Sunt extrem de dezamăgită de calitatea acestei huse! După doar 2 săptămâni de utilizare normală, inițiala personalizată s-a decolorat aproape complet, iar aspectul general arată deja uzat și ieftin.... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik heb verschillende smartwatches hier gehad, deze die ik nu van mijn vrouw heb gekregen slaat alles, dure i Watch niet nodig, deze doet precies wat ze ervan vertellen en dan nog iets extra’s de batte... Se mere
Virksomheden har svaret
Heel slechte ervaring.oplader kapot van smartwatch. Op de site geen artikelen beschikbaar.telefoonnummer gebeld niet in gebruik Mail gestuurd krijg naar dagen link terug waar staat lader niet bes... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij Valante maken we er onze missie van om smartwatches aan de beste prijs-kwaliteitverhouding aan te bieden. Snelle levering vanuit onze magazijnen in Nederland, zeven dagen op zeven klantenservice en technische ondersteuning.
Kontaktoplysninger
Omroepweg 11, 1324KT, Almere, Holland
- info@valante.nl
- valante.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zitronen würden besser passen als Sterne
Nachdem ich auf die Rückerstattung schon drei Monate warte, und ebenso lang von Valante nichts mehr gehört habe, schlage ich vor, neben Sternen auch Zitronen zu vergeben. Dies würde besser für eine Bewertung von Valante passen.

Ich musste Geld zahlen
Ich musste Geld zahlen, es wurde mir eine Ersatzuhr versprochen. Das war im letzten Oktober…… bis heute ist das Geld nicht zurückgezahlt und eine Uhr ist auch nicht geliefert worden, obwohl sie angeblich schon im Versand war. Nun reagiert die Fa gar nicht mehr. Die Verbraucherberatung habe ich mittlerweile kontaktiert.
Schade, einfach schlecht.

Besvarelse fra Valante
Ik heb maart 2024 een horloge gekocht…
Ik heb maart 2024 een horloge gekocht en hij ging niet meer aan. Valante mail gestuurd en werd uitstekend geholpen. Hij was even de weg kwijt, maar door goede instructies werkt het horloge naar behoren.

Smartwatches
Ik heb al meer een review geschreven over valante , omdat ik al vanaf 6 december bezig ben om een bedrag van € 86,97 terug te krijgen , toen ik dit poste kreeg ik gelijk een antwoord dat het geld zo gauw mogelijk over gemaakt wordt.dit was 22 januari.
Maar ik heb nog steeds niets ontvangen.
Wat kan ik nog meer doen voor dat ik mijn geld krijg .
Coby

Besvarelse fra Valante
Ik heb al 2 reviews geschreven wat een…
Ik heb al 2 reviews geschreven wat een deugnietterij dat daar is: ze durven ook nog te antwoorden met dezelfde tekst zoals ik al zeker 10 heb gehad, dat alles automatisch wordt terugbetaald. Heb al verschillende keren geantwoord en nu na een jaar nog altijd niks.
Deze zijn zijn zo onbeschoft dat ze hun eigen leugens geloven. Deze zaak moet de eigenlijk gesloten worden, zie andere reviews!!!

Oplaad probleem
Februari 2024 een horloge besteld. Het bestellen was zo gedaan, horloge volgende dag al netjes binnen. Installeren was ook zo gedaan, geen problemen gehad tot december 2024 ik krijg het horloge niet meer opgeladen.
Telefonisch is er geen contact te krijgen, per mail ben ik eerst netjes geholpen met tips en adviezen hoe het op te lossen. Netjes alle stappen doorlopen helaas werkt er niks. Vervolgens bij het mail contact krijg ik alleen maar dezelfde tips en adviezen terug maar elke keer anders geformuleerd. Uiteindelijk zouden ze het opnemen met het technische team en hoor ik niks meer. Na het vragen of er meer bekend is krijg ik weer de mails met tips en adviezen.
Dus al sinds 12 december 2024 aan het mailen en tot heden 31 januari geen oplossing
Ik ben dus verder dan dat niet geholpen en word ik niet gehoord! Er is geen oplossing gekomen en krijg ik dus steeds hetzelfde mailtje terug. Koop hier geen horloge erg jammer dat een bedrijf zo om gaat met klanten. Dit noem je geen service!

Retourneren drama
Horloge besteld maar uiteindelijk toch niet tevreden ermee. Het volgens het retourbeleid willen terug sturen maar een duidelijk retouradres staat nergens vermeld. De zogenaamde retourinstructies die je dan per mail zou moeten ontvangen nadat je dit via het retourportaal hebt aangemeld klopt niet. Niks ontvangen, ook niet in de spam mailbox. Na meerdere pogingen contact proberen te zoeken nog steeds niks vernomen. Heel vervelend dit!

Besvarelse fra Valante
niet meer werkend knopje knopje
Kort na het verstrijken van de garantietermijn deed het knopje om het schermpje weer te geven het niet meer. Na wat heen en weer gemail een vervangend exemplaar gekregen.

