Min datter, mor og jeg blev mødt af de sødeste unge mennesker i Aarhus, som virkelig gav en god og personlig service, hvor man følte sig velkommen fra start til slut – ingen spor af arrogante sælger... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Om UrHandleren.dk
UrHandleren.dk udbyder over 1000 forskellige ure fra alle de førende producenter. Herunder Rolex, Omega, Breitling, IWC, Panerai, Hublot, Patek og Audemars Piguet. Alle ure leveres privat hos vores kunder i hele brofaste Danmark eller på vores kontorer i København eller i Aarhus.
ORIGINALE URE
Urhandleren.dk forhandler både fabriksnye ure samt brugte ure / vintage. Vores fabriksnye ure har naturligvis aldrig været båret og er i deres originale fabriksnye stand, som det ses på billederne. Alle ure er indkøbt indenfor EU, og der er dermed svaret moms og afgifter af urene efter gældende lovgivning.
PERSONLIG LEVERING
Hos UrHandleren.dk er levering altid indberegnet i prisen. Vi leverer privat hos dig i hele brofaste Danmark eller på vores kontorer på Charlottenlund Slot, København eller i Aarhus. Ved levering gennemgår vi uret og sørger for, at det bliver tilpasset dit håndled. Det er også her, at du bliver præsenteret for UrHandlerens garanti samt de papirer og certifikater, der medfølger.
Store Torv 3 / Jægersborg Allé 1, 8000 / 2920, Aarhus C / Charlottenlund, Danmark
- salg@urhandleren.dk
- urhandleren.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 1 måned
Jeg har handlet ure et par gange med…
Jeg har handlet ure et par gange med Daniel i forbindelse med "opgradering". Da jeg alene ønsker at have et ur ad gangen har Daniel taget mit eget ur i bytte. Bytteprisen har svaret 100% til, hvad jeg blev stillet i udsigt ved købet. Alting er foregået til min fulde tilfredshed, hvad angår professionalisme, efterlevelse af aftaler samr service.5 stjerner herfra. GL
Helt fantastisk oplevelse hos UrHandleren
Det kan tage lang tid at beslutte sig, når man skal vælge drømmeruret, men aldrig har jeg oplevet en så fantastisk service. Der er ikke en finger at sætte på servicen samt oplevelsen jeg har fået hos UrHandleren. De er søde og hjælpsomme, jeg fik en fantastisk guidning samt personlig og hurtigt levering af uret. De gennemgik uret med mig til punkt og prikke. Jeg vil anbefale UrHandleren.dk til alle, der overvejer at købe et ur. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Urhandleren.
Kan slet ikke genkende det billede folk…
Kan slet ikke genkende det billede folk giver af Urhandleren.dk. Når man handler ure i denne klasse, så skal tingene bare være mere seriøst og troværdigt, ingen af delene har jeg tilnærmelsesvis været i nærheden af at opleve.
Besluttede mig i begyndelsen af maj i år at give mig selv en god gave. I min første henvendelse gør jeg det specifikt klart, at jeg fylder år i slutningen af august og det må gerne leveres tæt derpå. Har set mange af deres gode historier fra Facebook, at det er sådan noget Urhandleren gør i. Det første ur (planet ocean 600M orange) jeg spørger på fremgår stadig på deres hjemmeside, men det er desværre udgået. Dagen efter spørger jeg på et Omega Speedmaster og det kan leveres ret hurtigt, da en af deres forhandlere har et klar. Hvis jeg vil bestille det, så skal der falde et depositum med det samme. Det vil jeg gerne og i samme ombæring gør jeg opmærksom på, at der er næsten 4 måneder til at det skal leveres, men jeg indbetaler gerne depositummet med det samme. Kort efter depositummet er registreret, modtager jeg et opkald om, hvori Daniel fortæller, at han har lavet en brøler og ikke læst min mail omkring leverings-tidspunktet, og om det ikke var muligt, at jeg kunne indbetale mere, da de har en forholdsvis pæn sum hængende ude i lang tid. Det gør jeg gerne, men så skal der bare være en ekstra rabat, hvorefter vi lader den ligge. Dog indvilger jeg i, at få leveret uret tidligere, hvis det er på den her klinge vi skal køre tingene på. Uret bliver leveret i begyndelsen af august, dvs. 25 dage før jeg fylder rundt. Det i sig selv var hvad det var, men at Daniel så glemmer at tage kassen til uret med ved leveringen, det var dråben der fik bægeret til at flyde over. Uret blev leveret en fredag og det blev lovet, at kassen sammen med faktura ville blive sendt førstkommende mandag med DHL. Her kan de ikke engang give Postnord skylden. Her 8 dage efter uret er leveret, der er det bedste og eneste svar jeg har fået er, at de kigger på sagen.
Bare til info, almindelige urhandlere der opererer fra butikker, kan stort set matche Urhandlerens priser. På det ur jeg købte, der var der en prisforskel på 1000 kr. Som jeg også sagde til Daniel, det er ikke den lille forskel, der gør tingene. Og i øvrigt, 1000 kr. i gavekort ved tilmeldelse af Urhandlerens nyhedsbrev virker ikke som værende en rabat, når man allerede i den første henvendelse skal gøre opmærksom på gavekortet og man så bare får en pris. Urhandleren burde give en pris og efterfølgende kan man så lægge gavekortets værdi oveni.
De får én stjerne for uret og én stjerne for personlig levering. Minus tre stjerner for at levere den ringeste service jeg nogensinde har oplevet.

Besvarelse fra UrHandleren.dk
Virkelig god oplevelse
Jeg fik leveret mit nye ur forleden af Junior fra Urhandleren.dk. Det var en rigtig god oplevelse. Han tog sig god tid til at tilpasse uret og fortælle om urets garanti mv. Det har været en god proces, lige fra den indledende dialog, til bestilling og til levering. De får en kæmpe anbefaling herfra.
