LeasePlan Brugt Bil Anmeldelser

4,7

Købte min første elbil herfra og fik fin hjælp til salg af min nyere brugte bil. Asif i Brøndby afdelingen ydede en fantastisk service og kan absolut anbefales.

Vi har købt en brugt Tesla M3LR igennem CarNext (Kasper A.) i Brøndby. Bilen blev købt ubeset i via deres forhandler i Fredericia og vores egen, nu tilgere bil blev taget i bytte. Super professionel k... Se mere

Vi købte en Audi E-tron forleden hos LeasePlan og alt forløb problemfrit. Simon fra LeasePlan var meget behjælpelig dagene op til købet med en grundig gennemgang af bilen og fremsendelse af... Se mere

Rigtig god oplevelse da vi skulle handle bil 👍🏻 Bilen var gjort klar til prøvekørsel da vi kom og vi blev modtaget af venligt og smilende personale! Efterfølgende fik vi alt på plads med Simon som... Se mere

1. Brugtvognsforhandler
  2. Bilforhandler
  3. Billeasing

Skal du have din første bil? Eller mangler I en ekstra bil til hjemmet? Hos LeasePlan kan du vælge mellem et bredt udvalg af tidligere leasede biler af høj kvalitet. Hver bil er velholdt og grundigt inspiceret inden levering. Uanset om leasing eller køb af en brugt bil er den rigtige løsning for dig, er vores erfarne salgsteam klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

super service!

Super oplevelse og kompetent personale. Havde mindre problem med et dæk på bil der var købt fem måneder tidligere. Et opkald og det var fixet kvit og frit. Tak til Kasper for rigtig god service. Kan klart anbefales!

22. april 2020

Kære Mikael

Vi takker for den rosende anmeldelse og din anbefaling.
Kasper og CarNext.com teamet er glade for, at vi har bidraget til en god oplevelse.

Gode priser

Gode priser. Stort udvalg, følte mig godt behandlet

22. april 2020

Kære Claus

Tak for de rosende ord og en flot 5-stjernet rating.
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse.

Teamet hos CarNext.com

Super bil til en fair pris

Super bil til en fair pris, og god betjening af personalet i Fredericia.

20. april 2020

Kære Lars

Tak for en flot anmeldelse af os.
Vi er glade for, at vores personale i Fredericia har givet dig en god oplevelse.

Teamet hos CarNext.com

God service, hurtig og effektiv

16. april 2020

Kære Thomas

Tak for den fine rating af os.
Vi er glade for, at du har haft en god og effektiv oplevelse hos CarNext.com.

Alt var som aftalt

Alt var som aftalt, da jeg afhentede bilen i Fredericia. De aftaler vi havde i forbindelse med køb af min Kadjar, blev overholdt. Nogle småting skulle efterfølgende laves, og skulle udføres på et værksted i nærheden af min bopæl, uden problemer.
Alt i alt en god handel. Kan varmt anbefale CarNext. Min næste bil bliver sikkert også fra CarNext.
Alt er godt :-)

4. april 2020

Kære C. & K.

Vi er glade for, at I har haft en god oplevelse hos CarNext.com Fredericia.

Tak for en flot 5-stjernet rating.

God fornøjelse med jeres Kadjar.
Vi ser frem til at tage i mod jer, næste gang I skal ud og købe ny brugt bil.

31. marts 2020

Kære kunde

Tak for den flotte rating af os.

Med venlige hilsen
Teamet hos CarNext.com

Manglende udbedring af kendt problem

Manglende udbedring af kendt problem.

Jeg ser og prøvekører en 2015 ford fiesta i december måned som jeg beslutter mig for at købe ved Carnext i Fredericia. På slutsedlen aftales det at der er nogle små udbedringer, bl.a. af en defekt baksensor i bilen. Jeg afhenter bilen d. 17/1. Få dage efter jeg har taget den med hjem konstatere jeg at bak-sensoren ikke virker som den skal, til trods for dette blev skrevet i slutsedlen at denne skulle udbedres. Ydermere sidder bagkofangeren ikke ordenligt fast i venstre side.

Det bliver aftalt med den sælger jeg har haft kontakt til at jeg skal bliver kontaktet af det værksted de har et samarbejde med. For at gøre en lang historie kort, har jeg nu været frem og tilbage på værksted med bilen 5 gange. Og baksensoren virker fortsat ikke. Jeg føler at der blev fralagt ansvar, tiltrods for der er underskrevet at dette problem skulle løses inden jeg købt bilen.

Det blev også aftalt at jeg skulle få tilsendt en lakstift, da bilen havde en del lakridser. Denne har jeg aldrig modtaget til trods for jeg har rykket for den flere gange.

Jeg ville ikke købe en brugt bil her igen.

UPDATE d. 3/7:
Efter flere telefonopkald, og 2 x mere på værksted fik jeg skiftet min bagkofanger til en uden sensorer da det ikke lykkes at udbedre problematikken. Jeg måtte rykke flere gange for den lille refusion jeg blev lovet, inden penge landet på min konto..

27. marts 2020

Kære Charlotte

Vi er utrolig kede af, at du har haft en dårlig oplevelse hos CarNext.com Fredericia.
Vi bestræber os altid på at yde den bedste service til alle vores kunder.

I dette tilfælde har der desværre været dårlig kommunikation mellem os og værkstederne, hvilket har trukket de aftalte udbedringer i langdrag. Det vil vi gerne undskylde for.

Der er en ny lakstift på vej til dig med posten. Kontakt os endelig hvis den mod forventning ikke dukker op.

Vi håber, du vil give os en chance til, næste gang du skal købe bil

UPDATE:
Kære Charlotte
Endnu engang er dette en meget beklagelig situation, vi ikke ønsker at sætte vores kunder i.
Vi ønsker at handel såvel som refusioner mv. skal gå så gnidningsfrit som muligt.

