Dit autoschade bedrijf kan ik iedereen aanraden correcte en nette afhandeling voor en na de reparatie, alles bij elkaar genomen een top bedrijf. TP

Virksomheden har svaret
Super aardige mensen alles haar fijn uitgelegd hoe het in z'n werk gaat met de verzekering en dergelijke. Ondanks misverstand tussen mij verzekering hebben ze me toch zo goed mogelijk geholpen. Hoo... Se mere
Virksomheden har svaret
Na een vervelende ervaring wat een aanrijding natuurlijk is, alleen maar lof voor van Mossel Autoschade in Weert. Het eerst telefoontje met de klantenservice om de schade te melden was erg vriendelij... Se mere
Virksomheden har svaret
Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.
Edisonlaan 10, 6003 DB, Weert, Limburg, Holland

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Weert
Snelle afhandeling en conform afspraken met inzet van vervangend vervoer. Prima.

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Weert
Slechte service bij vervangend vervoer. Ik heb de verzekering in moeten schakelen om vervangend vervoer te krijgen.

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Weert
Bedrijf gaf goede informatie over hoe de procedure van de reparatie zou verlopen. Hield mij op de hoogte tussentijds. Kreeg een goede leenauto. Was transparant over de reparatie zelf. En toen op de dag van de oplevering nog een zichtbaar probleem was op de motorklap, werd dit direct en naar tevredenheid opgelost. En mocht er toch nog iets zijn, kon ik contact opnemen om het naar tevredenheid te laten oplossen. Goede service dus.

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Weert
Goede service en communicatie en alles prima geregeld.

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Weert
Heel netjes snel en accuraat geholpen en hersteld

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Weert
Hele goede en snelle service! Auto is weer perfect gemaakt. Erg vriendelijk personeel, zou het iedereen aanraden.

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Weert
Snelle reparatie, soepele afhandeling.
Complimenten aan Mark Longo en zijn team.
Mvg
Pieter Feijen

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Weert
Hoop natuurlijk nooit meer schade krijgen maar is dat wel dan zeker weer naar van mossel.

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Weert
Het begeleiden van begin tot einde is super , van de reparatie worden foto gemaakt , deze kun je samen met hun doornemen , vertellen erbij hoe en wat , super mooi gemaakt , al de tijd gebruik mogen maken van leen auto.
Kan niet anders dan dit bedrijf , als jullie een reparatie of schade hebben aanbevelen, schade bedrijf van mossel weert👊🏼💪🏻👊🏼💪🏻👊🏼

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Weert
Snel , efficient en goede informatie vooraf o.a. de kosten van de reparatie.

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Weert
Reparatie goed verlopen, eerste contact mocht wat vriedelijker

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Weert
Snelle en correcte afhandeling. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Auto ziet er weer prima uit.

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Weert
Ik heb een mooie leenauto meegekregen. Ze hebben heel erg goed geholpen bij de communicatie tussen verzekeraar en mij.
De schade is super snel en mooi hersteld. Hoop dat er geen schade meer ontstaat, maar mocht het wel weer eens gebeuren, dan ga ik zeker weer terug naar Van Mossel.

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Weert
Voor de tweede keer mijn schade hier laten herstellen. Niet alleen vriendelijk en vakbekwaam personeel, communicatie loopt erg prettig, duidelijk, helder en herstel perfect!!

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Weert
Læs mere om andre typer anmeldelser.