En helt igennem god oplevelse
Jeg kan varmt anbefale urhandleren til alle. Jeg fik rigtig god vejledning til køb af en fødselsdagsgave og fik uret leveret og tilpasset på fødselsdagen, så det kunne komme i brug med det samme. Alt i alt en super god oplevelse hvor jeg hele vejen igennem har været tryg ved handlen.
Exceptionel kundeoplevelse
Efter at have kontaktet Urhandleren.dk (Junior), fik jeg bekræftet at han godt kunne skaffe mig mit drømmeur (Rolex Seadweller 50 års jubilæumsmodel), som jeg bestilte sammen med et depositum.
Alle aftaler blev overholdt, og jeg har d.d fået leveret mit ur af Junior, som var yderst proffessionel, hvilket er særdeles vigtigt for mig. Jeg vil anbefale urhandleren.dk til alle der er på udkig efter deres drømmeur, og jeg er bestemt ikke færdig med at handle her og få denne professionelle kundeoplevelse.
Helt igennem en god handel startede…
Helt igennem en god handel startede torsdag aften med søgning og fik leveret fredag eftermiddag personligt af Daniel.
Kan varmt anbefales
Virkelig fin service
Virkelig fin service. Meget imponeret, glad og tilfreds med hele købsprocessen. Kan varmt anbefale UrHandleren.
Meget tilfreds med mit køb (IWC…
Meget tilfreds med mit køb (IWC Aquatimer). Rigtig fin opfølgning fra Daniel undervejs. Også er prisen helt rigtig.
Kan på det varmeste anbefale UrHandleren til alle der tænker på at investere i et flot ur.
Det Starter Perfekt :-)
Jeg er i fasen hvor jeg skal til og investere i mit drømme ur. Efter og have brugt lang tid på og finde den helt rigtige, kommer tiden til og søge tillid og tryghed.
Allerede inden køb, kan jeg kun give urhandleren.dk og Daniel fem meget Meget MEGET! store stjerne :-)
Hold op en kundeoplevelse / kunderejse og så har jeg ikke engang købt mit drømme ur endnu.
Positiv..
Har handlet hos Daniel 2 gange nu. Begge gange har været en fornøjelse. Daniel er en fyr man kan stole 100% på og han holder hvad han lover. Kan kun anbefale Daniel til alle der skal handle med ure . Det er i hvertfald ikke sidste gang jeg har handlet hos Urhandleren .
Der var ikke en finger og sætte på den…
Der var ikke en finger og sætte på den behandling samt service jeg opleve ved Urhandleren. Personlig levering er en super service, kl 17 snakkede vi i telefon om uret og kl 20:30 havde jeg det på armen. Det dur bare. Vil til hver en tid anbefale Urhandleren til andre og interesserer man sig for ure så følg dem på facebook.
God service og vejledning hele vejen…
God service og vejledning hele vejen igennem, startede med at ville bestille et ur der så viste sig ikke at kunne leveres, sammen fandt vi istedet det helt rigtige ur.
Kan kun give de bedste anbefalinger til UrHandleren.
Helt igennem en god oplevelse.
Helt igennem en god oplevelse.
I hele købsprocessen får man en god fornemmelse af, at man har med passionerede folk, at gøre og dette er i min verden yderst vigtigt når man taler om køb/salg af dyre ure. Det er jo ikke BARE et ur man køber :-)
Og selve overleveringen var en oplevelse i sig selv. Daniel leverede det købte ud på min arbejdsplads og igen på en super professionel og ikke mindst behagelig måde, får han nærmest serveret uret til dig med tilpasning, gennemgang og med en sidste pudsning.
Jeg ved godt hvor jeg skal købe mit næste ur allerede :-)
Sindsyg super service
Sindsyg super service. Har handlet hos urhandleren før og gøre det gerne igen.
God service og oplevelse fra start til slut.
Jeg lavede et opslag på Rolexxgruppen via Facebook vedr. mine tanker om køb af et Rolex Datejust 41mm med blå skive. Senere samme dag var der en kvinde ved navn Alexandra fra urhandleren.dk der henvendte sig til mig og hun vedlejede mig grundigt omkring mine ønsker og behov. Det var på en meget behagelig måde, og man følte ikke dette sultne sælgergen som mange nu har. Efter en uges tid, kom en anden fra urhandleren.dk hjem til mig med navn Daniel med mit nye ur under armen. Han tog sig god tid, til at svare på alle mine "dumme" spørgsmål og vi fik alt på plads. Meget positiv oplevelse. Jeg fik også at vide at jeg altid kunne kontakte Daniel med alt imellem himmel og jord. Det giver en god mavefornemmelse og tryghed som forbruger.
Vil helt sikkert bruge urhandleren.dk igen til mit næste ur køb.
Den bedste service jeg til dags dato…
Den bedste service jeg til dags dato har fået.. fra start til slut har jeg kunne stille alle de spørgsmål jeg har ville og fået svar med det samme.. bestemt ikke sidste gang jeg handler igennem urhandleren.dk
Super service, personlig, hurtig og grundig!
Utrolig viden om mit Rolex ur!
Tak endnu engang. Det kan kun være 5 stjerner!
Fantastisk service og en god oplevelse
Fantastisk service! Fik uret leveret på adressen.
Man føler sig værdsat som kunde.
Kan varmt anbefale urhandleren.dk
Min varmeste anbefaling
Min varmeste anbefaling af Urhandleren.dk - hurtig og venlig respons ved al kontakt og en meget grundig og hyggelig levering af uret ved Daniel, som tog sig god tid selvom presset kalender. Meget tilfreds med hele forløbet og vender helt sikkert tilbage.