Ureguldshop Anmeldelser

1. Shopping og mode

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

1. december 2008 lancerede vi www.ureguldshop.dk, men vores forretning på Vesterbrogade 73 har eksisteret siden 1864 - og det gør os til en af København ældste urmagerforretninger. I forretningen er vi fagudlærte medarbejdere, som alle står klar til at give dig den bedste service og vejledning, så du gør et godt køb hver gang! Velkommen til en god handel.

Middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Altid Fantastisk service

Altid Fantastisk service. Bestilte her ur i dag på hjemmesiden (der er corona-lukket) her til formiddag. 5 timer senere ringede telefonen. Uret var klar og gaveindpakket og den søde dame ville lige komme forbi med det på min adresse 10 min senere - eminent og topservice. Vi bliver selvfølgelig ved med at handle hos Vibeke Stender 😊

11. januar 2021

Få IKKE lavet huller i ørerne her

Få IKKE lavet huller i ørerne her, slet ikke på dine børn. Jeg skulle have et hul i hvert øre, ender med 3 skæve huller i alt, fordi medarbejderen i butikken ikke kunne ramme sin egen prik, flere gange! Fik dog pengene tilbage, det er fint nok. Men endte altså med 3 huller skudt i ørerne forgæves, tog dem ud, da jeg kom hjem.

24. september 2020

Københavns bedste ure butik uden tvivl

Jeg har hver gang fået en helt unik og fantastisk service hos Ureguldshop, hver gang, jeg har været derinde gennem de sidste 10 år har servicen været ekstremt professionel og imødekommende. Altid har de været klar til at få fixet, det som er galt med ens ur. Hvis bare man fik en sådan service alle steder, ville mit indkøbshumør være i top. I finder en bedre butik i København eller måske Sjælland. God fornøjelse ;-)

7. juli 2020

Jeg har altid haft rigtig gode…

Jeg har altid haft rigtig gode oplevelser med både service og kvalitet af produkter, men denne gang fik jeg piercet ørene af de søde damer. Jeg har i forvejen huller i ørene, men dem fik jeg, da jeg var barn. De var skæve og ikke særlig brugbare ift. ørestikker, da man tydelig kunne se, at den ene sad meget højt i øreflippen og den anden meget tæt på kinden. Blev lyttet til af den rare og søde ekspedient, som hjalp mig med at vælge hvilke piercinger der skulle skydes i. Vi fandt sammen frem til hvor det var bedst at placere de nye huller, og resultatet er jeg bare super tilfreds med. Tusind tak - endnu engang gik jeg derfra fuldt ud tilfreds!

7. december 2018

Genial service

Genial service. Super sød personale
Jeg har købt ure over flere gange til mig selv og gaver - ingen problemer
Kommer helt sikkert igen

21. november 2018

Hvis blot man kunne give 6 stjerner...

Hvis man kunne give 6 stjerner, så havde de fået 7. Det søde personale opfyldte, i samarbejde med Certina, min drengs drøm om et ur i særklasse.

Efter at han havde kigget på andre mærker af ure, som passede til opsparingen på 1.000,-, så stod der samtidig en Certina-sælger og lagde mærke til, at en dreng på 12 havde kvalitet for øje, og at han havde sat sig godt ind "ur-verdenen" - men at budgettet ikke rakte.

Et par dage efter kommer min dreng tilbage i butikken, for igen at se på uret der passede til budgettet. Hvad han dog ikke vidste var, at Certina, i samarbejde med Vibeke Stender, ville overraske ham. Så Certina-uret, der virkede uopnåeligt, blev pludselig til virkelighed, da han fik at vide, at han kunne købe uret for 1.000,- fordi, at Certina-sælgeren var imponeret over min dreng ... og smilet var stort, da uret i dag blev hentet og tilpasset, og afleveret med æske og goodie-bag. Den dag bliver ALDRIG glemt.

Tusind tak for service langt LANGT ud over det sædvanlige. Min dreng er lykkelig.

Altid super service

Altid super service, som lytter og finder lige præcis det jeg eftersøger hvad enten det er ure, smykker eller andet. Jeg kan være lidt besværlig - især med ure, der skal indgraveres. Intet har nogensinde været et problem.
Jeg har handlet her mange gange, og det er forsat min foretrukne ur- og smykke forhandler.

