Hvordan kan jeg anmelde noget jeg ikke har modtaget på trods af det er 2 uger siden det er bestilt. Det er svært at forklare sin søster at en af gaverne ikke er kommet til trods for i har 1-3 dag... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Modtaget varerne efter 21 dage med en besked om tak for tålmodigheden samt 2 gratis t-shirt. Så det var en sød gestus. Tak og god jul herfra Penge er trukket og nu ventet i 13 dage på mine vare... Se mere
Bestilte et par bukser og t-shirt for 2,5 uge siden. Efter 1 uge ankom pakke med t-shirt, men desværre ingen bukser. Alle pengene blev trukket ved bestilling og jeg har sendt 2 mails, ringet og sendt... Se mere
Bestilte to par bukser og en trøje og tøjet sidder bare helt perfekt Har normalt vildt svært ved at finde bukser som sidder godt men disse er helt perfekte i størrelsen og kvaliteten er super god!... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fantastisk oplevelse hos uniworm
Fantastisk oplevelse hos uniworm jeg bestilte et par busker og en trøje det lige kommet perfekt størlse sidder virkelig godt på mig og kvaliteten er helt i top trykket er helt perfekt og er lige som det skal være alt i alt en virkelig god oplevelse
Positiv overrasket!
Positiv overrasket!
Super produkt (jeg købte et par bukser), jeg kommer HELT sikkert til at bestille herfra igen!! Er overdrevet glad for mine nye bukser! Jeg var skeptisk i starten da det er bukser og normalt syntes jeg det er svært at finde den rigtige størrelse når man handler på nettet… Men jeg prøvede og det var en succes! Stor anbefaling her fra❤️
Aldrig modtaget ordre
Jeg bestilte en ordre for 15 dage siden og har intet hørt fra dem. Har fået en ordrebekræftelse men intet andet. Har prøvet at kontakte firmaet men har ikke modtaget svar.

Besvarelse fra Uniwormstudios
Min pakke er ikke kommet
Har kun modtaget en ordrebekræftelse på nogle bukser jeg har købt hjem d. 1 Jan. Som jeg stadig håber snart kommer!! Jeg har skrevet en mail til jer men stadig ingen respons tilbage?
Leveringstiden
Leveringstiden. Jeg har bestilt en vare før jul, som jeg selvfølgelig havde tiltænkt som julegave, jeg har endnu ikke fået at vide hvornår jeg modtager min vare. 😬
JEG HAR STADIG IKKE FÅET NOGEN SOM…
JEG HAR STADIG IKKE FÅET NOGEN SOM HELST INFORMATIONER OM MIN ODRE!!! Jeg bestilte fra jer d. 14. januar, og fik en bekræftelsesmail med det samme om at nu var pengene trukket fra mit kort, og at jeg ville få nærmere informationer inden så længe. Nu er det d. 27 januar, og jeg har INTET hørt fra jer siden??? Jeg aner ikke om jeg overhovedet skal forvente at få min odre? I svarer jo selvfølgelig ikke på de mails jeg skriver til jer...
Har ikke modtaget varen
Ringe service!!
Bestilte bukser der var for store. Vil sende retur, men linket virker ikke. Sendt mail flere gange, ringet flere gange, men der er ingen der svarer - hverken på mail eller tlf.
virkelig ringe service - og har nu et par bukser jeg ikke kan bruge!
Okay
Butikken tog et par dage og at svare på mails. Jeg fik ikke leveringsopdateringer. De var i gang med at opdatere deres hjemmeside på tidspunktet under produktionen af min vare, derfor tog det længere tid.
God service, hurtig levering og fedt tøj
Jeg købte et par bukser derfra og de kom i god kvalitet og med hurtig levering
Min pakke er ikke blevet leveret
Jeg bestilte et par bukser for 12 dage…
Jeg bestilte et par bukser for 12 dage siden, og jeg har stadig ikke modtaget en ordre bekræftigelse, men pengene er trukket.
Jeg bestilte er par bukser for en uge…
Jeg bestilte er par bukser for en uge siden, og jeg har stadig ikke modtaget en ordre bekræftigelse, men de har trukket pengene.
Sødt personale,friske varer,hurtig betjening
Sødt personale
Orden i butik
Varerne er friske og rigelige
Jeg bestilte for 8 dage siden og har…
Jeg bestilte for 8 dage siden og har stadig ik modtaget pakken
Jeg bestilte to varer.
Jeg bestilte to varer.
Den ene kom rigtig hurtigt, så alt godt der.
Trøjen jeg også bestilte, er ikke kommet endnu. Bestilte d 15/07.
Det er 14 dage siden nu, og pakken er ikke blevet sendt endnu, af hvad jeg kan se. Træls der skal gå så lang tid:)
Dog var vedkommende sød Over Instagram, hvor jeg tog kontakt.
Undlod dog at svare mig et par gange.
Så blandet følelse efter at handle her:)
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.