Mijn buren en wijzelf uit Nieuwegein zijn zeer tevreden over de beton houten schuttingen die Van Beek Houtbouw geleverd en geplaatst heeft. Het personeel kwam zelfs iets vroeger als afgesproke... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Eindelijk kon de schutting geplaatst worden na veel fundering gesloopt te hebben. De jongens waren goed en gezellig. Deden hun best met een goed eind resultaat. Proficiat.
Snelle communicatie qua offertes, ook wanneer er van onze kant een aanpassing moest gebeuren Denken graag mee in oplossingen Kwamen op tijd Werken netjes met 2 man als een geoliede machine... Se mere
Afspraken en overleg over de schutting, helemaal prima. De medewerkers waren er vroeg en in no time stonden de schuttingen al keurig geplaatst. Alles ziet er superstrak uit. Bedankt mannen, vriendel... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Van Beek Houtbouw is uw specialist in hout beton schuttingen. Wij leveren en plaatsen schuttingen in heel Nederland. Het laten monteren en plaatsen van een schutting bij Van Beek Houtbouw heeft vele voordelen. U bent verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige tuinafscherming die jarenlang mee gaat.
Kontaktoplysninger
Houtwijk 1, 8251GD, Dronten, Holland
- 0321-724100
- info@vanbeekhoutbouw.nl
- vanbeekhoutbouw.nl
Jammer van de extra rekening..
Vooraf prima contact, afspraak ingepland voor plaatsen en de medewerkers waren keurig op tijd.
Bij aankomst zaten er wat bijen in de tuin op de plek waar de schutting moest komen. De medewerker gaf meteen aan dat hij een wespennest zag en dat ze het niet wilden plaatsen. Wij gaven aan dat het wat bijen waren, maar hij was overtuigd van een wespennest. De medewerkers vertrokken en wij moesten ‘het wespennest’ eerst verwijderen. Nog geen half uur later kregen we een rekening van bijna €300,- zonder overleg of belletje. Wij vonden het jammer dat er niet even gebeld werd om te overleggen. Helemaal omdat achteraf bleek dat er helemaal geen wespennest zat. Er zat helemaal niks! Wij hebben zelf wel een paar keer contact met ze opgenomen, maar die €300,- moest betaald worden.
Een paar weken later is de schutting alsnog geplaatst, wel tevreden met het eindresultaat. Maar helaas voelt het toch niet helemaal lekker zo, jammer.
Dikke 10
Dikke 10! 50 minuten van aankomst tot uitzwaaien. Zo enorm snel en wat een prachtig resultaat. GE WEL DIG!! P. de Ridder
Snel en vakkundig
Vandaag hebben Bas en Jesse bij ons aan beide kanten een Douglas schutting met witte betonnen palen gezet. Zeer snel en goed op elkaar ingespeeld. Het resultaat is fantastisch en we gaan deze zomer heerlijk genieten van onze nieuwe tuin. Bedankt jongens, jullie zijn echte toppers!
Snelle plaatsing en vriendelijk…
Snelle plaatsing en vriendelijk personeel.
Staat keurig recht en stevig.
Zeker een aanrader!!
Vlotte plaatsing van de schutting
Het hele traject van uitzoeken en plaatsen van de schutting ging zeer vlot en gemakkelijk. En als er vragen zijn worden ze telefonisch vriendelijk en correct beantwoord. Al met al ben ik zeer tevreden.
Geen respect voor tijd en eigendommen
Ik snap deze positieve reviews echt totaal niet. Wij ervaren een club heren zonder respect voor de klant zijn spullen en tijd.
1) Alvorens de klus startte twee maal een afspraak gemaakt met de projectleider voor overleg. Beide keren is meneer Bas niet komen opdagen. Uiteindelijk heb ik maar een filmpje gestuurd met onze vragen om verder gedoe te voorkomen.
2) Wij hebben een kas in de tuin staan, en die moet heel blijven. Een halve meter ruimte was nodig om te werken aldus de heren. We boden ze een meter. Bij het verwijderen van de oude schutting zouden de heren al het hout achterover laten vallen, zodat er niks in de buurt kwam van de kas. Echter hebben ze precies het tegenovergestelde gedaan en is er hout tegen de kas op gevallen. Toen ik in paniek naar buiten kwam kreeg ik een hele nare reactie. Kennelijk is het heel vreemd als je je 800euro dure kas heel wil houden. De heren logen ook nog dat er alleen riet tegen aan was gekomen, terwijl ik heb gezien wat er gebeurde. Ik heb geen woorden voor zulk gedrag.
3) Als betalende klant verwacht je overleg over het hoe en wat. Op het korte stuk tussen ons en buurvrouw is de schutting er gewoon ingezet zonder overleg. De schutting staat heel lelijk getorst, en niet op de erfgrens. Maar we mogen wel betalen.