20. november 2018

Fantastisk service og søde mennesker

Fantastisk service og søde ekspedienter. Jeg fik lavet mit dyre Omega ur og nogle guldsmykker. Det er blevet så fint. Virkelig god service. Og så har de rigtig mange fine smykker. Her kommer jeg klart fremover. Kan varmt anbefale butikken .

Elendig service

Elendig service. Har aldrig oplevet noget lignende. Personalet er ikke interesseret og uproffesionel. udskiftning af et batteri kostede mig et nyt ur fordi de ikke kunne finde ud af skille uret ad og istedet kom til at ødelægge det. Men selvfølgelig vil de ikke indrømme at det var dem og derfor ingen erstatning!!!!!! :(((
Fortjener ingen stjerner overhovedet!

Hej Brian

Vi beklager, men kan slet ikke mindes at vi har haft sådan en sag.
Hvornår skulle dette være sket?
Er du hel sikker på at det er herinde du har været?

Mvh Stender ure og guld

Upersonlig, kold og ærgelig service

Virkelig dårlig, upersonlig service. I må ikke købe gaver herinde!

Det her er bare en af de der virkelig ærgerlige historier, som man aldrig håber at opleve, når man skal købe bryllupsgave efter 1 års ægteskab, men det er desværre det som jeg har været ude for. Jeg købte et herreur til min mand til 3400,-. Uret købte jeg af ejeren som jeg virkelig følte var utrolig venlig og serviceminded, efter at jeg havde kommet i butikken for at se på uret over flere omgange. Uret købte jeg i den gode overbevisning om at han ville elske det og kunne ikke vente med at give ham det på vores første bryllupsdag. Desværre faldt uret slet ikke i hans smag og der er desværre ikke andre fra UreGuldshop som han ønsker sig. Han vil meget hellere bruge penge mod et andet ur, som de slet ikke forhandler hos denne butik.

Jeg går ned i butikken med min mand med håber om at de kan forbarme sig og give mig pengene tilbage, så min allerførste bryllups jubilæum ikke huskes som en fiasko, med den forkerte gave og en rigtige sørgelig og ærgelig oplevelse i butikken. Jeg mødes af 2 kvinder, den ene unge, virker til at have en del empati og kan se det er en dum situation, men den anden ældre er så uforskammet og nærmest arrogant overfor os, hun ser os ikke i øjnene, men går rundt i butikken og mumler at 'sådan er reglerne bare' - vi skal nærmest bede hende om at se os i øjnene mens hun fører en samtale med os. Hun stiller sig endelig bag disken, pakker uret sammen igen og skubber det over mod os, i et forsøg på at få os hurtigt ud af butikken.Jeg får at vide af den flinke yngre at ejeren (der solgte mig uret) er på ferie og jeg skal komme tilbage onsdag, det gør jeg - men ejeren er syg og jeg er desværre mødt af den samme servicemedarbejder jeg ikke ønsker for nogen at de skal ekspedieres af og hun børster mig hurtigt af og siger at det stadig ikke er muligt at bytte til kontanter - ingen varme, ingen service, absolute ingen form for at gøre en kunde tilfreds. Blot en kold og lukket attitude. Jeg forsøger at spørge hvornår jeg kan komme tilbage og hun er kold og siger at der ikke er noget ved at vende retur for.
At denne butik ikke kan forbarme sig over en situation og lave en undtagelse, er vi så uforstående overfor. At de tænker mere på indtjeningen end kundernes oplevelser er ikke noget man ser særlig ofte idag og jeg vil til hver en tid dele min dårlige oplevelse med nogen, der beder om en anbefaling til gaver.
Vi forstår fuldt ud at der er regler, men butikken gør det umuligt at købe gaver med disse strikse regler, da man ender med at stå i denne situation, med et ur eller gavekort på flere tusind kroner, som man slet ikke kan bruge til noget som helst.... men hey Vibeke Stender UreguldShop fik sine penge, så kan kundens oplevelse, jo næsten være ligegyldig... ik?

ØV for en ærgelig service og oplevelse.

2. maj 2018

Kære Esther
Vi har solgt dig et ur som du skulle bruge til gave, hvor du var velinformeret om vores bytteregler og at der ikke er returret, hvilket du accepterede ved købet.
Da alle vores kunder skal have samme behandling, for at bevare vores troværdighed, holder vi fast ved vores forretningspolitik.
Du er velkommen til at komme ind og få et tilgodebevis eller ombytte uret til anden vare.
Stender ure og guld

Har aldrig oplevet så elendig og …

Har aldrig oplevet så elendig og uforskammet service, køb ikke i den butik.

