Fantastisk atmosfære og supergod træning
Kombination af fantastisk atmosfære, dygtige og personligt orienteret trænere, masser af gode muligheder for holdtræning 💪🏼🤩
Unlimited Performance er et privat træningscenter i Aalborg, der specialiserer sig i personlig træning, holdtræning og fysioterapi. V hjælper både begyndere og erfarne med at opnå deres mål inden for vægttab, styrke, muskelopbygning og generel sundhed. Hos Unlimited Performance er fokus på individuelle løsninger og varige resultater. Alle forløb tilpasses den enkelte med udgangspunkt i niveau, mål og hverdag, og træningen foregår i private, trygge rammer med tæt opfølgning fra erfarne trænere. Vi tilbyder både 1:1 personlig træning, træningshold samt bootcamp-forløb, hvor der arbejdes med både træning, kost og livsstilsændringer. Tilgangen bygger på vaneændringer frem for hurtige løsninger, så resultaterne kan fastholdes på lang sigt. Teamet består af uddannede trænere og fysioterapeuter med mange års erfaring, og der lægges stor vægt på faglighed, fællesskab og personlig opmærksomhed. Unlimited Performance er ikke et traditionelt fitnesscenter, men et træningsmiljø med fokus på kvalitet, relationer og resultater.
Hjulmagervej 7, 9000, Aalborg, Danmark
Jeg har benyttet UP siden november 2025. Jeg er 75 og kom endelig igang med at styrketræne - godt presset af datter og barnebarn, som selv har benyttet UP. UP har hjulpet mig meget og gør det stadig. Her er det virkeligt rart at møde op og få professionel hjælp - søde trænere, som gør, at man kommer videre med sin styrketræning.
Der er plads til alle i alle niveauer.
"Unlimited Performance " har været mit fitnesscenter i mange år,og jeg er utrolig glad for både stedet og personalet. De er ikke kun fysisk stærke, men også menneskeligt og åndeligt stærke i deres måde at møde kunderne på .
Hver gang man træder ind, bliver man mødt med et smil og en venlig hilsen som " godmorgen " eller " godaften "- der skaber en virkelig god atmosfærer. Centret har moderne udstyr, og trænerne er altid klar til at hjælpe , når man har brug for det.
Folkene, der træner her , er også høflige, og der er generelt en rigtig god stemning i centret.
Jeg giver 5 stjerner , fordi jeg er super glad for at være der. Unlinited Perfonance er som mit andet hjem- jeg træner 5 gange om ugen, og det hjælper mig med at holde mig sund og stærk.
Et virkeligt godt sted, hvor personlig træning og hold træning er helt i top.
Et sted med de skønneste medlemmer der skaber et personligt og motiverende miljø
Det er et rigtig godt sted, med en fantastisk stemning. Og - det er for alle…både tykke og smalle, og der er MEGA dygtige instruktører 💪💪 kan så varmt anbefales… men pas på….. du bliver afhængig 😉 jeg har gået der i flere år…….👏👏👏
Super godt træningssted, fantastiske træner. Hvor er der altid er tid til at hjælpe, det enkelte menneske. Er et super godt, sted hvis man ønsker personlig træner. De klæder en virkelig godt på, til at at klare træning på egen hånd. Især hvis man er nybegynder.
Jeg har været medlem at UP siden 2022, og har tidligere ikke haft træning som en del af min “rutine”. Nu træner jeg mindst tre gange om ugen . Jeg elsker atmosfæren i træningscentret. En stor motivationsfaktor for mig er at træne et sted, hvor man følger sig velkommen og en del at et fællesskab 💪. Man bliver mødt med et smil fra trænere samt de andre medlemmer, alle i et vis omfang kender hinanden.
UP kan varmt anbefales til alle, der gerne vil komme i god form, og gør træning til en god vane. 😎
Aalborgs hyggeligste træningscenter - altid god stemning, highfive og varm kaffe! Kasper har været min personlige træner gennem længere tid - kæmpe anbefaling herfra hvis du skal bruge et alternativ til de traditionelle fitnesscentre
God relevant sparring med en coach, der virker oprigtig og fagligt dygtig. Fede faciliteter, hvor du har adgang til alt tænkeligt udstyr. Råd og vejledning er hele tiden inden for rækkevidde. Personlig træning og holdtræning er gennemført med uddannet personale.
Skønt center med søde kompetente trænere. Altid god og uhøjtidelig stemning. Har deltaget på Bootcamp og efterfølgende på Træningsholdet. Virkelig godt sted at starte uanset om du er nybegynder eller mere rutineret.