2,6

Under middel

Vi er to danske seniorer

Vi er to danske seniorer, der i juledagene 2025 købte liftkort på Hafjell til to skidage. Dag 2 blev alt lukket ned pga stormvejr. I receptionen sagde de, at vi havde krav på refusion da 50 pct af vores liftkort ikke kunne bruges. Vi forsøger nu på tredie dag og afskillige mails med firmaet Alpinco.no bag Hafjell at få klaget men bliver afvist med meningsløse mails og ingen hjælp. Vi har i årevis nydt Hafjell men vil aldrig mere anbefale stedet mere til vores mange danske skivenner.

27. december 2025

Hafjell Hauganbrinken

Hafjell virkelig dejligt skisted for både begyndere og øvede. Hauganbrinken 37 hvor vi boede er virkelig lang væk fra pisten. Det er skiene på ryggen og afsted gennem sne og op af bakke. Sindsyg hårdt og jeg er glad for vi havde store børn med.

11. februar 2024

Hafjell dejligt men sårbart

Det er 5 år vi har valgt Hafjell som vores skiferie destination, primært pga. den gode sne. Desværre er det et meget sårbart område hvor lifter/hejs ofte lukkes pga. vind. Lørdag og søndag bliver altid crowded da løjper mm. fyldes med weekendbesøgende fra Oslo og her bliver der lange lift/hejs køer, både til gondol og lifter/hejs. Når gondolen lukker pga. vind er der kun en 4 stols lift/hejs til at bringe folk på fjell. Kære Hafjell det er alt for lidt. I må sætte 2 nye 6 eller 8 stols lifter istedet for de 2 i har nu og supplere med nogle flere. Det er trods alt ikke billigt at købe lift kort / hejs kort. De 14 dage vi har været her i år har midtstationen til gondolen også være lukket, irriterende når f.eks. 360 liften/hejs lukker pga. vind. Det kan ikke være pga. personalemangel da Hafjell ikke søger personale.
Skiservice har ikke erfaring med Burton Boards og det kan ikke anbefales at indlevere specielle boards til slib og voks her. Fejl montering af bindinger mm. på en ødelæggende måde.
Fejl og mangler i vores lejlighed indberettes og nogle dage efter kom en vaktmester forbi og lægger en seddel om at utbedring er påbegyndt og så sker der ikke mere.
Dejligt område dejlig sne dejlige løjper, men store mangler ift. service af de ski turister der lægger mange penge her.
Uden den gode sne havde i kun fået 1 stjerne.

3. februar 2024

Vi havde bestilt en lejlighed med ski in and out …

Vi havde bestilt en lejlighed med ski in/out. Der stod ski in /out men man skulle lige over en vej.
Der var så lige en bakke man skulle op af, derefter en vej, så ikke helt godt nok.
Der stod 2 tv i lejligheden, der var 1.
Der manglede afspænding på opvaskeren.
Vi påtalte de 3 ting! Udsendte blev noteret, så der kunne følges op på det, og kommentaren på ski in / out var “ det skriver vi når det er i området på fjeldet”
På trods af disse småting er Hafjell er det skønneste sted. Men ville gerne tages lidt mere seriøst, da det jo var for at de kunne gøre det korrekt for næste gæster.

11. februar 2023
Vis anmeldelser på alle sprog (7 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto