Købte min første elbil herfra og fik fin hjælp til salg af min nyere brugte bil. Asif i Brøndby afdelingen ydede en fantastisk service og kan absolut anbefales.
Vi har købt en brugt Tesla M3LR igennem CarNext (Kasper A.) i Brøndby. Bilen blev købt ubeset i via deres forhandler i Fredericia og vores egen, nu tilgere bil blev taget i bytte. Super professionel k... Se mere
Vi købte en Audi E-tron forleden hos LeasePlan og alt forløb problemfrit. Simon fra LeasePlan var meget behjælpelig dagene op til købet med en grundig gennemgang af bilen og fremsendelse af... Se mere
Rigtig god oplevelse da vi skulle handle bil 👍🏻 Bilen var gjort klar til prøvekørsel da vi kom og vi blev modtaget af venligt og smilende personale! Efterfølgende fik vi alt på plads med Simon som... Se mere
Skal du have din første bil? Eller mangler I en ekstra bil til hjemmet? Hos LeasePlan kan du vælge mellem et bredt udvalg af tidligere leasede biler af høj kvalitet. Hver bil er velholdt og grundigt inspiceret inden levering. Uanset om leasing eller køb af en brugt bil er den rigtige løsning for dig, er vores erfarne salgsteam klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.
Danmark
- usedcars.leaseplan.com/da-dk
Gode og velholdt biler.
Gode og velholdt biler.. Byttet gik lige efter planen og 100% tilfredshed herfra

Besvarelse fra LeasePlan Brugt Bil
Har kun rosende ord at sige om Car Next.

Dårlig service
Dårlig service , man kommer i butikken med aftale og ingen sælger byder velkomme eller noget andet ,jeg må selv spørge after nogen og jeg må vente næsten to timer og sælgeren har sørgede for jeg ikke købt bilen med den attitude og når man skrive sin oplevelse hos dem her, så bliver den også slettede for andre må ikke vide det !! Jeg har købt næsten 12-14 biler i mit live det var værste oplevelse, jeg anbefaler ikke til nogen ..De må lære virkelige meget af kunde betjening når man vil gerne købe en bil til 300.000 kr. Det er ikke bare en lille beløb man betaler ..

Besvarelse fra LeasePlan Brugt Bil
Gode priser og god service
Gode priser og god service!
Købte en bil for nogle måneder siden hos CarNext i Brøndby, og det var hele vejen igennem en god oplevelse.
Efter købet fandt jeg et par ting der desværre skulle laves på bilen, men jeg fik hurtig hjælp og bilen kom på mærkeværksted og fik de få problemet fikset uden beregning eller diskussion. Perfekt.

Alt som det skal være
Alt som det skal være. Alle aftaler er overholdt, bilen flot klargjort og alt er som det skal være.
Mathias i Fredericia overholdt alt der var lovet og utrolig serviceminded.
Tak kan jeg kun sige :-)

Aftaler er overholdte.
Ikke noget at klage over.

Besvarelse fra LeasePlan Brugt Bil
Bilen var ikke klargjort ved levering
Bilen var ikke klargjort ved levering. Servicebogen var ikke udfyldt af værkstedet og det er den stadig ikke. Sælger var meget langsom på at følge op på mine henvendelser.

Besvarelse fra LeasePlan Brugt Bil
Professionel medarbejder og god…
Professionel medarbejder og god betjening og hurtigt betjening

Besvarelse fra LeasePlan Brugt Bil
En rigtig god købsoplevelse fra start til slut!
En rigtig god købsoplevelse fra start til slut, hvor jeg hele vejen igennem er blevet mødt professionelt med god og kyndig vejledning, og vi til sidst fik lukket en god aftale på en dejlig bil. Aftaler er overholdt hele vejen igennem og bilen og CarNext levede fuldt op til mine forvetninger - og mere til!
Jeg kan kun anbefale CarNext og vil selv kigge deres vej igen næste gang, at der skal handles bil.

Besvarelse fra LeasePlan Brugt Bil
Reklamation afvist dagen efter levering - skulle selv betale for bevis hos 3.part
Købte en Volvo som skulle leveres serviceret på Volvoværksted. Den blev serviceret på ikke autoriseret værksted. Carnext fortalte at service var noteret i Volvo servicesystem. Det er ikke tilfældet.
En reklamation blev afvist dagen efter levering. For at gøre en reklamation gældende skulle jeg betale 3.part for bevisførelse. Jeg fik et volvo værksted til at diagnotisere og udbedre fejlen for min regning. Først herefter ville Carnext anerkende reklamationen og betale. Sådan læser jeg ikke købeloven.
Carnext har næsten nye fine biler, men slet ikke samme niveau som en autoriseret forhandler. Købte en brugt bil senere direkte hos Volvo og forskellen er slående.

Besvarelse fra LeasePlan Brugt Bil
en god oplevelse søde og rare mennesker…
en god oplevelse søde og rare mennesker men skulle vente en hel uge på at bilen blev klar

Extraordinær god service af Camilla
Extraordinær god service af Camilla! Jeg har i torsdags købt en bil af Camilla Kieffer i Brøndby afdelingen, aldrig har jeg fået sådan en god service! Sød og imødekommende, fra det øjeblik man træder ind af døren, man bliver vejledt gennem hele købet og man går derfra med en fantastisk bil og en god mavefornemmelse! Et bedre ansigt for firmaet udadtil får man vidst ikke.

Dårlig service...
Bestiller tid til at kigge på en touran i fredericia til kl 15 samme dag..vi bor på sjælland, alt er ok, de vil gøre bilen klar til vi kommer... vi er der ca. en halv time før.. og får så at vide at bilen er blevet solgt for en time siden... det kunne man åbenbart ikke lige give besked om..det er ellers god service i holder jer. Det kan sku ikke være rigtigt man skal bestille tid til at prøvekøre en bil. Som så bliver solgt inden...og det eneste man får, er et (det beklager vi) Nu må vi så køre tilbage til sjælland igen. Og så er det jo godt at det er gratis at køre over storebæltsbroen 😩

Vi købte en VW Passat fra Brøndby afdelingen
Vi købte en VW Passat fra Brøndby afdelingen. Vi overtog bilen men fandt efterfølgende lidt detaljer som kunne være gjort bedre omkring klargøringen. Vi havde en god dialog med CarNext omkring dette og har fået udbedret klargøringen, så bilen står nu super flot og som forventet ved køb fra et professionelt bilsalgs firma.
Vi har købt en rigtig flot bil i god stand og til en god pris hos CarNext.com

God service.
Vi fik en rigtig god service af Sigurd fra Fredericia afdelingen.
Og vi er meget glad for bilen, og det regner vi med at vi bliver ved med at være😎

En rigtig god oplevelse
En god pris og en ubesværet handel med venlige medarbejdere.

Elendig service!!
Elendig service!!
Når de skal give pris til min bil er det under halvdelen af hvad de andre forhandlere vurdere samme bil til, og egne biler er ikke til at forhandle mdd, det jo total useriøst.

God venlig betjening
God venlig betjening - - fagligt i orden. Ingen "oversalg" reelle oplysninger.
aftaler overholdt uden anmærkninger. Jeg fik lidt mere end forventet !

Glad og tilfreds
På trods af enkelte misforståelser vedr. nogle måtter , jeg var blevet lovet ( har modtaget dem ) har det været en god oplevelse at handle med Carnext . Alle jeg har været i kontakt med , har været hjælpsomme og imødekommende . Det gælder , både i Brøndby og i Fredericia hvor jeg købte min bil .