Min datter, mor og jeg blev mødt af de sødeste unge mennesker i Aarhus, som virkelig gav en god og personlig service, hvor man følte sig velkommen fra start til slut – ingen spor af arrogante sælger... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Om UrHandleren.dk
UrHandleren.dk udbyder over 1000 forskellige ure fra alle de førende producenter. Herunder Rolex, Omega, Breitling, IWC, Panerai, Hublot, Patek og Audemars Piguet. Alle ure leveres privat hos vores kunder i hele brofaste Danmark eller på vores kontorer i København eller i Aarhus.
ORIGINALE URE
Urhandleren.dk forhandler både fabriksnye ure samt brugte ure / vintage. Vores fabriksnye ure har naturligvis aldrig været båret og er i deres originale fabriksnye stand, som det ses på billederne. Alle ure er indkøbt indenfor EU, og der er dermed svaret moms og afgifter af urene efter gældende lovgivning.
PERSONLIG LEVERING
Hos UrHandleren.dk er levering altid indberegnet i prisen. Vi leverer privat hos dig i hele brofaste Danmark eller på vores kontorer på Charlottenlund Slot, København eller i Aarhus. Ved levering gennemgår vi uret og sørger for, at det bliver tilpasset dit håndled. Det er også her, at du bliver præsenteret for UrHandlerens garanti samt de papirer og certifikater, der medfølger.
Store Torv 3 / Jægersborg Allé 1, 8000 / 2920, Aarhus C / Charlottenlund, Danmark
- salg@urhandleren.dk
- urhandleren.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 1 måned
En super positiv oplevelse
En super positiv oplevelse, som foregik i en venlig og afslappet stemning - og vi fik lov at prøve lige præcis de ure vi havde brug for, for at kunne træffe en beslutning.
Liva, du er et virkelig sødt menneske, som tog imod os “ nybegyndere” på den bedste måde - og du må gerne hilse din mandlige kollega og takke ham for at gøre det samme!
Ser frem til et fremtidigt samarbejde
Oprindelig havde vi en dårlig oplevelse i forbindelse med tilbud på 2 ure hos Urhandleren.dk
Efterfølgende har Urhandleren rakt ud og vi har haft et fysisk møde, hvor vi blev enige for betingelserne for samarbejde.
I dag har Urhandleren således min kones ur i kommission og uret er udstillet i vinduet hos Urhandleren i Århus og har ligeledes været vist i Urhandlerens story på Facebook.
Vi håber det lykkes at sælge uret til en god pris og håber at kunne fortsætte samarbejdet fremadrettet.
Tak i øvrigt til Daniel for at dele sin store viden om luksusure og for at give vejledning i hvilke ure, der har investreingspotentiale og navnlig hvilke, der IKKE har
Super oplevelse på alle måder at købe…
Super oplevelse på alle måder at købe ur hos Urhandleren.
Super dårligt firma og service hold her…
Super dårligt firma og service hold jer langt væk.. de er super lige glade med dine aftaler, og lover og lover uden de kan holde det

Besvarelse fra UrHandleren.dk
Fin service og fair handel!
Fantastisk service
Flot og stilfuld butik med den bedste service:)
Top karakter
Det var en dejlig oplevelse at komme ind i jeres butik. Fik en god betjening og god vejledning, til et godt køb.
Kan kun anbefales. 5 stjerner herfra.
Havde haft en rigtig behagelig samtale…
Havde haft en rigtig behagelig samtale med Mads fra Urhandleren over Mail. Kom så til Århus og blev mødt af smilende og super personale og ikke mindst fik mit ur. Så alt i alt super service hos jer og kan kun anbefales.
Herligt
Herligt, ukompliceret at handle ur her. Ukrukket personale, som besidder stor indsigt i deres mange produkter og jeg er meget tryg ved at handle her igen, indenfor kort tid. Glæder mig allerede til den tredje og næste handel...
