Banner for Van Mossel Autoschade Groep - Goes

TrustScore 4.5 ud af 5

Scottweg 2, 4462 GS Goes, Zeeland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel en vriendelijk geholpen, korte wachttijd tot het schadeherstel, ziet er weer prachtig uit na vakwerk

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snel geholpen bij aanmelding. Ondanks dat er toch meer schade bleek te zijn en mijn auto helaas langer weg was dan verwacht, prima werk geleverd, ziet er weer uit als nieuw. Wel moeilijk te bereiken,... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn ervaring bij Van Mossel Goes begon met een stroef herstel na een aanrijding, maar de nazorg was werkelijk top. Er werd zonder problemen een nieuwe afspraak gemaakt waarbij ik een gratis leenauto... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tijdens onze vakantie in Westkapelle een vervelend ongeluk gehad waardoor rijden met de auto niet meer mogelijk was,in ons geval alleen mechanische schade.Gelukkig werd alles zo snel als mogelijk her... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Pladeværksted

Skrevet af virksomheden

Kontaktoplysninger

Promotion box for Van Mossel Autoschade Groep - Goes

Schade, wat nu?

Volg ons stappenplan en ontdek wat je moet doen bij autoschade!

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

81 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

897 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Afspraak was snel gemaakt na de…

Afspraak was snel gemaakt na de schadeopname en binnen een week was de auto weer als nieuw .

7. marts 2026

Beste Lucas,

Wat fijn dat het herstel zo snel na de schadeopname kon plaatsvinden en uw auto er binnen een week weer als nieuw uitzag. Dank voor uw positieve feedback!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Schade na botsing met een zwaan

Helaas een botsing gehad met een zwaan. Mijn auto hiernaartoe gebracht na hier eerder geweest te zijn & ik zou het zo weer doen. Communicatie is top, zorgen goed voor de auto & hebben de auto als nieuw afgeleverd. Zie de foto’s voor het resultaat. Auto was overigens ook 3 dagen later al klaar.

8. december 2025
Uopfordret anmeldelse

Beste Dalina,

Wat vervelend van de aanvaring met de zwaan. We zijn blij te horen dat de communicatie goed was en dat we uw auto weer als nieuw hebben kunnen afleveren. Bedankt voor de positieve terugkoppeling en de foto's!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Correcte en vriendelijke bediening …

Correcte en vriendelijke bediening Netjes gemaakt

28. november 2025

Beste Diny,

Fijn dat onze service en kwaliteit u bevallen zijn! We waarderen uw vriendelijke woorden en uw feedback enorm.

netjes en schoon afgeleverd

netjes en schoon afgeleverd. Een minpuntje, er was nog een plastic zakje om de achterruitenwisser achtergebleven.

21. november 2025

Beste Gerard,

Fijn dat alles netjes en schoon was! We vinden het vervelend van het plastic zakje. Bedankt voor uw feedback, we zullen hier zeker aandacht aan besteden.

.schade opgelost

.duidelijke afspraken en de auto van binnen en buiten schoon.

22. november 2025

Beste Ruud,

Wat fijn dat de duidelijke afspraken en de schone auto u bevallen zijn. Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling!

Vriendelijke ontvangst

Vriendelijke ontvangst. Snelle afwerking

21. november 2025

Beste Aarnoud,

Wat fijn dat u onze vriendelijke ontvangst en snelle service waardeert. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

alles was keurig in orde

7. november 2025

Beste heer/mevrouw Dekker.

Fijn dat alles naar wens was! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Super netjes en goed

Super netjes en goed, top!

9. november 2025

Beste mevrouw Bruine,

Fijn dat alles naar wens was! We waarderen uw feedback enorm en hopen u snel weer van dienst te zijn.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ze hebben me heel proffecioneel…

Ze hebben me heel proffecioneel geholpen. Ook hebben zo oog voor jou persoonlijk na je ongeval. Zeer tevreden.

6. november 2025

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn te horen dat we u professioneel hebben kunnen helpen en dat we oog hadden voor uw persoonlijke situatie na het ongeval. Dank u wel voor uw feedback!

