Mijn buren en wijzelf uit Nieuwegein zijn zeer tevreden over de beton houten schuttingen die Van Beek Houtbouw geleverd en geplaatst heeft. Het personeel kwam zelfs iets vroeger als afgesproke... Se mere

Eindelijk kon de schutting geplaatst worden na veel fundering gesloopt te hebben. De jongens waren goed en gezellig. Deden hun best met een goed eind resultaat. Proficiat.

Snelle communicatie qua offertes, ook wanneer er van onze kant een aanpassing moest gebeuren Denken graag mee in oplossingen Kwamen op tijd Werken netjes met 2 man als een geoliede machine... Se mere

Afspraken en overleg over de schutting, helemaal prima. De medewerkers waren er vroeg en in no time stonden de schuttingen al keurig geplaatst. Alles ziet er superstrak uit. Bedankt mannen, vriendel... Se mere

1. Butik med grønne vægge og rumdelere

Van Beek Houtbouw is uw specialist in hout beton schuttingen. Wij leveren en plaatsen schuttingen in heel Nederland. Het laten monteren en plaatsen van een schutting bij Van Beek Houtbouw heeft vele voordelen. U bent verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige tuinafscherming die jarenlang mee gaat.

4,8

Toppers!

We zijn enorm blij met het resultaat. Contact en proces ging heel soepel en er werd snel gereageerd. Prijs/kwaliteit verhouding is prima en de twee kanjers van vandaag hebben het weghalen van een drie meter hoge heg en het plaatsen van een schutting in twee uurtjes weten te klaren. Alles werd netjes opgeruimd en aangeveegd. Zeker een aanrader!

17. juli 2025

Vanmorgen onze schutting geplaatst door…

Vanmorgen onze schutting geplaatst door de 3 heren, pracht stel harde werkers! Werken gestructureerd 👌🏼voelde me beetje lullig toen bleek dat er diep uit de grond nog stukken beton en oude palen uitgegraven moest worden,we hadden alles al netjes weg gehaald maar blijkbaar zat er dieper toch nog wat. Ze overleggen alles goed, en laten het netjes achter. Wij zijn zéér tevreden! En helemaal happy met onze nieuwe schutting. Dank jullie wel toppers!

11. juli 2025

Super schutting

Super geholpen en denken goed mee.
De plaatsing was snel ondanks het hete weer op 1 juli.
Super harde werkers...petje af.
Ook de de prijs was zeer netjes.
Ga zo door .!

1. juli 2025

Voortreffelijk!

Mooi op tijd aanwezig, bijzonder snel geplaatst ondanks de extreme hitte.
Zeer vriendelijk personeel, fijne en rustige communicatie.

Bij een volgende schutting weet ik wie ik moet bellen!

1. juli 2025

Op tijd en netjes gewerkt zonder rommel

De medewerkers van Van Beek waren keurig op tijd en hebben een bijna perfecte schutting neergezet en zonder rommel opgeleverd. Bijna perfect: 15 palen staan als een huis en één iets minder stevig en één pyramide-latje is net 2 cm te kort.

24. juni 2025

Mooie schutting voor een eerlijke prijs!

Mooie schutting voor een eerlijke prijs.
De schutting is volgens afspraak geplaatst.
De medewerkers waren keurig op tijd en zijn efficiënt te werk gegaan. Goede service, achteraf is gebleken dat er diverse planken beschadigd waren. Men heeft dit goed opgelost, een medewerker heeft deze vervangen voor nieuwe planken. Wij zijn heel blij met onze nieuwe schutting!

20. juni 2025

Top bedrijf

Ben zo blij met mijn nieuwe schutting met betonplaten. In 2 uurtjes stond het. Super vriendelijke mannen. Contact met bedrijf is echt top. Heb meteen een nieuwe afspraak gemaakt voor mijn achterschutting. Zeer tevreden en een echte aanrader.

19. juni 2025

Super top

Ma 23-06 oude schuting weg gehaad ze waren goed op tijd .was behoorlijk begroeit allen weg en netjes opgeruimd ook de bodem los gemaakt waar de schutting moest komen .
25-06 nieuwe geplaatst ook weer lekker op tijd 07:00u na overleg stond de schutting om 10:00u helemaal klaar .super.bijde keren Nete en vriendelijke medewerkers echt top .ook het voor traject was top overte snel met uit leg netjes antwoord op vragen . kan ik aan bevelen .
Misschien tip voor van Beek een reclame plaatje op de schutting .

23. juni 2025

Rooien en schutting plaatsen

Eerst 11 m coniferen verwijderd met kluit en al, keurig alle rommel keurig opgeruimd (klasse werk). Volgende dag 18 m schutting geplaatst, snel en vakkundig. Leuke aardige werkmensen die meedenken. Super bedrijf

13. juni 2025

Werken netjes

Werken netjes, snel en accuraat.
De jongens zijn beleefd en vriendelijk.
De service achteraf is ook perfect.
Vandaar dat dit al de tweede keer was dat we ze gevraagd hebben om weer een nieuwe schutting neer te zetten aan de andere kant.

10. juni 2025