Dette er bestemt ikke serviceniveauet, vi ønsker at leve op til.

Vi håber, at du vil tage i mod vores undskylding, og har lyst til at kigge ind en anden god gang.

Teamet hos CarNext.com

I har været helt fantastiske at handle…

I har været helt fantastiske at handle hos. Enorm god til kundekontakt og det vi spurgte til udbedrede I med det samme. Så helt sikkert - Vi vil gerne handle hos jer igen.
Tak

26. marts 2020

Kære Jesper

Det er dejligt at høre, at du har haft en fantastisk oplevlse hos os.
Vi er glade for at kunne hjælpe.
Tak for de flotte 5 stjerner.

Rigtig god service.

24. marts 2020

Kære Jess

Tak for en flot 5-stjernet rating af os.
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse.

Fin service

Fin service, god kommunikation hele vejen igennem.

24. marts 2020

Kære Marcel

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.
Mange tak for de 5 stjerner.

Fin betjening

Vi har for nyligt købt bil ved CarNext. Det var en positiv oplevelse. Der var god og troværdig kontakt fra vores første henvendelse til vi købte bilen. Vi kunne bestemt godt finde på at handle her igen.

20. marts 2020

Kære Tina

Det glæder os at høre, at du har haft en god og troværdig oplevelse hos CarNext.com.
Vi er glade for din anmeldelse af os.
Tak for det.

Rigtig go service

Rigtig go service, lover hvad de holder og flinke medarbejdere tilmed

Kære Michael

Tak for din 5-stjernede rating af os.
Vi er glade for, at vi har indfriet dine forventninger.

kompetent

jeg har fået en kompetent og meget venlig behandling tak

Kære Bodil

Tak for en flot anmeldelse af os.
Vi er glade for at have givet dig oplevelsen af en venlig og kompetent behandling hos os.

Teamet hos CarNext.com

Meget Dårlig service ved Carnext…

Meget Dårlig service ved Carnext Frederecia
Når man køber bil ved dem Skal man få bilen set igennem ved FDM.
De sælger biler der er kun nød repereret med dårlig lak reperationer
De penge det koster Med FDM Er I Sidste Ende Givet Godt ud.
For når du første har skrevet under Vil Carnext ikke Dække noget.
Sorry Sorry

Kære kunde

Først og fremmest vil vi gerne beklage din oplevelse hos Carnext.com Fredericia.
Den oplevelse, du har haft, er ikke i overensstemmelse med de retningslinjer, vi følger.

Den danske købelov giver forbrugeren 2 års reklamationsret på produkter købt i Danmark. Denne lovgivning er selvfølgelig også gældende for CarNext.com Danmark.
Vores tekniske afdeling sidder klar til at tage i mod de reklamationer, der kan opstå efter købet af en brugt bil.

Jeg anbefaler dig derfor at kontakte dem på +45 3673 8385. Åbningstid er mandag til torsdag kl. 8.30 - 16.30 og fredag kl. 8.30 - 16.00.

Det er dog vigtigt at understrege, at du skal kontakte vores tekniske afdeling, inden du kontakter et værksted.

Vi håber, du har lyst til at komme igen en anden gang.

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Vil klart handle her igen. Gode biler til gode priser. Meget troværdigt. Og rigtig god betjening af Kasper Hesselbjerg.

Kære Lars

Mange tak for anmeldelsen.
Vi og Kasper er glade for at have givet dig en god oplevelse.

Teamet hos CarNext.com

Godt udvalg og god kvalitet

Fantastisk udvalg og særdeles konkurrence dygtige priser.

Super service og en god proces, fra prøvekørsel til selve salget og leveringen.

I får kun 4 stjerner, hvis jeg skal give 5 skal i skaffe flere prøveplader, så der ikke er så lang ventetid på prøveture i weekenden.

Jeg anbefaler gerne CarNext til andre som er på udkik efter en kvalitetsbil til en god markedspris.

Kære Kenneth

Vi takker mange gange for den fine anbefaling og flotte rating.

Prøveplader kan være en mangelvare i søndagens travleste timer, men vi arbejder på at få flere sæt, så man hurtigere kan komme til.

Teamet hos CarNext.com

Havde været 5 stjerner hvis de var…

Havde været 5 stjerner hvis de var villig til at forhandle lidt og man kunne betale med dankort

Kære Benjamin

Tak for anmeldelsen.
En del af CarNext.coms koncept er, at vi kører med faste priser på vores biler.
Vi arbejder på en lettere betalingsløsning, da vi giver medhold i, at en bankoverførsel ikke er den mest optimale betalingsmulighed.

Endnu engang tak for de 4 stjerner.

Super professionelt!

Jeg er ovenud tilfreds med den modtagelse og den service vi har fået hos CarNext. Virkelig god viden om bilerne og teknisk data på disse.

Jeg har en bil fra Leaseplan og var derfor helt tryg ved at købe bil hos Carnext. Begge selskaber er virkelig oppe på dupperne og leverer varen!

11. marts 2020

Kære Peter

Vi takker mange gange for din 5-stjernede anmeldelse.
Vi er glade for at have givet dig en god og professionel oplevelse.

Den mest fantastiske oplevelse

Den mest fantastiske oplevelse. Mange udvalg af biler og rn helt vidunderlig service

11. marts 2020

Kære Michella

Vi er glade for, at du føler, du har fået en vidunderlig service hos os.
Tak for de flotte 5 stjerner.

Teamet hos CarNext.com

God og hurtig handel til en fair pris

10. marts 2020

Kære Søren

Tak for en flot rating af os.
Vi er glade for, at du har fået en hurtig handel og god oplevelse hos os.