Banner for Van Mossel Ford - Weert

TrustScore 4.5 ud af 5

Edisonlaan 5, 6003DB Weert, Nederland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prettige ervaring Nadat we een occasion van twee jaar oud hadden gekocht kwamen er na twee dagen problemen met erg hoge kosten we konden deze auto terug geven en hebben met verkoper Dion een a... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Namens Verisure Nederland leasen wij de auto’s al jaar en dag bij van Mossel in Weert. Als werknemer kom je ooit in de situatie dat je spontaan afhankelijk wordt van je lease maatschappij. Meer... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ook nu weer tot volle tevredenheid geholpen. Deskundige en zeer vriendelijke medewerkers. Ford van Mossel Weert denkt mee en je zult geen spijt hebben van een bezoek aan deze vestiging waar service... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

5 sterren voor Ford Van Mossel Weert! Wat een fijne ervaring bij deze vestiging! Vanaf het moment dat ik binnenstapte, werd ik vriendelijk ontvangen en merkte ik meteen dat klanttevredenheid hier... Se mere

Virksomheden har svaret

Om Van Mossel Ford - Weert

Skrevet af virksomheden

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Ford:
Van Mossel is officieel Forddealer en heeft vestigingen in Breda, Den Bosch, Eindhoven, Goes, Helmond, Hulst, Middelharnis, Roermond, Roosendaal, Terneuzen, Tilburg, Veghel, Terneuzen, Tilburg, Veghel, Waalwijk en Weert.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Kontaktoplysninger

Promotion box for Van Mossel Ford - Weert

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

81 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

527 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Fantastische en Snelle Service,

Fantastische en Snelle Service,

Altijd als er iets is met mijn auto, dan kan ik hier altijd terecht. Ze denken mee met oplossingen en verhelpen mijn problemen snel!

13. marts 2025

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Weert

Dank u voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en we waarderen uw erkenning voor onze inspanningen.

Super service

Gewoon zoals het hoort correct duidelijk en gezellig!

Goede service mooie showroom.

3. marts 2025

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Weert

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze service en showroom.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte ervaring

Zijn niet op de hoogte van de garantieperiode die Ford Nederland hanteerd, onvriendelijke benadering aan telefoon en balie. Uiteindelijk via Ford Nederland tot een oplossing gekomen en zelfs deze werd niet uitgevoerd door van Mossel Weert. Afspraak gemaakt voor het maken van het euvel en meteen apk en kleine beurt gepland. Echter alleen het euvel verholpen en geen beurt en apk. Later alsnog apk gedaan en geen beurt omdat deze niet nodig zou zijn waardoor nu mijn Ford Assistance niet verlengd is.
Kortom na meer dan 20 jaar klant te zijn geweest was dit de laatste keer!

3. februar 2025

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Weert

Het spijt ons enorm te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad bij onze vestiging. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer je niet de service krijgt die je verwacht, zeker na zo'n lange tijd klant te zijn geweest. We zullen jouw feedback intern bespreken om te zorgen dat dit soort situaties in de toekomst voorkomen worden.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hele goede service en vriendelijke en…

Hele goede service en vriendelijke en behulpzame mensen achter de receptie/balie. En jullie heerlijke gastvrijheid met zelfs vlaai en cappuccino.

15. februar 2025

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Weert

Het is fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad tijdens je bezoek. We zijn blij dat je onze service, vriendelijkheid en gastvrijheid hebt gewaardeerd.

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Weert

Het is fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de service die u heeft ontvangen. We waarderen uw positieve feedback en zullen deze delen met ons team.

Behulpzaamheid

6. februar 2025

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geven bijzonder lage inruilprijzen en…

Geven bijzonder lage inruilprijzen en communiceren via de app en/of mail. Hebben niet het fatsoen om gewoon een gesprek aan te gaan over de telefoon.
23-01-2025 een telefonisch gesprek gehad met de salesmanager van Van Mossel n.a.v. deze review. Ondanks dat de ervaring blijft staan en hij niet heeft geprobeerd om alsnog bij elkaar te komen, was het een goed gesprek. De werkwijze wordt eerstvolgende meeting tegen het licht gehouden en met de desbetreffende verkoper besproken.

