Købt fabriksny Mercedes 250+eq CLA SB Ekstremt god rådgivning. Levering 6 uger hurtigere end konkurrenter. Rigtig god pris inklusiv nogle fordele. Jeg var faktisk "lidt" vanskelig i proc... Se mere
Hver evig eneste gang jeg har afleveret for at få lavet noget så har de aldrig fixet det fra første gang, det tager dem op til 2-3 forsøg før det bliver fixet og det har jeg prøver nu 4 gange. Da jeg... Se mere
Vi blev mødet af en venlig, personlig og ærlighed, som vi ikke har set før i branchen. Hele købsprocessen virkede behagelig fra a-z. Alle og de ansatte vi mødte var super autentiske. Vi kan kun anbefa... Se mere
Da min Mercedes pludselig havde motor problemer, blev jeg modtaget meget professionelt, og Mohammad Feilli og Delil Frederiksen var fantastiske til at holde mig opdateret og hvor langt de var i løs... Se mere
Sydhavnsgade 16, 2450, København, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Jeg har været kunde hos Van Mossel København SV afdeling siden de overtog efter Mercedes-Benz CPH.
Jeg har i gennem en lang årrække benyttet leasing ordning hos flere aktører i Danmark, Audi, Land Rover mm ingen kommer i nærheden af Van Mossel. Jeg har netop modtaget min 3 Mercedes igennem Van Mossel. Altid bliver man behandlet med respekt.
Deres kundeservice, leasingafdeling og bogholderi er simpelthen det bedste jeg nogensinde har haft. De gør lige det ekstra der gør at man forsætter med at være kunder hos dem. Ingen skjulte gebyr, reelle afregninger.
Alt fungere så skal man have ny bil så er det hos Van Mossel, de bedste anbefalinger 🙏

Besvarelse fra Van Mossel Mercedes-Benz DK - København
Jeg har været yderst tilfreds kunde hos Mercedes-Benz CPH / nu Van Mossel lidt over et år og kan bestemt anbefale dem til andre 👍
Jeg benytter mig af deres Mini-Lease koncept og det er altså ret genialt og desuden finder man ikke noget bedre tilbud andre stedet. Jeg har leaset bil igennem en hel del år og hos forskellige selskaber - men der er ikke noget sted, hvor man får mere for pengene, end ved at vælge Mini-Lease hos Van Mossel. Kigger man på de totale udgifter holdt op imod bilen man får og de inkluderede kilometer og forsikring, så er det svært at vælge andet. Jeg har haft en EQE i et år, der kostede mig mindre end en Tesla model 3, selvom det er en meget dyrere og lækrere bil. Desuden var en mærkbart billigere, end den BMW i4 jeg kiggede på, selvom EQe modsvarer 5-serien fra BMW. Og min nuværende EQA koster det det samme, som det koster at lease en Renault Zoe…
Desuden er det super smart at man bare kan aflevere og hente en ny bil hvert år.
Jeg havde et lille uheld med min nye EQA nogle dage efter jeg hentede den, men jeg blev imødekommet halvvejs af Van Mossel og fandt en tilfredsstillende løsning.
Tak til Alexander for løbende god dialog ifm mit valg af kommende bil og også tak til Mads ifm. skaden på min bil og for at finde en fin løsning dér.

Besvarelse fra Van Mossel Mercedes-Benz DK - København
Super fin intro og kompetent kundeservice, i forbindelse med modtagelse af ny EQB 350

Besvarelse fra Van Mossel Mercedes-Benz DK - København
Jeg føler mig godt behandlet og får den hjælp der er nødvendig.

Besvarelse fra Van Mossel Mercedes-Benz DK - København
Imødekommende efter indbrud i bilen i city.
Venligt personale.
Siderude ikke på lager (og helt OK til det) - men hjulpet videre med fin midlertidig løsning.

Besvarelse fra Van Mossel Mercedes-Benz DK - København
Som altid en god og venlig betjening når man kommer til service. Tiderne man får oplyst, de holder bare.

