Zeer tevreden over dit bedrijf Correcte levering, zeer goede communicatie , vriendelijk Gewoon top en in vergelijking met andere prijzen zeer interessant voor zelfde producten Echt wel we gaa... Se mere
Virksomheden har svaret
Na een mindere ervaring (vorige keer een verkeerd product gekregen) nu een positief bericht. De hocker die ik graag wilde hebben was weer op voorraad. Vooraf contact gehad om te ontdekken of ik nu wel... Se mere
Virksomheden har svaret
Niet hier kopen, zal me niets verbazen als de goede reviews hier nep zijn. Niet de juiste maat barstoelen ontvangen (had ik zelfs van te voren per mail contact over gehad dat het de lage krukken zoude... Se mere
Onlangs een geweldig mooie kandelaar aangeschaft voor mijn nieuwe interieur! Artikel was met zorg keurig netjes verpakt en was snel geleverd! De kandelaar was qua prijs ook nog eens een stuk voordel... Se mere
Virksomheden har svaret
Vameto biedt een breed assortiment aan meubels van toonaangevende Europese merken, waaronder Zuiver, Dutchbone, Boldmonkey en White Label Living. Als officiële partner van deze gerenommeerde meubelmerken profiteert Vameto van exclusieve voordelen, waardoor wij deze meubels met aanzienlijke kortingen kunnen aanbieden.
Hazenkoog 28B, 1822BT, Alkmaar, Holland
Impossible to return the online order by post. There is no return form or any documentation/ bill in the package. They said to return the product to an address, but then how do they know whose package it is? No response to emails on this question. Just don't order online.
Ondanks enige vertraging gelukkig mijn retour alsnog netjes afgewikkeld.
Ik heb de Hoekbank Fifty - groen gekocht, een moderne bank met een moderne warme uitstraling. Het is een mooie bank en zit heerlijk! De bank is snel bezorgd en was zorgvuldig ingepakt. Top!
Levering duurde iets langer. Mijn vraag naar de status vh pakket werd direct vlot en vriendelijk beantwoord.
De aangeschafte fauteuil is enige tijd in gebruik.
Hij bevalt goed en is een goede koop gebleken.
Ook de prijs was gunstig.
Vameto had per ongeluk de verkeerde stoelen gestuurd. Na uiterst vriendelijk overleg met Boet de stoelen kunnen retourneren. Binnen enkele dagen het geld al terug ontvangen. Een perfecte service en zeer vriendelijke communicatie. Vameto is een prima bedrijf!!!
Hele fijne kolf. Makkelijk in gebruik. Fijn om je handen vrij te hebben.
Goede service.
En, de beste prijs voor het gekochte product.
Houd zeker contact met dit bedrijf.
Peter Leeman
Onlangs een geweldig mooie kandelaar aangeschaft voor mijn nieuwe interieur!
Artikel was met zorg keurig netjes verpakt en was snel geleverd!
De kandelaar was qua prijs ook nog eens een stuk voordeliger dan elders. Verder tijdens het hele traject van bestelling tot na de levering een heel prettig contact gehad met Boet van Vameto. Ik zou zeer zeker nog eens een bestelling plaatsen. Kortom dit bedrijf verdient een DIKKE PLUIM!

Besvarelse fra Vameto
Leuk klokje besteld, prijs scheelde aanzienlijk met nieuw product en beschadiging was minimaal. Fijne communicatie met Boet van Vameto! Zou er zo weer iets kopen!

Besvarelse fra Vameto
Goede communicatie de stoel kraakte bij het zitten kon meteen omgeruild worden. Zeer goede service. Met dank aan Boet.
Toen ik de Handelloods online tegenkwam vind ik precies het product dat ik zocht. Voordat ik de definitieve bestelling plaatst had ik nog even contact via whatsapp; er werd heel snel en klantgericht gereageerd. De levering was ook snel rond, binnen een paar dagen zat ik aan mijn nieuwe tafel - top!

Besvarelse fra Vameto
Snelle levering, leuke korting en goed verpakt product ontvangen. Alles naar wens.
Goede en duidelijke communicatie met een snelle service, wij gaan zeker weer bestellen.
Ik had een verkeerd adres opgegeven, doordat ik een mail stuurde werd mijn adres gelijk veranderd en kwam de tafel alsnog juist aan. De tafel was nog heel en het contact met de handelloods was prettig.
Mega goede bezorgservice, de kast pasten niet in de lift. Hierdoor moesten de mannen hem tillen naar 4 etages hoog.
Goede service! Was schade aan het geleverde artikel maar is echt keurig en snel opgelost!

Besvarelse fra Vameto
Læs mere om andre typer anmeldelser.