Universal Transport A/S Anmeldelser 15

3,1

1. Boligservices

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi udfører alle former for transport løsninger - kontakt os for uforpligtende tilbud.

3,1

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Idag havde vi fornøjelsen af branchens…

Idag havde vi fornøjelsen af branchens to dygtigste flyttemænd til at hjælpe med flytning. Det var Musa og Lukas fra Universltransport . De er
“ voldsomt “ kompetente og klarede flytningen fantastisk. Musa har evner som få bag rattet i den mega store flyttebil - både når han kører forlæns og når han bakker bilen på plads. Begge er så behageligt et selskab samtidig med at de knokler hele tiden ! Varme anbefalinger herfra. Mvh Charlotte og Gert, Hedensted

6. november 2025

Den 1.8.2023 flyttede vi fra Vejle til…

Den 1.8.2023 flyttede vi fra Vejle til Tarm. Vi fik flere møbler ødelagt og flyttekasser forsvandt. Efter ca. 1 måned dukkede de forsvundne flyttekasser op. Vi fik et tilbud på flytningen, der pludselig ikke var fast tilbud, mit gæt er, at vi anmeldte de ødelagte ting og efterlyste de forsvundne kasser. Derfor steg prisen. Jeg har i dagspressen læst at firmaet efter vores flytning er solgt. Vi har nu i ½ år mailet frem og tilbage om regningen og vi har givet op og betalt

22. februar 2024

Super Flytteoplevelse

Kære Flyttefirma. Tak for en virkelig go og hurtig flytteoplevelse i forbindelse med flytningen i Juelsminde den 11/1-24. I sendte de 2 sødeste gutter. De var flittige, søde og hurtige. Trods travl heden fik vi skam også hygget. Min gamle mor på 82 år var så glad for deres hjælp. Tilbuddet vi fik blev overholdt og absolut en fair pris. Tak for jer og absolut ikke sidste gang vi bruger jer :-) Jette

11. januar 2024

Vi var utroligt tilfredse med Universal…

Vi var utroligt tilfredse med Universal Transport og vil gerne fremhæve den fantastiske indsats fra vores to omhyggelige og dygtige hjælpere, Musa og Johnny. Fra start til slut var hele oplevelsen ekstremt ukompliceret og professionel. Musa og Johnny var utroligt effektive og tog stor omhu med vores møbler og personlige ejendele. Deres ekspertise og erfaring skinnede tydeligt igennem, og de sørgede for, at flytningen forløb problemfrit. Udover deres professionalisme var de også utroligt venlige og imødekommende, hvilket gjorde hele processen behagelig og stressfri. Vi vil varmt anbefale Universal Transport, især Musa og Johnny, til alle, der har brug for en pålidelig og dygtig flyttepartner.

11. marts 2023

BRUG ENDELIG IKKE DETTE FIRMA

Vil under ingen omstændigheder anbefale dette firma, da vi fik den ene løgn efter den anden. vi fik en mail om at vores levering (en stor dobbelt terrassedør ) blev leveret en bestemt dato.Derfor blev der bestilt håndværkere der skulle skære i huset og vi lavede sluse i stuen for at undgå mest muligt svineri. dagen hvor de sagde den blev leveret, bliver vi op ad dagen ringet op om at de ikke kunne levere da deres chauffør ikke havde overholdt hviletid, og senere på dagen blev vi så igen ringet op om at nu kunne de godt levere den, men den var faldet ned fra pallen i bilen, så den stod op ad presenningen, og at de IKKE ville løfte den ned, men det skulle vi selv gøre, den vejede 102 kg, og vi er 70 og 72 år, og vi fik at vide at den IKKE var skadet. Vi ringede selvfølgelig til KlarVinduer som den var købt ved, og aftalte med dem at hvis vi skaffede 2 ekstra mænd, kunne den godt løftes ned og de sagde også at de havde fået at vide den ikke var skadet. da lastbilen endelig kom, var chaufføren rimelig gal på transportfirmaet, da de havde sagt den ikke var skadet, og han havde fået besked på at levere den, selvom han om morgenen havde taget billeder af den og den var ødelagt. Vi ville selvfølgelig ikke tage imod den, og bad ham om at køre igen.
Det firma er IKKE bleg for at stikke kunderne den ene løgn efter den anden, og de giver ikke engang det firma de kører for, besked om hvad de foretager sig.

28. august 2021

Kan varmt anbefales!

Super god oplevelse og kan kun anbefales! Ankom præcis, var effektiv og havde et godt overblik, super søde flyttemænd. Ikke en skramme på noget.

27. marts 2021

Universal Transport har i dag flyttet…

Universal Transport har i dag flyttet for mig - og sikke en fin oplevelse. Det har bare været en fornøjelse👍

Styr på tingene fra start til slut. Og der var en del ‘underlige og tunge ting’. Det kørte bare.

Det var en tur fra Horsens til Tvingstrup (bare så Chefen kan se hvilke medarbejdere der var på turen - de fortjener ros👌)

28. januar 2021

Virkelig god oplevelse.

Jeg skulle flytte fra 4. sals lejlighed i Vejle til anden adresse i Vejle 23/1 2020. Klokken 9.00 som aftalt møder Magnus og Søren friske op og klar til at tage fat. Og det gjorde de! Jeg kan kun anbefale Universal Transport A/S. Tak :-)

27. januar 2020

Skulle flytte fra 1V til 3V for første…

Skulle flytte fra 1V til 3V for første gang i 15 år, så var lift forbeholden om hvilket firma jeg skulle bruge, men fik så anbefalet universal transport af en kollega, og det har jeg absolut ikke fortrudt.
Fik et godt tilbud, og de holdte hvad de lovede og kom til tiden.

Det er helt sikkert dem jeg vil bruge, hvis/når jeg skal flytte igen, tak :)

1. oktober 2018

Den 31 august brugte vi Universal…

Den 31 august brugte vi Universal Transport & Flytteforretning til at flytte fra Kolding til Køge.
Det var en stor flytning, men firmaet løste opgaven med meget STOR tilfredshed lige fra det første besøg på tilbud og planlægning i Kolding, til den sidste flytte kasse og møbel var på plads i Køge.
Flytningen blev udført af to professionelle, meget venlige og hjælpsomme flyttemænd. Trods stor og helt fyldt flyttebil var der ingen skader, alt blev indpakket i papir og tæpper og læsset meget nænsomt.
Flytte mændenes sidste spørgsmål inden de kørte var " Er der mere vi kan hjælpe med" inden vi kører til Kolding sent fredag aften.
Vi kan derfor KUN stærk anbefale Universal Transport & Flytteforretning.
Mvh. Hanne og Peer Mejsig.

19. september 2018