Min datter, mor og jeg blev mødt af de sødeste unge mennesker i Aarhus, som virkelig gav en god og personlig service, hvor man følte sig velkommen fra start til slut – ingen spor af arrogante sælger... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Om UrHandleren.dk
UrHandleren.dk udbyder over 1000 forskellige ure fra alle de førende producenter. Herunder Rolex, Omega, Breitling, IWC, Panerai, Hublot, Patek og Audemars Piguet. Alle ure leveres privat hos vores kunder i hele brofaste Danmark eller på vores kontorer i København eller i Aarhus.
ORIGINALE URE
Urhandleren.dk forhandler både fabriksnye ure samt brugte ure / vintage. Vores fabriksnye ure har naturligvis aldrig været båret og er i deres originale fabriksnye stand, som det ses på billederne. Alle ure er indkøbt indenfor EU, og der er dermed svaret moms og afgifter af urene efter gældende lovgivning.
PERSONLIG LEVERING
Hos UrHandleren.dk er levering altid indberegnet i prisen. Vi leverer privat hos dig i hele brofaste Danmark eller på vores kontorer på Charlottenlund Slot, København eller i Aarhus. Ved levering gennemgår vi uret og sørger for, at det bliver tilpasset dit håndled. Det er også her, at du bliver præsenteret for UrHandlerens garanti samt de papirer og certifikater, der medfølger.
Store Torv 3 / Jægersborg Allé 1, 8000 / 2920, Aarhus C / Charlottenlund, Danmark
- salg@urhandleren.dk
- urhandleren.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 1 måned
Super service, levering som aftalt.
Kompetent og meget venlig personale ved levering af uret
Rolex Yacht- Master
Rolex Yacht- Master
Super professionelle og yderst høj service.
Ringede ind på uret om torsdagen, og fredag stod jeg med det i hånden.
De varmeste anbefalinger herfra
Stort tak til Daniel Bonde
Jeg vil gerne takke Daniel Bonde fra…
Jeg vil gerne takke Daniel Bonde fra Urhandleren
for yderst professionelt service. Uret blev leveret
til "tiden" (høhø) og levede helt op til forventningen.
De er til at stole på.
Helt fantastisk og professionel…
Helt fantastisk og professionel service. Henvender mig via Instagram da jeg ønsker, at sælge mit Rolex. På under 5 dage er handlen lukket. Daniel henter mit ur på min adresse torsdag eftermiddag og mandag morgen modtager jeg tilbagemelding samt underskriftbilag.
Vil helt sikker bruge UrHandleren.dk igen, både ved køb og salg!
Jeg havde en perfekt oplevelse med…
Jeg havde en perfekt oplevelse med Daniel fra UrHandleren. Serviceniveauet er helt i top og uret med tilbehør var præcis som forventet. Jeg handler også hos UrHandleren næste gang!
God byttepris
Super professionelle og gav en rigtig god pris for mit gamle ur som indgik i handlen.
Super høflig og professionel betjening
Super høflig og professionel betjening. Kan kun anbefale urhandleren til andre der søger en god oplevelse med deres næste indkøb af ur.
Jeg kommer helt sikkert igen.
Meget god oplevelse ved køb her
Meget god oplevelse ved køb her. God info om ur og hurtig levering. Alt er gået som lovet. Kommer helt sikkert igen.
Virkelig god service
I forbindelse med køb af et brugt Rolex ur fik jeg både god vejledning og virkelig god service. Jeg skulle efterfølgende have justeret armlænken, og i den forbindelse kom de forbi hjemme hos mig og ordnede det, så jeg ikke havde besvær med at køre efter det. Virkelig tilfredsstillende!
Urhandleren har styr på det
Urhandleren har styr på det
Rigtigt fin service. Man føler sig meget tryg - hvilket er vigtigt når man bruger penge på noget så dyrt som ure kan være...
Fantastisk Service!
Købte mit Rolex ur igennem Urhandleren, hvor jeg oplevede en kanon service fra Daniel Bonde. Kan varmt anbefale Urhandleren - mit næste ur køb bliver helt klart igennem Urhandleren igen.
Vh Kim
Min mand og jeg har kun positive ting
Min mand og jeg har kun positive ting, at sige om Urhandleren, og hvordan forretningen drives.
Fra start til slut fik vi den bedste service, og kyndig rådgivning omkring uret.
Jeg bestilte uret som en gave til min mands fødselsdag. Jeg havde dog et enkelt problem, vi bor til dagligt i Grækenland/Athen, og jeg tænkte ikke at uret kunne leveres personligt i Athen.
Jeg tog fejl. Det kunne sagtens lade sig gøre.
Urhandleren (Daniel) leverede uret i Athen, på den helt perfekte dato, og i god tid, og som en overraskelse til min mand på resturant.
[Det burde nævnes, at man selvfølgelig selv skal betale for at få det leveret personligt til udlandet.]
Men det kan svare sig, især hvis man køber et dyre ur (en oplevelse).
Det er bestemt ikke sidste gang, at vi vil benytte os af Urhandleren, og anbefaler dem til alle, som vil købe et eksklusivt ur.
Meget pålideligt firma
Meget pålideligt firma. Og gode folk. Har købt flere sjældne ure og med personlig levering i perfekt stand (med certifikater og bokse mv) og til tiden hver gang. Virkelig anbefalelsesværdigt. / Michael Winther
Fik en fremragende service og fik endda…
Fik en fremragende service og fik endda leveret mit ur personligt i mit sommerhus.
Vil helt sikkert også købe mit næste ur hos Urhandleren næste gang.
Service i top
Service i top.
Urhandleren.dk gør det til en diskret luksus at handle og få serviceret ur.
Det er nemt og professionelt.
Urhandleren.dk får mine varmeste anbefalinger
God service,kan kun anbefales!
Super god service,kan klart anbefales:)
Omega seamaster
Bestilte mit ur om mandagen og torsdag mødte Daniel personligt op og afleverede uret og svarede på de spørgsmål jeg havde.
Service helt i top fra start til slut, og vil helt sikkert vende tilbage når uret engang skal opgraderes !
Køb af Breitling ur...
Købte i fredags et Breitling superocean ur af urhandleren, et ur jeg længe har drømt om!
Det blev bestilt for ca.3 uger siden og som sagt fik jeg det leveret i fredags af Daniel( junior) som er en super sympatisk og behagelig ung mand!
Han gav sig god tid til at tilpasse uret, samt svare på spørgsmål jeg måtte have!
En rigtig dejlig og positiv oplevelse at handle med urhandleren.dk, og jeg vender forhåbentlig tilbage en anden gang til endnu et køb😀
Fik mit ur igår :):)
Fik mit ur igår :):)
Virkelig god oplevelse fra start til slut.
Jeg fik mit ur hos Urhandleren.dk. Det var en rigtig god oplevelse. Han tog sig god tid til at tilpasse uret og fortælle om uret , Det har været en god proces, lige fra den indledende dialog, til bestilling og til levering top service og alt klaret gennem tlf til dagen kom på bare 2 dage var mit ur klar :) De får en kæmpe anbefaling herfra :):) hvis jeg en skønne dag skulle købe en eller flere ure igen ville det klart være hos dem igen . mvh adem.