Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Lang geleden handdoeken gekocht waar ik heel tevreden over was. Heerlijk dik en voelden luxe aan. Vorige maand nieuwe aangeschaft. Wat een desillusie. Handdoeken geven niet meer dat luxe gevoel, het... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij gebruiken al jaren handdoeken van Van Dyck en zijn erg tevreden over de kwaliteit. Bij één nieuwer exemplaar ontstond onlangs onverwacht slijtage. Dit werd na contact meteen opgelost met een nieuw... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

In 2025 kocht ik bij Morres Wonen in Hulst een VanDyck PURE 07 dekbedovertrek van €340. Na enkele maanden normaal gebruik is de linnen stof van zowel het dekbedovertrek als één kussensloop gaan... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Op basis van een mooi verkoopverhaal en één minuut proberen een supersuur en super de luxe dekbed gekocht. Geschikt voor zomer en winter met twee lagen. Het bleek echter veel te warm, zelfs het zo... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 75 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Egyptisch katoen - niet dus

Uitdrukkelijk gevraagd naar egyptisch katoen of katoen-satijn. Het zachtste dekbedovertrek. Gekocht en na eronder geslapen te hebben weten we het zeker: het slechtste dekbedovertrek ooit (en het duurste). Dit kan geen katoen-satijn zijn. Ik heb het ook 1 x gewassen, dacht dat het verschil zou maken. Niet dus. Teruggeven is natuurlijk geen optie meer na gebruik. Laatste keer dat ik in die winkel kom.

1. marts 2024

Verschrikkelijke kwaliteit

Verschrikkelijke kwaliteit! Badjas gekocht, helemaal volgens wasvoorschriften gewassen maar al na de eerste was allemaal losse touwtjes en stiksels. Gemaild binnen 30 dagen hier over, maar geen reactie.

1. marts 2024

Poor Quality Product and Non-Responsive Customer Service

I recently purchased a JERSEY SUPREME bedsheet for €89.95 from Vandyck, expecting a product that matched the price with high quality. Unfortunately, the bedsheet arrived with a significant tear along its weave, indicating a manufacturing defect.

I reached out to their customer service via email for a resolution, but after 10 days, I've yet to receive a response. This experience has been disappointing, especially from a brand that presents itself through polished webshops and distribution in high-end stores.

I advise potential customers to reconsider before buying from Vandyck. The lack of quality and customer service I experienced suggests that the brand's reputation may no longer align with the reality of their products and support.

Proceed with caution and consider alternative options for your bedding needs.

19. februar 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer onprofessioneel bedrijf, komt toezegging niet na, kwaliteit slecht

Zeer onprofessioneel bedrijf. Door goede ervaringen met dit merk in het verleden heb ik een dekbed besteld. De kwaliteit was ondermaats, dus ik heb contact opgenomen met de klantenservice. VanDyck heeft mij daarop toegezegd het bedrag terug te betalen, indien ik het zou retourneren. Dus ik was erg tevreden over de afhandeling en heb het product geretourneerd. Enkele weken later had ik nog geen terugbetaling ontvangen. Na contact met VanDyck, die me op zeer onprofessionele wijze bejegende, bleek opeens dat ze het bedrag niet terug wilden storten. Tegen mijn uitdrukkelijke wens in hebben ze stiekem het dekbed retour gestuurd in de hoop er zo vanaf te komen. Ik heb inmiddels een advocaat ingeschakeld die bezig is met de dagvaarding. Zeer onprofessioneel bedrijf dus, niet meer de kwaliteit van voorheen. Ik raad het iedereen af hier te bestellen.

31. oktober 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slechte kwaliteit ,echt GEEN Katoen Satijn !

Zeer slechte kwaliteit , kocht een katoen satijnen dekbed, zo hard als schuurpapier! Mocht retour en ontving ik een n nieuwe , wel zelfde laken een pak! En toen bleef ik er dus mee zitten !
Waardeloos , nog nooit zo’n slecht en hard aanvoelend dekbedovertrek gehad als van van Dyck! Zeer vergane glorie , nooit zal ik hier meer iets van kopen , koop gewoon Essenza, die weten wat katoen satijn is!
Ondanks de prijs , gedoneerd aan de kledingbank!

