Nog steeds niets ontvangen. Na mijn verstuurde email ben ik gelijk gebeld door Stefanie van de klantenservice. Zij heeft gelijk stappen ondernomen en ik had mijn bestelling de volgende dag al geli... Se mere

Heel vriendelijk persoon via mail. Duidelijke uitleg hoe te bestellen (met factuur). Snelle, zorgeloze levering. Ondanks mijn niet zo grote bestelling zat er extra een tablet lekkere chocolade gratis... Se mere

een fantastisch mooi pakket met een heerlijke variatie van Côte d’Or chocolade. Eigenlijk niks op aan te merken, hoewel als ik dan toch een eerlijke review moet geven zou ik misschien i.p.v. de ook bi... Se mere

Gisteren middag heeft mijn buurvrouw bij bol.com whiskas 2x 7Kg besteld. Er werd gezegd dat het ging geleverd worden de volgende dag tussen 14u en 22u. Ik kreeg vandaag in de late namiddag telefoon d... Se mere

1. Online madbestilling
  2. Morgenmadsrestaurant
  3. Slikbutik
  4. Chokoladebutik
  5. Butik med kæledyrsudstyr
  6. Snackbar

Vandeca levert je het grootste online aanbod chocolade, snoep, snacks, petfood ontbijtgranen en koekjes stevig verpakt aan huis, met het beste van alle A-merken. En natuurlijk ook onze eigen Mixxboxx. Naast een heerlijk aanbod is er ook een snelle en verzorgde logistiek. Vandeca: van alle markten thuis

4,8

Svarer typisk inden for 24 timer

Super snel & voldoet aan alle verwachtingen!

De bestelling kwam snel, zoals beloofd, de artikelen waren precies als besteld (Dreamteam verpakking) en de houdbaarheidsdatum was lang niet overschreden, wat in in geval van chocola zeer belangrijk is. Hartelijk dank!

2. juli 2024

Besvarelse fra Vandeca

Dag Anna. Fijn om te horen dat je bestelling volledig naar wens was. Geniet ervan!

topbedrijf

zoals steeds een zeer snelle levering en afhandeling aan goeie prijzen, echt een topbedrijf met ruime keuze en correcte service

2. juli 2024

Besvarelse fra Vandeca

Dag Rik. Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Geniet van je bestelling.

Ik bestel hier zeker nog

Al 2x besteld .telkens zit er een gratis geschenkje bij .deze keer was het een doos van milka met een knuffelbeertje erbij .1ste keer zat er een doosje cola flesjes bij.als je koeken bestelt verpakken ze het in de doos zelf nogmaals met bubbel plastic zodat ze niet breken.

23. juni 2024

Besvarelse fra Vandeca

Dag Valerie. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Het stelt ons zeer tevreden om dit te lezen. Geniet van je bestelling!

Super, prima !!!!!

Uitstekende kwaliteit en stevig verpakt. De vlugge levering en natuurlijk waren we verrast met de leuke en lekkere attentie.

19. juni 2024

Besvarelse fra Vandeca

Dag Nadine. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Geniet van je bestelling!

Beste team

Beste team , ben zeer tevreden
Over jullie werk en product een aanrader om bij jullie te bestellen
Gonzalez

16. juni 2024

Besvarelse fra Vandeca

Dan Gonzalez. Wat fijn om te horen. Alvast bedankt voor het delen van je review en eet smakelijk!

Veel keuze: voor elk wat wils

Snelle levering. Goede producten en veel keuze was er om te kiezen om te kopen.
Een hele goede site.

8. juni 2024

Besvarelse fra Vandeca

Dag Hilde. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Geniet van je bestelling.

Tevreden klant.

Het pakket was goed verpakt. Er was zelfs een kadootje bij. Bedankt.

4. juni 2024

Besvarelse fra Vandeca

Bedankt voor het delen van je positieve mening. Geniet van je bestelling!

Zoals iedere keer vlotte levering.

Zoals iedere keer vlotte levering.
Vriendelijke klantenservice indien producten niet voorradig geven ze het voorstel geld terug of wachten.
Topservice

3. juni 2024

Besvarelse fra Vandeca

Dag Fabienne. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en producten. Geniet van je bestelling!

Perfecte service

Heb opnieuw een bestelling geplaatst. Ook deze bestelling werd weer super snel geleverd. Zending zeer verzorgd verpakt. En ook weer aangenaam verrast door het extraatje dat werd toegevoegd. Een welverdiende dikke pluim is hier zeker op zijn plaats. Wij gaan zeker nog bestellen.

26. maj 2024

Besvarelse fra Vandeca

Dag Martine. Wat fijn om zo'n positieve woorden te mogen ontvangen. Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service en producten. Geniet van je bestelling!

Verdient een 10 op 10.

Naast een ruim, lekker assortiment is het klantvriendelijk, mooi geprijsd, goede producten. Bovendien levert het snel en correct. Steeds weet het ons aangenaam te verrassen. Proficiat. Voor ons een 10 op 10.

28. maj 2024

Besvarelse fra Vandeca

Dag Britte. Wat fijn om zo'n positieve woorden te mogen ontvangen. Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service en producten. Geniet van je bestelling!

Goede producten

Goede producten. Heel snelle levering! Top!

22. maj 2024

Besvarelse fra Vandeca

Dag Lisette. Bedankt voor het delen van je positieve mening. Geniet van je bestelling.

Correct en bedankt voor het extra…

Correct en bedankt voor het extra presentje. Snelle levering, goede prijzen.

20. maj 2024

Besvarelse fra Vandeca

Bedankt voor je bestelling en voor het delen van je positieve mening. Geniet van je bestelling.

Gisteren middag besteld, vandaag geleverd

Ik kreeg vandaag in de late namiddag telefoon dat men product was geleverd zoals men beloofd had. Men buurvrouw bracht het naar mij en alles was in perfecte staat , de verpakking was zonder schade alsook de 2 zakken whiskas kip van 7Kg was in perfect staat;

22. maj 2024

Besvarelse fra Vandeca

Fijn om te horen dat alles naar wens was. Bedankt voor je bestelling!

Très bonne société

Très bonne société, très efficace. J'ai trouvé ce que je souhaitais et la livraison a été très rapide

7. maj 2024

Besvarelse fra Vandeca

Bonjour Michael. Merci d'avoir partagé votre expérience positive. Profitez bien de votre commande.