Købte et ophold sammen med venner for 6 måneder siden. Da vi ville booke på hotellet var det gået konkurs for 5 måneder siden! Vi har intet hørt fra Urbanguide! Det er jo fuldstændig uhørt dårlig serv... Se mere

Dejlig nem måde at købe gave. Ville dog gerne ha’ haft modtagerens navn på, der kunne måske være en rubrik man kunne udfylde, hvis fejlen skal bruges sim gave, det samme gælder prisen, der også fremgå... Se mere

Pga. corona-perioden havde vi en dum oplevelse, idet det hotel vi havde betalt for ikke var kontaktbar trods det, at det blev meddelt på deres hjemmeside og Urbanguide, at de tog mod bestillinger.... Se mere

Havde købt et plastik badekar forleden - desværre var den blevet skadet under leveringen, hvilket bevirkede at jeg ventede yderligere 1 uge (3 uger i alt) uden at vide noget.. Da jeg spurgte Urban omk... Se mere

1. Nyhedstjeneste

URBANguide er et nyt digitalt medie, der inspirerer, informerer og guider lokale og besøgende til de bedste restauranter, butikker og oplevelser i en by eller region. URBANguide har altid 25 opdaterede guides som kun er 3 klik væk. Dette er din ven, der altid ved hvad der foregår i din by og kan anbefale det rette sted til enhver lejlighed.

3,0

Middel

Jeg havde ikke modtaget bekræftelsen…

Jeg havde ikke modtaget bekræftelsen pr. mail, men URBANguide ordnede det med "et smil".

25. juni 2018

Hej Hanne

Tusind tak for din anmeldelse :-)

Godt vi fik løst problemet på telefonen ellers er vi altid klar til at hjælpe.

URBANguide

Første gang jeg prøver URBANguide af

Første gang jeg prøver URBANguide af - men får masser af gode tilbud! Lidt forvirrende med hensyn til levering og leveringsadresse.

20. juni 2018

Hej Jill

Tusind tak for din anmeldelse :-)

Send meget gerne en mail til info@urbanguide.dk med input til forbedringer..

Fin service

Fin service, hurtig leverance

16. juni 2018

Hej Allan

URBANguide

Nu har jeg jo ikke modtaget varen endnu…

Nu har jeg jo ikke modtaget varen endnu så det kan jo ændre sig

16. juni 2018

Hej Ole

Tusind tak for din anmeldelse :-)

Dine varer skulle meget gerne blive afsendt fra leverandøren i dag.

URBANguide

eneste mangel er mulighed for at…

eneste mangel er mulighed for at annullere køb og føre beløb tilbage til URBAN konto

31. maj 2018

Hej Torben

Tusind tak for din anmeldelse og ja det være en smart funktion. Vi vil overveje om det er muligt i vores system :-)

URBANguide

Dette er et meget troværdigt sted

Dette er et meget troværdigt sted. De afleverer pakkerne hurtigt og nænsomt. Kan kun anbefale dem til andre.

25. maj 2018

Hej Jette

Tusind tak for din anmeldelse og fine ord :-)

Super gode

Super gode, nemt anvendelige tibud

24. maj 2018

Hej Lis

Tusind tak for din anmeldelse og fine ord :-)