Urtekosten

Dårlig besvarelse.

De virker ikke til at være særlig seriøse.
Nu er det 9 dage siden min bestilling, pengene er (heldigvis) ikke trukket og de besvare ikke mails. De skriver på hjemmesiden at de bestræber at varen afsendes indenfor samme hverdag men hvis varen ikke er på lager vil man modtage en mail fra dem omkring dette, hvilket heller ikke er sket. Så nu vil jeg sende en annullering til dem af min ordre, har bedt banken stoppe overførelsen af pengene til dem hvis den dukker op og melder dem til SØIK.

14. oktober 2017

Skulle nok have læst på trustpilot …

Skulle nok have læst på trustpilot inden min bestilling... Har ikke modtaget mine varer. Dog er der heller ikke trukket nogle penge fra min konto. Men hvem ved om det sker på et tidspunkt.. Har ikke kunne få kontakt hverken via hjemmeside eller tlf. Så jeg kan ikke engang annullere ordren og få en bekræftelse.

2. juni 2017

Du får aldrig dine varer, men de trækker penge og du kan få kontakt til dem!

Jeg bestilte varer hos forretningen for 1 måned og 1 uge siden og har stadig ikke modtaget dem (selvom de på siden lover max 5 dages levering). Da der var gået 10 dage kontaktede jeg dem på mail, facebook og telefon, men fik ikke svar nogle steder fra. Derfor skrev jeg i to mails at ordren skulle annulleres og lagde flere beskeder på deres telefonsvare med samme besked om annullering af ordren. Jeg har aldrig hørt fra dem, trods jeg har givet dem ordre nummer og telefon nummer og de har haft mulighed for at svare mine mails.
I dag har de så trukket penge og påstår at de har sendt varerne, og det er altså 1 måned og 1 uge siden, at jeg bestilte.

Jeg har imellem tiden bestilt varerne et andet sted fra, hvor de kom efter 3 dage. Men nu skal jeg så betale for de samme varer igen, selvom jeg ikke kan bruge dem nu, da det er for sent.

Jeg kan ikke anbefale at handle hos denne butik, du får aldrig dine varer, de trækker pengene og du kan ikke få nogen form for kontakt til dem, uanset hvor meget du prøver.
Hold dig langt væk. Hvis jeg kunne havde de slet ikke fået en stjerne.

Jeg skal nu til at have bøvl med at klage til banken og forbrugerrådet.

4. maj 2017

Fine priser, men ingen levering og ingen svar!

Fine priser, og fik da også en specificeret kvittering med inkluderet retur formular. Da der var gået 4 dage uden at ordren var blevet afsendt, skrev jeg til Urtekosten for at høre om, hvornår jeg kunne forvente at modtage varerne. Samme dag ringede til til firmaet i den angivne telefontid, dog uden at træffe nogen. Jeg lagde en besked på telefonsvareren med samme spørgsmål som i min mail. Har ikke hørt noget tilbage fra Urtekosten hverken på mail eller telefonisk. For et par dage siden annullerede jeg så min ordre per mail og vedhæftede returformularen, bare så alle formalia er overholdt. Har stadig intet hørt tilbage. Så må desværre bare konkludere at det er et firma, der overhovedet ikke tager sin kerneforretning seriøst, eller har en fungerende kundeservice!

13. april 2017

Lad være at handel hos urtekosten jeg …

Lad være at handel hos urtekosten jeg købte nogle vare efter en uge havde jeg intet modtaget så skrev til deres mail fik ingen tilbage melding fra dem. ringede og ringede til dem indtalte 7 beskeder men hørte intet 16 dage efter kommer der så en mail hvor de skriver de har sendt mine vare. Køber aldrig hos det firma igen

6. april 2017

Vil på det kraftigste opfordre til ikke …

Vil på det kraftigste opfordre til ikke at handle på denne hjemmeside. Jeg bestilte to varer primo marts, men har kun modtaget den ene af dem. Jeg har efterfølgende forgæves forsøgt at kontakte firmaet utallige gange via mail og telefon uden held. Næste step bliver vel at indgive en klage til forbrugerstyrelsen, men de får lige en uge til. Yderst uproffessionelt!

4. april 2017

Over 6 ugers leveringstid, ubesvarede mails, ubesvarede telefoniske henvendelser, afsender varer på trods af afbestilling, og ikke mindst forkerte varer.

Jeg kan absolut ikke anbefale at handle hos Urtekosten.dk.
Den 8 februar bestilte jeg varer.
Den 14 februar rykkede jeg på varer pr mail.
Den 22 februar rykkede jeg endnu en gang pr mail, hvori jeg også afbestilte mine varer. Derudover en hel del ubesvarede opkald til deres telefon.
Den 23 marts (over 6 uger efter bestilling - uden svar på hverken mails eller telefon) modtager jeg en mail om, at varerne er afsendt - 5 minutter senere skriver jeg at de omgående bedes afbestille min ordre. Pengene trækkes fra min konto.
Den 27 marts modtager jeg varerne - to af varerne er forkerte. Foreløbigt en hel del ubesvarede opkald.

En helt igennem trættende oplevelse, uden svar eller samarbejde fra Urtekostens side.

27. marts 2017

Dårlig service og ingen svar

Bestilt nogle vare som senest skulle ankomme fredag da jeg ikke modtog dem kontaktede jeg sælger og ingen tog telefonen mail blev heller ikke besvaret når man skriver på sin hjemmeside leveringsfrist på Max 5 hverdage og der er i dag er gået 10 føler jeg mig ret dårligt behandlet da min hund har brug for det Jeg bestilte Jeg vil overveje meget om jeg ikke hellere skal bestille et andet sted Fra nu af

13. februar 2017

Ikke den bedste service

Update. Ejeren kontaktede mig pr telefon her til aften. Han havde været i London og derfor ikke haft mulighed for besvarelse?!!! Nu venter jeg på hvornår pakken dukker op. Han var nu flink nok.
-------------------

Har bestilt en vare i torsdag som jeg så regnede med senest var der lørdag. Nu er det mandag og jeg har både ringet til dem fredag og lagt besked og igen idag og ligeledes skrevet -uden svar.
Det er Fame ringe at man ikke ved om man får en pakke inden jul. Handler der aldrig igen......havde de blot vendt tilbage og sagt at min pakke bliver afsendt - så havde jeg ikke givet denne bedømmelse. Æv æv

19. december 2016

Dårlig service

de er umulige at komme i kontakt med, både på mail og telefon. Én gang kom jeg igennem på telefonen, og han lovede at følge op på min ordre, men vendte aldrig tilbage. Efter to uger dumper en pakke ind, men kun med et af produkterne - ingen meddelelser om hvornår det andet kommer mm. 2 dage kommer det andet produkt. Så jeg fik mine ting, men jeg er utrolig skuffet over det lave serviceniveau.

8. juni 2016

Siden mit første køb har jeg være fast kunde og følger.

Jeg har efterhånden købt mange varer via webshoppen. Har altid fået god service og en behageligt respons nå jeg har haft spørgmål.
Shoppen har rigtig mange varer og personligt ønsker jeg kun kvalitetsprodukter og dem har de masser af.

15. marts 2014

Tilfreds

Fik varerne leveret hurtigt. Havde spørgsmål til hvordan man skulle tage forskellige præparater, og fik hurtigt svar pr mail.

16. december 2013