Prettige ervaring Nadat we een occasion van twee jaar oud hadden gekocht kwamen er na twee dagen problemen met erg hoge kosten we konden deze auto terug geven en hebben met verkoper Dion een a... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Namens Verisure Nederland leasen wij de auto’s al jaar en dag bij van Mossel in Weert. Als werknemer kom je ooit in de situatie dat je spontaan afhankelijk wordt van je lease maatschappij. Meer... Se mere
Virksomheden har svaret
Ook nu weer tot volle tevredenheid geholpen. Deskundige en zeer vriendelijke medewerkers. Ford van Mossel Weert denkt mee en je zult geen spijt hebben van een bezoek aan deze vestiging waar service... Se mere
5 sterren voor Ford Van Mossel Weert! Wat een fijne ervaring bij deze vestiging! Vanaf het moment dat ik binnenstapte, werd ik vriendelijk ontvangen en merkte ik meteen dat klanttevredenheid hier... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Om Van Mossel Ford - Weert
Skrevet af virksomheden
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kontaktoplysninger
Edisonlaan 5, 6003DB, Weert, Nederland, Holland
- 0495 535 281

Profiteer nu van topdeals!
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fantastische en Snelle Service,
Fantastische en Snelle Service,
Altijd als er iets is met mijn auto, dan kan ik hier altijd terecht. Ze denken mee met oplossingen en verhelpen mijn problemen snel!

Super service
Gewoon zoals het hoort correct duidelijk en gezellig!
Goede service mooie showroom.

Slechte ervaring
Zijn niet op de hoogte van de garantieperiode die Ford Nederland hanteerd, onvriendelijke benadering aan telefoon en balie. Uiteindelijk via Ford Nederland tot een oplossing gekomen en zelfs deze werd niet uitgevoerd door van Mossel Weert. Afspraak gemaakt voor het maken van het euvel en meteen apk en kleine beurt gepland. Echter alleen het euvel verholpen en geen beurt en apk. Later alsnog apk gedaan en geen beurt omdat deze niet nodig zou zijn waardoor nu mijn Ford Assistance niet verlengd is.
Kortom na meer dan 20 jaar klant te zijn geweest was dit de laatste keer!

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Weert
Hele goede service en vriendelijke en…
Hele goede service en vriendelijke en behulpzame mensen achter de receptie/balie. En jullie heerlijke gastvrijheid met zelfs vlaai en cappuccino.

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Weert
Geven bijzonder lage inruilprijzen en…
Geven bijzonder lage inruilprijzen en communiceren via de app en/of mail. Hebben niet het fatsoen om gewoon een gesprek aan te gaan over de telefoon.
23-01-2025 een telefonisch gesprek gehad met de salesmanager van Van Mossel n.a.v. deze review. Ondanks dat de ervaring blijft staan en hij niet heeft geprobeerd om alsnog bij elkaar te komen, was het een goed gesprek. De werkwijze wordt eerstvolgende meeting tegen het licht gehouden en met de desbetreffende verkoper besproken.

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Weert
Kundige vriendelijke mensen, top service
Ik kom al jaren bij Ford van Mossel in Weert.
Ik heb mijn Fiësta daar ook gekocht en altijd daar in onderhoud gehouden. Soms heb ik daar voor kantoor zitten werken tijdens onderhoudsbeurten met koffie en koek erbij.
Nu was het echter tijd om de Fiësta in te ruilen.
Ik had mijn oog al laten vallen op een andere auto.
Youri van Ooijen heeft alles snel en vakkundig geregeld.
Hij is heel goed bereikbaar, zelfs op een vrije dag.
Een week later kon ik mijn Kuga ophalen.
Ik zal deze zeker bij van Mossel laten onderhouden.

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Weert
We zijn enorm tevreden over de service…
We zijn enorm tevreden over de service en de inzet die garage van Mossel in Weert ons gegeven heeft. Met een extra duim omhoog voor Luc!
We wonen 206 km van Weert, maar we zullen onze volgende Ford gewoon weer bij deze garage halen!

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Weert
Uitstekend geholpen door de…
Uitstekend geholpen door de verkoper.tevens wordt er meegedacht over extra’s die ik wil monteren.
👍

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Weert
Wij hebben een mooie ford galaxy…
Wij hebben een mooie ford galaxy gekocht, de koop was snel gedaan vanwegen de prijs en dat het zeer vertrouwd overkomt, een goede garantie en netjes afgeleverd. Met dank aan: verkoper Youri van Ooijen.

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Weert
Luc Schreurs heeft ons perfect geholpen…
Luc Schreurs heeft ons perfect geholpen in de zoektocht naar een nieuwe auto!
Er is alle tijd genomen en niets is teveel.

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Weert
Ben daar niet geweest voor onderhoud
Ben daar niet geweest voor onderhoud . Ben in veghel geweest
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.