Vanilla Mart Anmeldelser 2.008

4,8

Nemt at bestille, og en utrolig brugervenlig hjemmeside. Varene kommer lige så hurtigt som ,hvis det var bestilt fra en adresse i Danmark. Har endnu ikke været ude for at alt ikke var i min... Se mere

1. Købmand

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Fine Vanilla Products from Vanilla Mart. Shop for Vanilla Seeds, Vanilla Pods, Vanilla Beans and Vanilla Extract

4,8

2 t anmeldelser

Altid fin betjening og gode vare.

Altid fin betjening og gode vare.
tak for det.

28. oktober 2023

Besvarelse fra Vanilla Mart

Hi Henrik, thank you so much for your 5-star review, we are so glad to hear you are always have with the product and service and thank you for your continued support.

meget ærgerlig oplevelse

Købte et stort parti vanilliestænger til familie og kolleger. I alt for 1500kr.

Da de ankom lå ca 60 stænger løst i papæsken og der var et insekt i æsken.
Efter 3 dage begyndte de at blive mugne.
Da vi åbnede de pakkede stænger var de hvide med behåring og vi ønskede ikke at beholde dem.
Kun de exclusive stænger var ok.

Efter klage og yderligere udgift på 144 kr. for at sende dem retur fik jeg refunderet 700kr.

Jeg har tabt 700kr at prøve at købe hos Vanilla Mart og jeg kan på ingen måde anbefale at man køber der. Meget ærgerlig oplevelse.

To Vanilla Mart. I returned 120 vanilla pods . You made a refound for 60. I lost almost 100 pound shopping at your store

13. maj 2018

Dear Pernille,

Thank you for taking the time to provide feedback.

Unfortunately we cannot read your review as it is in a language unfamiliar to us.

However we note you were in touch recently to arrange the return of part of your order as the sealing on the packages broke in transit.

Once you returned these we provided a refund including the cost of your postage to return. We did not hear further after confirming this to you until we were notified of this Trust Pilot review.

If you aren't satisfied with the resolution we would be glad to assist you again.

Kind regards,
Becky

Super hurtig betjening

Det er jo meget billiger at købe vaniljelastænger her selvom man betaler fragt og så er kvaliteten også meget bedre dem man køber i butikkerne er jo mere eller mindre helt tørret ind så der ikke findes meget vanilje tilbage.

Hilsen K.R.

22. februar 2017

VanillaMart

Lækre vanillestænger af god kvalitet og hurtig levering

25. september 2016

Besvarelse fra Vanilla Mart

Thank you for your 5 star review - we hope to see you again soon!

VanillaMart

Alle pengene værd

Vanilla pods/vaniljestænger.
Hurtigt, nemt og lækre varer til en rigtig fornuftig pris.

6. september 2016

Besvarelse fra Vanilla Mart

Thank you for your 5 star review!

Ingen besked om afsendelse

Egentlig OK produkter. Ikke særlig store vanilje stænger, men dejlig smag. Eneste anke er, at man ikke får besked om at pakken er afsendt. Pludselig kan man se, at pengene er hævet på ens konto 3 dage i forvejen, men man har ikke fået besked om at den er sendt og man har ikke modtaget den endnu.

19. juni 2016

Besvarelse fra Vanilla Mart

Thank you for your review. We note that you have some concerns about order notifications. An email is automatically sent out on receipt of the order as well as when the order has been shipped. This of course depends on whether a correct email address has been entered while placing the order as also on the spam settings of your email. In any case we apologise for any inconvenience caused and glad you liked the product.

Fast delivery to DK

Fine produkter og hurtig levering

25. januar 2016

Lækker vanille

Virkelig god vanille og det kommer hurtigt.

18. december 2015

Kan varmt anbefales.

God overskuelig hjemmeside, konkurrencedygtige priser samt hurtig levering!

19. oktober 2015

fantastisk service

gode priser og hurtig levering det er sådan det bør være tak for en god oplevelse

5. oktober 2015

Super handel!

Hurtig handel og levering. Alt lever op til forventningerne og firmaet er helt til at stole på!

11. februar 2015

VanillaMart.

Super god og hurtig levering

2. december 2014

Besvarelse fra Vanilla Mart

Thank you for your review - your comments are appreciated!

super fine

Super nemt at bestille, gode priser, meget billig fragt til Danmark. Hurtig levering. Endnu ikke prøvet, men de ser så gode ud de vaniliestænger. Friske, tykke og lækre.

15. november 2014