Professionelt og trygt
hjemmeadresse
5.Tryg i forhold til betaling af depositum og
efterfølgende restbetaling
6 God kundeservice fra Mads
Det var lidt nervepirrende at bestille…
Det var lidt nervepirrende at bestille et ur på nettet og overføre beløbet og blot modtage en bekræftelse på mail. Lidt senere modtog jeg et opkald, at uret var bestilt, men at der var lidt forsinkelse. Men da uret kom blev det bragt hjem til mig af super flink person med tjek på ure. Jeg er så glad for uret, som jeg har kigget langt efter i ca. 17-18 år. Helt igennem en fin service og en god oplevelse. Kan varmt anbefale Urhandleren.dk
Kæmpe stort tak til Urhandleren
Kæmpe stort tak til Urhandleren. Personlig levering af uret og en god snak. Bedste anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kan på det varmeste anbefale at handle…
Kan på det varmeste anbefale at handle hos Urhandleren.dk.
Den bedste vejledning og service har jeg fået .
Samt uret blev leveret personligt af Mads , som tog sig tid til at snakke, om uret jeg havde købt som gave.
Ydermere blev der lavet en personlig video til min søn , som havde fødselsdag både med tillykke og gennemgang af uret.
Så kan kun give top karakter til teamet hos Urhandleren.dk
Jeg købte et ur hos urhandleren til min…
Jeg købte et ur hos urhandleren til min mand. Jeg fik rigtig god hjælp da jeg ringede med spørgsmål og derudover hurtig personlig levering af en medarbejder. Vil på det varmeste anbefale urhandleren.dk.
Fantastisk god service og flot ur som…
Fantastisk god service og flot ur som jeg er så glad for 🤩 de kom og afleverede personligt og har fulgt op med mail efterfølgende. 5 stjerner herfra
Fandt hurtigt det ur jeg ønskede.
Efter at have vist interresse for et bestemt Panerai, gik der ikke lang tid før de fandt det rette. Hurtig handel, og god oplevelse med seriøs info/dokumentation om uret.
Fantastisk service
Fantastisk service! Bestilte mit Omega Seamaster online i april og samme dag blev jeg ringet op af deres kundeservice, der besvarede alle spørgsmål, jeg måtte have. Uret ankom knap to uger efter (var blevet adviseret at der ville være ventetid på 10-20 arbejdsdage), og levering foregik på egen adresse. Helt perfekt! Smukt ur med alle certifikater og den lækre Omega kasse til. Jeg fik også en fin lille gave, som jeg allerede bruger flittigt. Kan klart anbefales!
Perfekt service og kommunikation
Min kæreste og jeg havde kigget på nogle ure, og hun havde forelsket sig i et bestemt Rolex ur, som vi så bestilte. Dog ville jeg overraske hende, så da urhandleren kontaktede mig, lavede vi en aftale om, at de skulle ring til min kæreste og sige, at det allerede var solgt. Generelt var kommunikationen rigtig nem, og jeg endte også med at få lagt to ure til siden, som jeg også ville prøve. På dagen blev vi meget fint præseneret for urene på fine omgivelser på Charlottenlund slot, og Christian og Tina fortalte rigtig meget om urene og Rolex generelt. Vi endte med at købe et Rolex ur hver, og kom derfra med en rigtig god fornemmelse. Mange tak.
Kæmpe anbefaling
Helt igennem behagelig oplevelse at handle med Urhandleren. Lige fra den første telefonsamtale til den personlig levering på vores adresse. Kæmpe anbefaling herfra.
8 ÅR MED UrHandleren - KÆMPE RESPEKT 🏆
Jeg har kendt UrHandleren siden Daniel startede forretningen. 😀
Jeg har købt og solgt en del ure til UrHandleren.
Han har bygget en fantastisk forretning op, og det kan man kun gøre ved at yde den bedste service & ærlighed HVER GANG! 😍
Går du med tankerne om et nyt ur, så er der kun EN i Danmark du skal ringe til - UrHandleren.
De vil finde det helt rigtige ur til dig. 👊
KÆMPE RESPEKT for det Daniel og teamet har skabt !! 👊💥😀
Christian Møller