Uniwormstudios Anmeldelser

2,4

Hvordan kan jeg anmelde noget jeg ikke har modtaget på trods af det er 2 uger siden det er bestilt. Det er svært at forklare sin søster at en af gaverne ikke er kommet til trods for i har 1-3 dag... Se mere

Modtaget varerne efter 21 dage med en besked om tak for tålmodigheden samt 2 gratis t-shirt. Så det var en sød gestus. Tak og god jul herfra Penge er trukket og nu ventet i 13 dage på mine vare... Se mere

Bestilte et par bukser og t-shirt for 2,5 uge siden. Efter 1 uge ankom pakke med t-shirt, men desværre ingen bukser. Alle pengene blev trukket ved bestilling og jeg har sendt 2 mails, ringet og sendt... Se mere

Bestilte to par bukser og en trøje og tøjet sidder bare helt perfekt Har normalt vildt svært ved at finde bukser som sidder godt men disse er helt perfekte i størrelsen og kvaliteten er super god!... Se mere

Under middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Købte en sweater og en T-shirt for…

Købte en sweater og en T-shirt for noget tid siden, allerede efter første dag jeg havde det på var trykket ved at falde af/krakeleret.

Købte så nogle bukser for 1 uge siden, penge er blevet trukket, men har ikke ikke hørt noget siden.

26. juni 2022

Hej Thilde
Tak for din anmeldelse. Der må være sket en fejl under trykning af trøjen. Det beklager vi mange gange. Hvis du skriver en mail til Uniwormstudios@gmail.com har vi mulighed for at sende dig en ny trøje.

Bukser er lige nu forudbestilling, som der også står på hjemmesiden. Der kan derfor gå op til 8 hverdage før at de bliver afsendt fra vores lager.

Vi ser frem til at høre fra dig Thilde.

God aften til dig!

Alt for korte bukser

Jeg har købt nogle bukser fra Uniworms hjemmeside, og da jeg er en høj pige (178 cm) bestilte jeg med vilje bukserne i en større størrelse end normalt. Da jeg fik dem hjem var de ALT for korte. Det ærgrer mig at brands som dette ikke laver bukser der er lange nok til alle højder. Det var ellers super flotte bukser!

27. maj 2022

Hej Emma

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at bukserne ikke passede som ønsket. Bukserne er blot lavet efter gennemsnitshøjden, og passer derfor desværre ikke alle.
Vi er super glade for, at du gør os opmærksomme på problemet, og vi vil meget gerne tage det med i overvejelserne når vi bestiller bukser i fremtiden.

Du må have en skøn aften Emma!

8 måneders ventetid

Jeg vandt et valgfrit item hos uniworm, jeg fik sendt min ordre afsted til dem med godt håb. På daværende tidspunkt vidste jeg ikke at der skulle gå præcis 8 måneder før trøjen kom frem.
8 måneder!!
Jeg har nu haft trøjen i brug i 2 måneder og trykket på trøjen er allerede ved at falde af.
Kan ikke anbefale denne side.

4. marts 2022

Hej Clara

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse.
8 måneders leveringstid er naturligvis helt uacceptabelt. Da Instagram er en ny kommunikationsform for os, er ordrerne ikke gået gennem vores ordresystem som på normalt vis, hvilket har ført til miskommunikation mellem giveawayvindere på Instagram, og os. Det er naturligvis dybt beklagetligt.
Vi har helt korrekt haft en fejl i en af vores forsendelser på vores t- shirts, og det har vi naturligvis rettet op på. Vi sender straks en ny t-shirt din vej, og beklager endnu en gang det besvær vi har pålagt dig.

Du må have en fantastisk dag Clara!

Isabella Maria // Uniworm Studios

Står på hjemmesiden at levering tager…

Står på hjemmesiden at levering tager 1-2 hverdage, købte en vare mandag og modtog den først mandagen efter. Så vær opmærksom på det er 7 dage, jeg skulle bruge varen som gave, rimelig træls at den ikke kommer til tiden så :/

31. januar 2022

Fantastisk kundeservice hos Uniworm

Fantastisk kundeservice hos Uniworm! De er nemt tilgængelige, søde og rare! Gode til at informere, derudover har jeg aldrig haft en t-shiet i så god kvalitet til den meget fine pris! Kvaliteten er i top! Det kan kun anbefales!

23. december 2021

Godt kvalitet

Godt kvalitet, leveret til tiden og uden problemer og det sidder perfekt der skal bare snart blive droppet noget mere ud så jeg kan få mere, mere og mere.

22. december 2021

Pengene bliver trukket før varen er…

Pengene bliver trukket før varen er sendt og der er lang levering. Jeg bestiller ikke hos jer igen.

21. december 2021

Hej Henrik
Tak fordi du deler din oplevelse med os, så vi kan optimere kundetilfredsheden. For at undgå spild og overproduktion bliver varerne først produceret, når ordrerne kommer. Når der er tale om varer, der på den måde fremstilles individuelt efter bestilling, har vi valgt at pengene trækkes ved bestilling. Det følger lovgivning og fremgår af vores privatlivspolitik.
Vi beklager at der har været lang leveringstid, særligt op til jul. Det er noget vi afgjort arbejder på at forbedre.
Vi ønsker dig en glædelig jul!

- Isabella Maria // Uniworm Studios

Virkelig forsinket

15. december 2021

Hej Emilie
Tak for din anmeldelse. Der har rigtignok været ekstraordinær travlhed og forsinkelse især her op til jul, hvilket vi naturligvis beklager meget. Vi bestræber os ellers på at levere varerne hurtigst muligt.
Vi kan se at du nu har modtaget din vare og håber at den lever op til dine forventninger. Vi takker for din tålmodighed og vil herfra ønske dig en glædelig jul og et godt nytår.

Bestilt vare ikke modtaget

Jeg bestilte noget 30. November. Den 14. December fik jeg mail med påmindelse om at lave en anmeldelse. På det tidspunkt her jeg ikke modtaget varen endnu og heller ikke fået besked om at ordren er ved at blive behandlet. Men pengene er forlængst trukket fra min konto - det er imod reglerne at trække pengene før ordren er behandlet.

14. december 2021

Hej Ejnar

Tak for din anmeldelse, som vi vil bruge konstruktivt i forhold til at gøre kundeoplevelsen bedre.

Vi er kede af din oplevelse og den forsinkede levering. Det er meget beklageligt, når vi ikke kan levere varer til tiden, især når det er julegavetid.

Vi orienterer altid pr. mail kunden, når vedkommendes ordre er under behandling.

Da vores varer bliver produceret individuelt efter hver enkelt bestilling, kan vi trække beløbet inden varen er sendt. Det følger lovgivning og fremgår af vores privatlivspolitik og vil herefter også blive gjort meget tydeligt i forbindelse med betalingen på vores hjemmeside.

Vi vil ønske dig en glædelig jul og undskylder endnu en gang det uheldige forløb.