Valken Anmeldelser

2. Strafferetsadvokat
  3. Udlændingeretsadvokat
  4. Advokatfirma
  5. Procesadvokat

Valken is a Swiss legal practice for individuals facing sensitive cross-border legal uncertainty. We help private clients understand and resolve issues involving Interpol notices and diffusions, pre-travel legal risk, airport and border incidents, frozen or closed bank accounts, sanctions and compliance database matches, extradition concerns and urgent contact with authorities. Our clients are often people who need answers before travelling, before responding to a bank, before contacting a foreign authority, or after a family member has been stopped abroad. They come to Valken because they need a real legal assessment, not speculation, automated checks or generic online advice. Based in Switzerland, Valken works under strict Swiss standards of professional secrecy and confidentiality. We treat every inquiry as sensitive from the first message. Clients may contact us in English, German, French, Russian, Ukrainian, Turkish, Romanian, Spanish or Italian, and we coordinate with trusted lawyers across Europe when local representation is needed. Our fixed-fee services include Interpol-only checks, pre-travel legal risk assessments, bank account freeze reviews, sanctions and database checks, extradition and legal request support, urgent response coordination and confidential legal consultations. We aim to make complex legal situations understandable. If there is a real risk, we explain it clearly and outline practical next steps. If there is no issue, we say so. If we are not the right firm, we will tell the client honestly. Valken serves private clients across Switzerland, the European Union, the United Kingdom and internationally.

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Chiari e concreti

Sono stato seguito dall’avvocata Chiara Ferretti. All’inizio mi ha spiegato cosa si poteva fare, quali documenti dovevo mandare e quali erano più o meno i tempi. Dopo circa cinque giorni ho ricevuto un quadro completo della situazione. Mi è piaciuto che fosse scritto in modo chiaro, senza troppi termini legali complicati.

18. juni 2025
Valken-logo

Besvarelse fra Valken

Buongiorno Signor Greco,

la ringraziamo molto per la sua fiducia e per il suo ottimo feedback. Siamo lieti che abbia apprezzato la chiarezza delle informazioni ricevute e il modo concreto con cui l’Avv. Chiara Ferretti l’ha seguita durante il processo.

Per noi è importante spiegare ogni situazione in modo semplice e comprensibile, senza termini legali inutilmente complessi.

Le auguriamo tutto il meglio.

Cordiali saluti
Il suo Team Valken

Alles gut gelaufen

Ich hatte vor einer Reise Sorgen wegen einer älteren Sache und wollte das vorher abklären. Valken hat schnell geantwortet, ein paar wichtige Fragen gestellt und mir dann verständlich erklärt, wie sie die Situation einschätzen.

Am Ende bin ich gereist und es gab keine Probleme. Für mich war das sehr hilfreich, weil ich vorher einfach zu unsicher war.

3. juni 2025
Valken-logo

Besvarelse fra Valken

Hallo Herr Popescu,

vielen Dank für Ihr Vertrauen und das tolle Feedback. Es freut uns sehr, dass Ihre Reise problemlos verlaufen ist und wir Ihnen im Vorfeld die nötige Sicherheit geben konnten.

Wir wünschen Ihnen weiterhin alles Gute und sichere Reisen!

Mit freundlichen Grüßen
Ihr Valken-Team