4) Om de nieuwe schutting te plaatsen moesten de hele buitenste rij tegels eruit. Zo ver wij wisten zou alles in 2 dagen gebeuren. Schutting afbreken, nieuwe neerzetten en tegels terug plaatsen. Toen ineens kwam de mededeling dat de stratenmaker pas binnen 2 weken zou komen. Uiteindelijk een afspraak gemaakt voor vandaag om 7uur. Om 8uur was er nog niemand, dus maar weer contact gezocht. Ze gaan vandaag niet komen was de mededeling, maar vermoedelijk morgen. Het feit dat er door ons vrij is gevraagd van werk om er te kunnen zijn voor overleg hebben de heren geen boodschap aan. En wij mogen het maar weer fixen met ons werk voor morgen.
Ze hebben geen respect voor onze spullen, onze tijd en de moeite die we gestoken hebben om het voor iedereen goed te laten verlopen.
Prachtige schutting en Poort geplaatst.
Prachtige schutting en Poort geplaatst.
Vooraf goed overleg gehad.
Mooie schutting en poort netjes en vakkundig geplaatst
Door vriendelijke behulpzame mannen.
Tevreden en blij met de geplaatste schutting en poort.
Echt een aanrader.👍👍
Gewoon goed
Goed bedrijf, reageren snel op vragen en mails.
Schutting is keurig en snel gezet.
Medewerkers denken mee en overleggen goed.
Enige kleine puntje is dat je vooraf de factuur moet betalen of ter plekke cash(gepast) aan de monteurs. Dit stond overigens wel duidelijk vermeld in de voorwaarden.
De schutting is netjes geplaatst
De schutting is netjes geplaatst, de communicatie verliep prima. alles volgens afspraak en planning verlopen, zeer vlot geplaatst!
We zijn ontzettend tevreden over de…
We zijn ontzettend tevreden over de schutting die bij ons is geplaatst! Vanaf het eerste contactmoment verliep alles professioneel en vriendelijk. Het bedrijf dacht goed mee over de mogelijkheden en gaf eerlijk advies over wat het beste bij onze tuin zou passen.
De plaatsing verliep vlot en zorgvuldig. Het team werkte netjes en liet alles keurig achter. De schutting zelf is van uitstekende kwaliteit en ziet er fantastisch uit – precies zoals we gehoopt hadden.
We krijgen al veel complimenten van buren en vrienden. Kortom: een topbedrijf dat vakmanschap en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Zeker een aanrader!
Top bedrijf
Kwamen op afgesproken tijd.
Vriendelijk en service gericht.
Vakwerk.
Werken netjes.
Prijs/kwaliteit dik in orde.
Top bedrijf
Topbedrijf voor de tweede keer bij ons langs geweest. Wij hebben een schutting laten plaatsen het tweede deel van 12 meter.
En alles tip top in orde. Raad het aan iedereeen aan.
Hardwerkende mannen.
De schutting werd vlot en keurig geplaatst ondanks een probleempje dat onze leilinde gaf die er naast stond. Werd goed opgelost!
Top bedrijf!
Samen met de buren een schutting van 15 meter inclusief twee poorten laaten plaatsen. Binnen 2,5 uur stond alles stevig erin. Nog steeds heel blij mee! En dat ook voor een leuke prijs vergeleken met andere aanbieders.
Zeker een aanrader!
Topbedrijf!
Topbedrijf!
Jeffrey en Mark hebben topwerk geleverd
Ontzettend blij mee
( ook namens de buren! )
Top service
Superblij met deze mannen! Heb een prachtige schutting die binnen no time stond. Super prijs/kwaliteit!
Schutting samen met de buren laten…
Schutting samen met de buren laten plaatsen.
Totaal 23 meter
Fijne contacten via mail en vlotte levering.
Kwamen er met zijn tweeën aardig snel uit hoe de schutting te plaatsen.
Super gewerkt mannen en zeer klantvriendelijk.
Prachtige schutting , echt zeer gelukkig mee.
Houtbouw Van Beek is een aanrader.
Nette schutting
Ruim van te voren alles netjes besproken. Klantenservice reageerde snel. Mannen waren keurig op tijd, leuke lui. Schutting stond begin van de middag! Ik bleek verkeerde panelen te hebben besteld. Deze zijn binnen een week alsnog kosteloos geplaatst. De andere panelen bleken nog goedkoper te zijn. Dat geld werd netjes teruggestort. Ik vind van beek een dikke aanrader
Snelle levering en netjes resultaat
Snelle levering en netjes resultaat. 2 keer een schutting laten plaatsen door deze toppers!
Læs mere om andre typer anmeldelser.