Besvarelse fra Valante
Plus que déçu !la montre ne tient pas…
Plus que déçu !la montre ne tient pas la charge et impossible d'obtenir le bordereau de retour! A faire, j ai perdu le prix de la montre!

I ordered some dark drops on 1/1/25
I ordered some dark drops on 1/1/25. It said they were ready to be shipped on 1/6/25. They have not gone anywhere yet. It is now 1/22/25 and it still hasn’t moved any closer. I have a tracking number and everything, but the postal service hasn’t picked it up I guess.

Besvarelse fra Valante
Ma montre intelligente est tombée en…
Ma montre intelligente est tombée en panne après quelques semaines. Trois demandes successives de réparation se sont révélées infructueuses car le service après vente de Valante ne répond pas à ma demande. Il semble qu'il ne s'agisse que d'un robot répétant bêtement les mêmes séquences de réponses automatiques destinées à faire illusion. Impossible de correspondre avec un être humain via la messagerie. Fournisseur très décevant.

Garantie is wasrdeloos
1 ste keer besteld in 2021, geen problemen. Horloge werkt nog steeds goed, gelukkig daar bij de 2de keer een uitgebreidere horloge besteld alles mis gaat.
Horloge koppeld zich niet aan Android, dit gemeld via mail. Je krijgt van allerlei vragen en info wat je moet doen. Dat werkt niet
Dan begint de ellende. U krijgt een nieuwe van ons...... 4 maand verder nog steeds niks en hun personeels problemen in bet magazijn zijn er nog steeds. Al meerdere mails gestuurd naar magazijn om voorrang te geven zeggen ze maar tot op heden nog niks.
Waardeloze garantie / service
Blij dat mijn 1ste nog werkt

Besvarelse fra Valante
The watch I ordered is malfunctioning…
The watch I ordered is malfunctioning for a few weeks now, it’s still under the warranty. I have reached out to customer support more than 4 times already and no reply !

Besvarelse fra Valante
Ich würde am liebsten keinen Stern…
Ich würde am liebsten keinen Stern vergeben. Ich bin echt sauer. Uhr wurde geliefert und ging nicht. Nach einer relativer schnelle Rückmeldung, wurde eine anderes Ladekabel geschickt, was such wirklich besser anlag. Nur leider ging die Uhr noch immer nicht. Rückgabefrist 30 Tage. Nach erneuter Mail, ließ eine Rückmeldung sehr lange auf sich warten, demnach waren die 30 Tage schon längst verstrichen. Ich habe nicht locker gelassen und immer wieder ne Mail geschrieben. Habe letztendlich die Uhr im November zurück geschickt. Im Dezember kam ne Mail ( nach dem ich wieder eine geschickt habe) vielen Dank die Rücksendung sei angekommen, ihr Anliegen nimmt ein paar Werktage in Anspruch. Seit dem habe ich nichts mehr gehört. DEFINITIV nicht zu empfehlen!!!!!! Finger weg.

Waardeloze service!
Zeer slechte service....ze beloven van alles, maar krijg niks! Telefonisch niet bereikbaar wat al zeer slecht is vind ik! Dat zegt al genoeg.
Zit al 2 maanden op nieuw horloge te wachten, maar als ik niet mail, zullen ze niet uit zichzelf reageren.
Ik zie hieronder dat ze ook alleen maar reageren op mensen die een mooie review schrijven.
Dit kan echt niet mensen van Valante!!
Zorg dat je klanten tevreden blijven!!

Zeer slecht
Zeer slecht. Is die ene ster nog niet waard. Ik zit al bijna 4 maanden te wachten op mijn horloge die ik al wel betaald heb.

Besvarelse fra Valante
Mir wurde eine Ersatzuhr angeboten,die…
Mir wurde eine Ersatzuhr angeboten,die ich bis heute nicht erhalten habe.lch habe mindestens schon 30 Mail gesendet und dann irgendwann immer die gleiche Antwort.

Besvarelse fra Valante
In eerste instantie leuk klokje.
In eerste instantie leuk klokje.
Maar natuurlijk net buiten de garantie ging hij na het handenwassen moeilijk doen.
Er blijken haarscheurtjes te zitten in de case waar de schroeven in zitten om het glas vast te houden.
Hierdoor komt er water in.
Deze scheurtjes lopen zo ver door dat je het klokje zo kunt doorbreken.
Slecht ontwerp.

Besvarelse fra Valante
Geen contact mee te krijgen
Ik heb op 13 december een horloge gekocht als kerstcadeau. Op hun site staat mooi vermeld dat het de volgende dag wordt verzonden. Ik heb tot heden nog niks concreets van hun gehoord. Ook zijn hun telefonisch niet bereikbaar.

Besvarelse fra Valante
Heel slechte ervaring.oplader kapot van…
Mail gestuurd krijg naar dagen link terug waar staat lader niet beschikbaar. Weer mail gestuurd geen reactie. Op 2e kerstdag avond mailtje. Laadsnoer niet meer beschikbaar. Uw telefoon is te oud!
Besteld bij Amazon....2 dagen later in huis

Besvarelse fra Valante
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.