Snelle en duidelijke afspraken

Snelle en duidelijke intake mbt de schade aan de auto.
Afspraak voor reparatie binnen korte tijd gerealiseerd en de schade was snel gerepareerd, binnen 2 dagen:

2. november 2025

Beste Frits,

Fijn dat de schade-intake snel en duidelijk was. We zijn blij dat de reparatie zo vlot en naar tevredenheid is verlopen. Bedankt voor de positieve terugkoppeling!

goeie communicatie

goeie communicatie, daar draait alles om in het bedrijfsleven, van mossel autoschade Goes begrijpt dit.

19. oktober 2025

Beste Wim,

Wat fijn dat u onze communicatie waardeert. We zijn blij te horen dat dit positief heeft bijgedragen aan uw ervaring. Bedankt voor uw feedback!

irfan

Herstelwerkzaamheden zijn gewoon…

Herstelwerkzaamheden zijn gewoon onzichtbaar. Dus heel goed werk verricht!

16. oktober 2025

Beste Saskia,

Wat fijn dat u tevreden bent met de herstelwerkzaamheden! We zijn blij met uw positieve feedback en de complimenten over ons werk. Dank u wel!

Schade goed hersteld

Schade goed hersteld.
Behulpzaam en vriendelijk!

12. oktober 2025

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Goes

Fijn om te horen dat de schade goed hersteld is en dat u onze hulpvaardigheid en vriendelijkheid waardeert! Bij Van Mossel streven wij altijd naar een 5-sterrenreview. We horen graag wat we beter hadden kunnen doen om die 5 sterren van u te verdienen. Wilt u uw feedback sturen naar schade.ktv@vanmossel.nl?

Beste Marinus,

Goed om te horen dat u tevreden bent over de nette afwerking. Bij Van Mossel streven we altijd naar een 5-sterren ervaring voor al onze klanten. We horen dan ook graag van u wat we nog beter hadden kunnen doen om die extra ster te verdienen. Uw feedback is van harte welkom via schade.ktv@vanmossel.nl.

Deukjes in motorkap weggewerkt

Deukjes in motorkap weggewerkt. Prima gedaan. Je ziet er niets meer van.

8. oktober 2025

Beste Rob,

Fijn dat we de deukjes in uw motorkap goed hebben kunnen herstellen! We waarderen uw feedback en zijn blij met uw positieve ervaring.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Werkzaamheden zijn goed uitgevoerd zoals we van hun gewend zijn.

Wij zijn toch weer naar Van Mossel autoschade gegaan om een deukje in de motorkap van onze nieuwe auto te laten repareren. Dit hebben ze dan ook weer naar alle tevredenheid gedaan. Van het deukje is niks meer te zien. Omdat de vorige ervaring door diverse oorzaken niet geheel naar wens was verlopen maar onze algehele ervaring gewoon goed was hebben we toch weer voor hun service gekozen. Ook hebben ze de tijd genomen om de auto van buiten en van binnen te reinigen. Mooi gebaar.

2. oktober 2025
Uopfordret anmeldelse

Beste Cees,

Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen dat u ondanks eerdere minder prettige ervaringen toch weer voor Van Mossel Autoschade heeft gekozen. We zijn blij dat u opnieuw tevreden bent met de reparatie en dat het deukje volledig is verdwenen.

Fijn om te horen dat onze extra service, zoals het reinigen van de auto van binnen en buiten, door u gewaardeerd wordt.

Nogmaals bedankt voor je leuke feedback!

Prima service

Prima service, attent en vriendelijk personeel.
Schade is mooi hersteld.

24. september 2025

Beste Wilma,

Wat fijn te horen dat onze service goed was en u het personeel attent en vriendelijk vond. We zijn blij dat de schade mooi hersteld is. Dank voor uw feedback!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Schade bumper gerepareerd en ook defect…

Schade bumper gerepareerd en ook defect aan sensoren verholpen

14. september 2025

Beste Klaas,

Wat fijn om te horen dat de schade aan uw bumper netjes is gerepareerd en dat ook het defect aan de sensoren is verholpen. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, en het is fijn om te zien dat u tevreden bent over onze service.

Toch zijn we benieuwd of er nog punten zijn waar we ons verder in kunnen verbeteren om een volgende keer ook echt die 5 sterren volledig te verdienen. Uw feedback is voor ons heel waardevol. Zou u uw ervaringen of suggesties met ons willen delen via schade.ktv@vanmossel.nl.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen en graag tot ziens!

Afdeling Kwaliteit Autoschade

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.