De heren aan de balie waren vriendelijk, serieus, vakbekwaam, rustig, namen de tijd en servicegericht. Toen ik, toevallig vandaag, terugging voor iets wat ik constateerde werd er wederom serieus t... Se mere

Virksomheden har svaret
Via deze weg wil ik jullie hartelijk bedanken voor de uitstekende service die ik heb mogen ontvangen. In het bijzonder wil ik Orlando Gambier bedanken voor zijn vriendelijke hulp, het flex... Se mere
Virksomheden har svaret
Vriendelijk personeel aan de Driemansteeweg Autoschade is goed gemaakt, Leenauto was meer dan prima. Enige minpuntje; de leenauto stond nog in iemand zijn parkeerapp, waardoor mijn app aangaf dat ik... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik ben snel en goed geholpen door Orlando. Hij dacht goed met mij mee en zorgde ervoor dat het voor mij vlekkeloos kon verlopen. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Fijn bedrijf.
Virksomheden har svaret
Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.
Driemanssteeweg 690d, 3084 CB, Rotterdam, Zuid-Holland, Holland

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
Ik had na ruim 50 jaar schade vrij rijden, nu deze schade door toedoen van een ander en was onbekend met deze materie, ik vond het lastig dat de auto 5 dagen weg was maar uiteindelijk.zag het resultaat er goed uit.

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
Aardige personeels! Houden je op de hoogte van de auto, staan altijd klaar wanneer je belt. Hebben antwoorden op je vragen.

Bezeting receptie ondermaats
Info van huurauto en in-fatelling weinig service

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
Pas bij de derde keer dat ik de auto kwam halen was alles in orde. Dit heeft mij enorm veel tijd en frustratie gekost.
Het personeel was vriendelijk

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
Ik werd afgelopen goed geholpen door de verkoper, die ervoor gezorgd heeft dat de navigatie werd aangesloten met datakabel.

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
Vriendelijk en snel geholpen.
Auto weer in perfecte conditie/staat.
Mijn Dank..Willem Maarse

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
Heel fijn geholpen met de snelle en goede behandeling van de schade!
Bedankt!

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
de schade is hersteld binnen de afgesproken termijn.
Goede ontvangst bij zowel het brengen als bij het afhalen.
Vriendelijke medewerkers en schade is perfect afgehandeld.
Het interieur is zelfs schoongemaakt.
Kortom, TOP

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
Contact is heel slecht na 10 dagen wist niemand hoe ver het was.Moesten zelf overal naar toe bellen en toen zeiden ze de onderdelen zijn er niet terwijl hij na een week klaar zou zijn.Maar niemand die even iets laat weten,we zouden terug gebeld worden voor de kerst nou ze moeten nog bellen. En dan ineens is hij op vrijdag klaar.Heel raar

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
Klaas heeft goed advies gegeven en echt meegedacht

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
Ik ben begonnen met enkel advies inwinnen bij Van Mossel Autoschade in Rotterdam, en uiteindelijk heb ik de schade aan mijn auto daar laten herstellen. Wat een topservice! De medewerkers waren professioneel, vriendelijk en meedenkend. Alles werd duidelijk uitgelegd en de reparatie was van hoge kwaliteit.
Ik ben zeer tevreden over het hele proces en zou deze schadehersteller absoluut aanraden aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en uitstekende autoschadeservice.