22. januar 2025

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Weert

Het spijt ons te horen dat je teleurgesteld bent over de inruilprijs en de communicatie. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en nemen je feedback serieus. We zullen deze informatie gebruiken om onze processen te verbeteren. Graag zou ik met u in contact komen, wilt u uw gegevens mailen naar sales.ford.weert@vanmossel.nl?

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kundige vriendelijke mensen, top service

Ik kom al jaren bij Ford van Mossel in Weert.
Ik heb mijn Fiësta daar ook gekocht en altijd daar in onderhoud gehouden. Soms heb ik daar voor kantoor zitten werken tijdens onderhoudsbeurten met koffie en koek erbij.
Nu was het echter tijd om de Fiësta in te ruilen.
Ik had mijn oog al laten vallen op een andere auto.

Youri van Ooijen heeft alles snel en vakkundig geregeld.
Hij is heel goed bereikbaar, zelfs op een vrije dag.
Een week later kon ik mijn Kuga ophalen.
Ik zal deze zeker bij van Mossel laten onderhouden.

30. december 2024

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Weert

Wat fijn om te lezen dat u al jarenlang klant bent bij ons en zo positief bent over uw ervaringen! We waarderen uw loyaliteit enorm. Het verheugt ons te horen dat u zo tevreden bent over de service die u heeft ontvangen, met name over de snelle en vakkundige hulp van Youri van Ooijen. Het is fantastisch dat hij u zelfs op zijn vrije dag te woord stond. We zijn blij dat u zo positief over uw nieuwe Kuga bent en dat u deze bij ons in onderhoud laat. Dank u wel voor uw mooie review!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Weert

Het spijt ons te horen dat er een verschil was tussen de afspraak en de uitvoering. We streven er altijd naar om afspraken volledig na te komen en begrijpen dat dit in jouw geval niet helemaal gelukt is. We waarderen je feedback enorm, want dit helpt ons om onze processen te verbeteren en ervoor te zorgen dat dit soort situaties in de toekomst worden voorkomen. We nemen je opmerking zeer serieus en zullen intern bekijken hoe we onze communicatie en uitvoering kunnen optimaliseren. Dank je wel voor je eerlijke review en we hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel vriendelijk en meedenkende…

Heel vriendelijk en meedenkende medewerkers!!

11. december 2024

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Weert

We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met onze medewerkers. Dank voor de mooie review!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn enorm tevreden over de service…

We zijn enorm tevreden over de service en de inzet die garage van Mossel in Weert ons gegeven heeft. Met een extra duim omhoog voor Luc!
We wonen 206 km van Weert, maar we zullen onze volgende Ford gewoon weer bij deze garage halen!

15. november 2024

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Weert

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service en inzet van onze garage in Weert. Het is fijn om te horen dat u zo positief bent over Luc. We waarderen uw loyaliteit en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen begroeten.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Afspraak

Afspraak was niet goed doorgekomen, wat later nagekeken.

5. december 2024

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Weert

Het spijt ons te horen dat de afspraak niet goed doorgekomen is. We begrijpen dat dit erg vervelend is. We zullen dit intern onderzoeken om te zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt.

Top service

30. september 2024

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Weert

Dank u wel voor deze mooie review.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uitstekend geholpen door de…

Uitstekend geholpen door de verkoper.tevens wordt er meegedacht over extra’s die ik wil monteren.
👍

27. maj 2024

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

top service

top service, klant vriendelijk, behulpzaam. maar niet goedkoop.

24. november 2024

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Weert

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u onze service en klantvriendelijkheid waardeert. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben een mooie ford galaxy…

Wij hebben een mooie ford galaxy gekocht, de koop was snel gedaan vanwegen de prijs en dat het zeer vertrouwd overkomt, een goede garantie en netjes afgeleverd. Met dank aan: verkoper Youri van Ooijen.

10. november 2024

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Weert

Hartelijk dank voor deze mooie review, wij wensen u nog veel veilige kilometers en heel veel rijplezier.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Luc Schreurs heeft ons perfect geholpen…

Luc Schreurs heeft ons perfect geholpen in de zoektocht naar een nieuwe auto!
Er is alle tijd genomen en niets is teveel.

11. november 2024

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Weert

Het is fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met Luc. We zijn blij dat hij je goed heeft kunnen helpen bij het vinden van een nieuwe auto.