18. november 2017

Hej Eske

Du kommer ind med et Swatch ur, som du har købt for ca. 1 år siden.
Du klager over remmen, som er slidt.
Vi tilbyder dig om at tage uret ind på reklamation og sende uret til firmaet, så de kan vurdere om
det er slitage eller fejl på remmen. Det siger du nej til, for du vil gerne have et nyt ur eller få skiftet remmen ud med det samme.
Vi nævner overfor dig, at det kan vi ikke gøre, da proceduren er at sende uret til firmaet og du hermed bliver sur og går din vej.

Vi vil stadig gerne sende uret på reklamation ind til firmaet, hvis du bare kommer ind med uret igen.

Hilsen
Efdal

Verdens ringeste service hold jeg væk😡

8. september 2017

Hej Richard
Du kommer ind med et Rhytm vækkeur til 149,- uden garantibevis, bon eller æske. Hvor du klager over, at uret ikke går.
Vi tager imod vækkeuret og sender det ind til firmaet.
Vi får vækkeuret tilbage fra firmaet, hvor de ikke kan konstatere nogen fejl.
Du kommer ind i forretningen for at hente vækkeuret, hvor du bliver sur og efterlader uret i forretningen.
Vækkeuret venter stadig på at blive afhentet.

Hilsen
Efdal

FIK ØDELAGT MIT UR

Fik skiftet batteri i mit ur.

Et stykke tid efter cykler jeg i regnvejr, og her opstår der fugt/vandbobler på indersiden af urglasset.

Jeg vælger at køre ned i butikken for at høre hvordan de tænker at vi forholder os til dette. Ekspedienten afviser blankt at fugten i mit ur kan kædes sammen med at de lige har haft åbnet mit ur, og udskiftet batteriet.

Ekspedienten forsøger i første omgang at forklare mig, at der er 2 pakninger i uret, hvilket skulle betyde at selvom den pakning hun havde udskiftet ikke var tæt, ville der umuligt kunne sidde fugt/vandbobler på indersiden af glasset, grundet den anden pakning. Da jeg ikke finder denne forklaring holdbar og argumenterer herfor, ændrer ekspedienten pludselig sit fokus og refererer til sin 30 års erfaring som en direkte begrundelse for at hun ikke har begået nogen fejl, og mener selv at dette helt og aldeles afskriver ethvert ansvar fra butikkens side.

Ekspedienten mener nu, at det må være en helt tredje pakning som hun endnu ikke havde præsenteret mig for, som årsagen til utætheden. Det vil sige at hun stadig ikke mener at det er hendes indgreb i uret som er årsagen..

Det har ingen betydning for ekspedienten at mit ur aldrig før har været utæt, og hun refererer til mit urs alder som årsag til utætheden. At utætheden lige falder sammen med at hun for ganske nyligt har skilt mit ur ad, finder hun på ingen måder påfaldende eller besynderligt.

I den tid jeg befinder mig i butikken, viser hun INGEN interesse for at se mit ur, eller på anden måde nærme sig dette. Alt foregår med en afstand til mig og mit ur i både tale og adfærd, hvilket giver mig en klar indikation om, at jeg ligeså godt kan forlade deres butik, her er intet at komme efter.

Jeg ville gerne have betalt mange gange prisen for den rette ekspertise og respekt for håndværket.

Istedet har jeg fået ødelagt et Emporio Armani ur til 7000kr. ØV

3. juli 2017

Perfekt

Bestilte nogle troldekugler inden julen 2015 til en god pris. De blev leveret som lovet og nydeligt indpakket, så det var helt perfekt.

26. december 2015

Ubeklageligt ;-)

Bestilte mit Guldur via nettet sent d.21 Dec. og modtog d.28 Dec. pengene blev først trukket da pakken var modtaget og alt gik præcis som forventet.. Upåklageligt :)

Og så med et knald godt tilbud, som bestemt ikke var til at finde andre steder!

Glædelig bagjul og godt Nytår! :)

Mvh. Michael Hansen

28. december 2012
Vis anmeldelser på alle sprog. (19 anmeldelser)