'n mooi bedrijf als van Mossel.

24. april 2026

Beste Harry,

Mijn excuus, wanneer er zaken worden besproken of aangegeven moeten deze wel worden opgepakt.
We hebben even contact en pakken dit verder op!

06-20608299 / frits.vanvoorden@vanmossel.nl

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.