na coregateway trafilem przez reklame…
na coregateway trafilem przez reklame ktora obiecywala nowoczesne inwestowanie i szybkie zyski nawet dla osob bez doswiadczenia. strona wygladala bardzo profesjonalnie wszystko dopracowane wykresy konta inwestycyjne i ciagle zapewnienia o bezpieczenstwie. po rejestracji niemal od razu odezwal sie do mnie konsultant ktory regularnie dzwonil i prowadzil mnie krok po kroku. bly bardzo przekonujacy chociaz mial wyrazny wschodni akcent ktory wtedy kompletnie zignorowalem. na poczatku wszystko wygladalo idealnie saldo roslo a kontakt z nimi byl praktycznie caly czas. dopoki dokladalem srodki traktowali mnie jak waznego klienta. problemy zaczely sie dopiero wtedy kiedy chcialem wyplacic choc czesc tego co widzialem na koncie. najpierw pojawil sie temat podatku potem jakas kontrola aml a pozniej dodatkowe oplaty za odblokowanie wyplaty. za kazdym razem zapewniali mnie ze to ostatni krok ale po kolejnej wplacie wymyslali nowy problem. po czasie kontakt zaczal slabnac a ja zrozumialem ze zostalem oszukany. kiedy zglosilem sprawe uslyszalem ze wszystko prowadzi za granice i finalnie sprawa zostala umorzona. bylem przekonany ze juz nic nie odzyskam i to koniec. dopiero na forum dla osob oszukanych znalazlem ludzi ktorzy opisali niemal identyczna historie i tam trafilem na kontakt do oosb ktore naprawde wiedzialy jak dzialaja takie grupy 8.8.1robie przerwy5.0.1bo usuwaja7.5.1 dzieki nim udalo sie odzyskac srodki i pierwszy raz ktos podszedl do sprawy konkretnie. jesli ktos rozwaza coregateway to lepiej uwazac bo wyglada to jak typowy schemat wyciagania srodkow od ludzi pod przykrywka inwestowania