20. september 2023

Slechte kwaliteit tegenwoordig!

Helaas inderdaad niet meer de kwaliteit van vroeger! 8 jaar geleden handdoeken gekocht op aanraden van mijn ouders. Hiervan vorig jaar een aantal vervangen die gingen rafelen. Geen probleem na 8 jaar. Echter de handdoeken die we vorig jaar bij hebben gekocht zijn HELEMAAL kapot. Rafelen aan alle kanten, dun geworden, gaten erin. Kwaliteit is zoveel slechter geworden. Voor ons nooit meer deze handdoeken!

11. november 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik kreeg geen bevestiging en was bang dat er iets mis was door de soms slechte reviews. Er werd snel op mijn mail gereageerd. Ik had typefout in mijn mailadres gemaakt maar mijn bestelling was onderweg en werd inderdaad volgende dag bezorgd. Maat en kleur van badjas was zoals ik bedoeld had. Goede kwaliteit!

20. juni 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Helaas niet meer de kwaliteit van…

Helaas niet meer de kwaliteit van vroeger. Op aanraden van mijn ouders (die 15 jaar met handdoeken deden) maar liefst 20 (!) handdoeken gekocht voor twee personen. Na anderhalf jaar rafelen ze al aan weerszijden. We wassen met Miele wasmachine en volgens de voorschriften. Service is rampzalig. Of we alle handdoeken op willen sturen en dan kunnen we eventueel 50% korting krijgen op een nieuwe bestelling. Daar trappen we niet in. Voor ons nooit meer.

18. juni 2023

Trage afhandeling na klacht

Bestellen (nr.33192), betalen en levering verloopt prima. Geen klachten tot dusver.
Echter als zoals bij mij het dekbedovertrek een gapend gat vertoont omdat het niet goed is genaaid dan hult vandyckshop.nl zich in stilzwijgen. Na drie werkdagen geeft vandyckshop.nl geen enkele reactie op mijn klacht. Bij Vandyckshop.nl is kennelijk iemand in slaap gevallen…

Update 18 juni 2023
Tien dagen nadat ik mijn beklag doe over de slechte kwaliteit van een dekbedovertrek krijg ik een reactie van Vandyckshop. Dekbedovertrek mag geretourneerd worden en zal worden vervangen. Mijn geduld is echter eindig, ik heb het dekbedovertrek zelf laten repareren. Jammer joh Vandyckshop, volgende keer a.u.b. wat alerter reageren op een klacht.

8. juni 2023
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bestel niet zomaar!

In de algemene voorwaarden staat weliswaar dat je een bestelling (in mijn geval een hoofdkussen) niet mag gebruiken als je die nog wilt retourneren. Met andere woorden: een koop op de gok dus. Dat ben ik niet gewend van andere webshops die slaapproducten verkopen. Hoe kan je zonder testen een echt goede aankoop doen? Afijn, levert me dus een kussen op waar ik niet lekker op slaap. Les voor mezelf: lees ook de algemene voorwaarden voordat je iets koopt. Les voor jullie: bestel niet zomaar bij vandyckshop.nl.

13. juni 2023

Vreselijk klantonvriendelijk bedrijf!

Vreselijk klantonvriendelijk bedrijf!
Kijk uit als u hier iets besteld en toch retour stuurt.
Controleer alles goed en maak foto's voordat u iets retour stuurt.
Voordat je het weet word u ergens van beschuldigt en moet u een paar honderd euro betalen voor een vlekje die je zelf nooit hebt gezien of gemaakt kan hebben.

27. marts 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Diep en dieptrieste kwaliteit…

Diep en dieptrieste kwaliteit handdoeken. Ik heb nog nooit zulke slechte handdoeken gehad. Na 2 (!) jaar normaal gebruik tot op de draad toe versleten. De handdoeken vallen letterlijk en figuurlijk uit elkaar. In het verleden ook van Dyck handdoeken gehad. Waren prachtige, dikke en kwalitatieve handdoeken (sommige nog steeds in gebruik) maar deze lichting is dramatisch. Klacht ingediend maar deze werd zo van tafel geveegd. Beter koop je Vossen of de all favorite HEMA

19. oktober 2021
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.