Super tevreden met deze Essentials zomer set in taupe. De kleur komt precies overeen met de foto’s en de stof voelt prettig en van goede kwaliteit aan. De pasvorm is mooi en zit erg comfortabel, voora... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik heb dinsdag mijn bestelling geplaats “op een feestdag” ze zijn donderdag bezorgd geweest echt een topper 🔥🔥 GRACIAS ☺️
Ruim twee weken schoenen besteld #6588 en (helaas!) direct betaald.. geen communicatie per mail of chatbot sindsdien. Na plaatsen van Trustpilot review ging alles snel (toeval?). Ook mail gehad met... Se mere
Geachte, Op 13 juli hebben wij bij u een paar schoenen besteld (# 4535). Tot op heden hebben wij deze echter nog steeds niet mogen ontvangen. Ondanks meerdere pogingen om u te bereiken via m... Se mere
Virksomheden har svaret
We are Uniquekicks an Belgium based store & webshop with the most trendy sneakers & streetwear. We have an huge variety from Jordan & Yeezy & Dunks & New Balance. Our customer support answers are maximized to 24 hours. As Sneaker freaks ourself we know how it feels to look for you're most wanted sneakers! That is why u should choose for us, we deliver u the best customer service possible. Are you still not convinced about us check what our previous customers think about us. See You Soon - regards Team Uniquekicks
stapelstraat 36, 3800, Sint-truiden, Belgien
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 27 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mul oli hea kogemus antud kauplejaga. Jalanõud jõudsid minuni kiirelt.
Op 2 maart 2026 werd een bestelling geplaatst bij Uniquekicks (bestelling #6426) ter waarde van €360 voor twee paar schoenen: Nike Air Max 1 Monarch en Nike Air Max 1 Pale Ivory Sanddrift.
Op de website wordt gecommuniceerd dat er sprake is van “48h delivery”. Dit wordt op de website als volgt omschreven (letterlijk overgenomen):
“UniqueKicks biedt een snelle en betrouwbare levering van je sneakers binnen 48 uur. Dankzij onze efficiënte verzendmethode kun je binnen twee dagen genieten van je nieuwe paar schoenen, rechtstreeks van onze exclusieve collectie. Of je nu op zoek bent naar limited edition modellen of de nieuwste releases, wij zorgen ervoor dat je bestelling snel en veilig bij je thuis wordt bezorgd. Bestel vandaag nog en ervaar de ultieme sneakerbeleving met de snelle 48u levering van UniqueKicks!”
Sinds het plaatsen van mijn bestelling heb ik echter geen enkele update ontvangen over de status van mijn bestelling of de verzending.
Vanaf 11 maart heb ik dan maar geprobeerd om contact op te nemen met de klantendienst. Ik heb ondertussen 6 keer gebeld tijdens de openingsuren, maar elke keer kom je automatisch op de voicemail terecht. Ik heb een boodschap ingesproken, maar er werd nooit teruggebeld. Een telefoonnummer beschikbaar stellen voor klanten, maar vervolgens altijd automatisch naar de voicemail laten doorschakelen zonder ooit terug te bellen, vind ik bijzonder onprofessioneel.
Daarnaast heb ik op 11 maart ook een e-mail gestuurd (naar het e-mailadres ‘uniquekicks02’, zoals vermeld op de website) met de vraag naar de status van mijn bestelling. Tot op heden heb ik ook hier geen enkele reactie op ontvangen.
Voor een bestelling van €360 vind ik dit tot nu toe bijzonder onaanvaardbaar. Op dit moment is er geen levering, geen communicatie en geen bereikbare klantendienst.

Besvarelse fra Uniquekicks
Everything went smooth. Highly recommend!!!
Very nice service, I searching a pair since a moment and have found them with a good price and fast delivery, I’m very happy
Zou uniquekicks helaas echt niet aanraden 2x via woovin een FOG pak (set) besteld waarvan 1 goed is en de andere de kleuren niet overeen komen dan wordt eerst de schuld gelegd bij mij terwijl ik een uur nadat ik mijn bestelling heb ontvangen een mail stuur het volgens uniquekicks mijn schuld zou zijn. Vervolgens na wat mailen mag ik het toch retourneren en zou hij mij de goede opsturen en een retourlabel aanleveren tot op heden is dit nog steeds niet gebeurd vindt het erg spijtig. Tot mijn verbazing zie ik nu ook alleen maar slechte reviews, misschien wordt het tijd voor woovin om de samenwerking met dit waardeloze bedrijf te stoppen?
17 februari 2026 new balance besteld...een maand later pas ontvangen na meerdere mailtjes en uiteindelijk contact gehad met Jelle daarna zijn ze gelukkig snel verzonden, er zat wat vertraging in maar zou voor de volgende keer wel fijn zijn als er contact op gezocht wordt zodat je niet radeloos bent of je schoenen nog wel komen. Bedankt voor de reactie en daarna het snelle verzenden. De schoenen zijn goed ontvangen!
Op 19/2 een bestelling gedaan, bestelling #6334. Al meerdere keren gevraagd wanneer mijn bestelling zou komen (dit gaat al over meer dan 10 werkdagen), maar nog altijd niets ontvangen via mail. Ook heb ik gestuurd via de juiste mail.
Op donderdag 5 maart meegekregen dat mijn bestelling geannuleerd is geweest. Een week later geld terug gekregen
Fraudulent website! I placed an order a month ago and haven’t heard anything since. No response by email and extremely poor communication via the chat. Avoid at all costs!!
Koop hier niet bij dit is de slechte service ooit ik kocht een trainingspak en na 3 weken sturen naar de eigenaar was de bestelling pas verzonden en nog niet goed ik kocht een XS en kreeg een trui van S!! Verspil je geld niet aan deze brol.

Besvarelse fra Uniquekicks
Bij deze wil ik u laten weten dat ik een klacht heb neergelegd bij de FOD economie en de politie . Ik heb u meerdere keren gecontacteerd over mijn bestelling, maar heb tot nu toe niks gehoord! U en uw website zijn misleidend en één grote oplichterij!
Mijn doel is om mijn geld terug te krijgen en ervoor te zorgen dat andere mensen niet hetzelfde overkomen, want je kan duidelijk niet leveren!
Goede service en een mooie selectie. Zeker een aanrader! 👟
Quick delivery! i believe the best price in the market at the moment
Snelle levering van mijn essential pak
Mooi en verzorgd afgeleverd
Zeker een aanrader bij Uniquekicks te bestellen
Als je na een aankoop twv 150 euro nog geen mailtje terug krijgt na 4 weken ivm de stand van zaken, en je moet hier op trustpilot komen lezen dat je ook gwn geen antwoord zal krijgen, dan voel je je opgelicht. Zelfs al komen die schoenen nog toe, dan koopt niemand daar toch ooit iets terug? Krankzinnig anno 2026, dit. Zet dan ten minste bij de schoenen dat je er misschien een maand of meer op gaat mogen wachten, dan had ik ze niet gekocht voor een speciale gelegenheid die nu gepasseerd is.
Op 19/12/2025 kocht ik een sweatpants aan van Fear of God Essentials. Tot woensdag 7/1/2026 kreeg ik geen updates over mijn bestelling. Tijdens de wachttijd heb ik meermaals over diverse platformen gepoogd contact op te nemen met het filiaal, echter kreeg ik geen gehoor. Uiteindelijk kreeg ik die woensdag een e-mail dat mijn bestelling geannuleerd werd gezien er geen voorraad was. Toch kan je deze op heden alsnog bestellen op de website.
Er valt te spreken over een gebrek (geen) aan klanternservice en de website is niet up to date.