Eerste sollicitatie gesprek
Een leuk, interessant en duidelijk eerste sollicitatie gesprek met Wouter. Hopelijk volgt er een tweede gesprek.
Werving en selectiebureau voor sales professionals binnen de functies: inside sales en accountmanagement. Ben je op zoek naar een vacature als accountmanager of inside sales medewerker? Meld je dan bij ons aan!
Harlingertrekweg 53, 8913 HR, Leeuwarden, Holland
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Helaas merkte ik dat de communicatie niet naar verwachting ging. Niet teruggebeld worden en via mail ook geen gehoor

Besvarelse fra UpperSales Recruitment
Vanaf het eerste contactmoment voelde het goed! De communicatie met UpperSales was duidelijk, snel en vooral persoonlijk. Ik voelde me echt gezien tijdens de hele procedure. Wat ik vooral waardeerde, was de oprechte betrokkenheid en het meedenken — je merkt gewoon dat ze niet zomaar iemand willen plaatsen, maar echt kijken naar wat bij jou past.
Dankzij UpperSales heb ik nu een nieuwe baan waarin ik met plezier aan de slag ga. Superblij met de hulp en begeleiding!
Aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe stap in zijn carrière!
Onlangs een gesprek gehad met Joar. Het was een prettig gesprek en ik had het gevoel dat zij goed begrepen wat mijn ambities op dit moment zijn ivm de gezinssituatie. Helaas bleek achteraf het tegenovergestelde en had ik erg het gevoel dat zij zich alleen maar vasthielden aan mijn CV en dus totaal niet naar mijn verhaal geluisterd hebben. Erg jammer en een zeer gemiste kans.

Besvarelse fra UpperSales Recruitment
Erin heeft een goeie en persoonlijke aanpak.
Goed naar verschillende partijen gekeken en uiteindelijk een match gevonden

Besvarelse fra UpperSales Recruitment
Joar heeft me geweldig geholpen bij het vinden van een baan die echt bij mij past. Hij luisterde goed, dacht actief mee en stelde precies de juiste vragen. Door zijn betrokken en persoonlijke begeleiding voelde het hele proces ontspannen en vertrouwd. Ik ben superblij met de baan die ik dankzij hem heb gevonden.
– Antoinette

Besvarelse fra UpperSales Recruitment
Uppersales Recruitment heeft mij binnen 2 weken geholpen met het vinden van mijn baan. De communicatie was super en ben zeer tevreden over hoe het proces is verlopen.

Besvarelse fra UpperSales Recruitment
Mijn ervaring met Uppersales was erg positief. Het gesprek met de recruiter verliep soepel en prettig. Hoewel de huidige vacature qua beschikbare uren niet helemaal bij mij paste, gaven ze direct aan dat ze me op de hoogte zouden houden van andere mogelijkheden. De recruiter luisterde goed naar mijn wensen en stelde de juiste vragen. Ik beveel dit bedrijf dan ook zeker aan!

Besvarelse fra UpperSales Recruitment
Uppersales biedt uitstekende ondersteuning voor sollicitanten. Fijn contact en waardevolle coaching. Aanrader!

Besvarelse fra UpperSales Recruitment
Ik heb een uitstekende ervaring gehad met UpperSales Recruitement. Het contact was zowel prettig als professioneel, wat de samenwerking zeer aangenaam maakte. Bovendien beschikt de recruiter over een sterke mensenkennis, waardoor er snel een passende match werd gevonden. Al met al kan ik UpperSales Recruitement van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging.

Besvarelse fra UpperSales Recruitment
Joar is een vrolijke en opgewekte man met een echte passie voor het vak.

Besvarelse fra UpperSales Recruitment
Hele goede ervaring met UpperSales. Joar neemt echt de tijd om naar je te luisteren.

Besvarelse fra UpperSales Recruitment
Joar heeft mij ontzettend fijn geholpen gedurende het gehele traject! Ik ben super tevreden. Zo liep de communicatie ontzettend soepel, Joar hield mij constant op de hoogte en ik kon met elke vraag terecht. Kortom, een hele fijne ervaring!

Besvarelse fra UpperSales Recruitment
Zelf niet geplaatst door Joar. Maar hij heb mij uitstekend geholpen met bespreken van andere vacatures en zijn eerlijke mening hier over geven. Top gozer!

Besvarelse fra UpperSales Recruitment
Læs mere om andre typer anmeldelser.