Umulig kommunikation.
Manglende tilbagemelding.
Garantifejl rettes ikke.
Aldrig køb af bil her igen.

Besvarelse fra Van Mossel Mercedes-Benz DK - København
Har haft en airbaglampe, som lyste 2 gange inden for garantiperioden uden at der blev gjort noget. Da den lyste for 3 gang og denne gang uden for garantiperioden skulle der nu skiftes en del til en pris af kr. 4500. Nej tak, da det skulle være lavet under garantiperioden. Ved hulskifte en måned senere lyste nævnte lampe igen. Denne gang blev vi indkaldt til nærmere undersøgelse, da der intet stod om tidligere besøg vedr. lampen. Denne gang skulle der skiftes en del, men nu var prisen steget til kr. 7500. Vi fik tilbud om halv pris, men afslog, da halv pris næsten var det samme som tilbuddet 2 md tidligere. Så hellere fuld pris hos en anden. Måske Starmark, da jeg føler mig snydt. Den ny bils garanti på 2 år man giver ved køb af nyere Mercedes er intet værd når man venter med at løse problemet til efter garanti udløb. Vil nok ikke skifte min Mercedes med en anden hos Van Mossel Mercedes Benz efter denne oplevelse.

Besvarelse fra Van Mossel Mercedes-Benz DK - København
Fantastisk service og mange tak til Van Mossel sydhavn. Bilen blev lavet og leveret til tiden. Den blev ligeledes støvsuget og vasket. Jeg blev taget godt imod, allerede ved indgangen, og blev budt på en kop kaffe mens jeg ventede. Super service. Helt klart det sted jeg skal besøge, når min bil skal have lavet service.

Besvarelse fra Van Mossel Mercedes-Benz DK - København
Fantastisk service hos Van Mossel i Sydhavnen!
Jeg har i mange år været kunde hos Mercedes Benz i Sydhavnen, og hver gang er en fornøjelse. Mo og teamet leverer altid en professionel, venlig og imødekommende behandling!
Tak for jeres fantastiske arbejde og den kærlige hånd, I giver min bil hver gang! Jeg glæder mig allerede til næste besøg.

Besvarelse fra Van Mossel Mercedes-Benz DK - København
Alt skete efter aftale. God info og tilbagemelding om service med ekstraydelser.

Besvarelse fra Van Mossel Mercedes-Benz DK - København
Fik ikke lavet det jeg ønsket. Det blev ikke nævnt ved afhentning af bil. Opdagede det først en måned efter

Besvarelse fra Van Mossel Mercedes-Benz DK - København
Jeg kom med overvejelser om at skifte min 4 år gamle bil ud med en ny model og en forhandler gik ud for at se min bil med henblik på vurdering. Han meddelte at det ville tage et par dage at beregne værdien af bilen. Efter 10 dage hvor jeg havde rykket ham x 2, fik jeg blot besked på at der var 1/2 års levering på den nye bil og at han derfor ikke kunne sige hvad han kunne give for den gamle 1/2 år i forvejen. Jeg oplevede ingen interesse fra hans side.

Besvarelse fra Van Mossel Mercedes-Benz DK - København
Gennem mange år bare den bedste service fra sælgere, indcheckning, værksted..og bogholderi
God Jul fra Kim Öberg

Besvarelse fra Van Mossel Mercedes-Benz DK - København
Havde bestilt tid til skift til vinterdæk, hvor jeg skal vente mens de skifter.
Efter at have ventet i næsten en time, bliver jeg ringet op fra værkstedet hos Van Mossel (jeg sad hos Van Mossel) der fortæller mig at de desværre ikke har fået mine vinterdæk endnu, men at de er på vej!!
Hvordan kan der gå en time inden de opdager at mine dæk ikke er der?
3 timer senere kørte jeg fra værkstedet, uden at en eneste person tog fysisk kontakt til for at beklage situationen. Det lugter at ligegyldighed overfor kunderne :(