Uniquekicks Anmeldelser 562

3,7

Ruim twee weken schoenen besteld #6588 en (helaas!) direct betaald.. geen communicatie per mail of chatbot sindsdien. Na plaatsen van Trustpilot review ging alles snel (toeval?). Ook mail gehad met... Se mere

17 februari 2026 new balance besteld...een maand later pas ontvangen na meerdere mailtjes en uiteindelijk contact gehad met Jelle daarna zijn ze gelukkig snel verzonden, er zat wat vertraging in maar... Se mere

Yo guys I ordered an essentials shirt and 2 pairs of airforce (no pic cuz i aint at home lol) and in just a couple of days they came through, totally recommended!

1. Skobutik

We are Uniquekicks an Belgium based store & webshop with the most trendy sneakers & streetwear. We have an huge variety from Jordan & Yeezy & Dunks & New Balance. Our customer support answers are maximized to 24 hours. As Sneaker freaks ourself we know how it feels to look for you're most wanted sneakers! That is why u should choose for us, we deliver u the best customer service possible. Are you still not convinced about us check what our previous customers think about us. See You Soon - regards Team Uniquekicks

3,7

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Er was wat onduidelijkheid maar…

Er was wat onduidelijkheid maar uiteindelijk netjes opgelost. Hele goede service maar waren moeilijk bereikbaar

13. maj 2026

Beste Niels

Bedankt voor je review en je feedback.

Fijn om te horen dat de onduidelijkheid uiteindelijk naar tevredenheid is opgelost en dat je onze service als goed hebt ervaren. Bedankt ook voor het prettige telefoongesprek. Naar aanleiding van jouw feedback hebben we enkele verbeteringen doorgevoerd. De aanpassingen zullen binnenkort zichtbaar zijn, ook op het gebied van onze bereikbaarheid.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en waardevolle feedback. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Groeten

Uniquekicks

Top experience

Top experience

3. juni 2026

Beste Gabriele

Bedankt voor je review!

Geweldig om te horen dat je een topervaring hebt gehad. We waarderen je vertrouwen in ons en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens!

Groeten Uniquekicks

Ik heb een pack van Essentials besteld

Ik heb een pack van Essentials besteld, top kwaliteit , bezorging was heel snel en goed aangekomen, zal zeker vaker bestelling bij deze site. ;)

1. juni 2026

Hi Gaby,

bedankt voor je leuke 5 ster we hopen je snel terug te zien.

groetjes uniquekicks

Fast shipping!

Fast shipping, sneakers are great so all good !

29. maj 2026

Hi Melvin.

thank you for the review. we are happy the package landed fast and that u are satisfied with the sneakers.

all best

Hi John.

all best

uniquekicks

Leuk bedrijf

Leuk bedrijf. Goeie service en mooie goeie schoenen

27. maj 2026

Hi Arvid,

Bedankt voor je leuke review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de kwaliteit van onze schoenen. We waarderen je vertrouwen enorm en doen elke dag ons best om onze klanten de beste ervaring te bieden.

Veel plezier met je aankoop en we hopen je snel weer terug te zien!

Met vriendelijke groet,

Uniquekicks

Communicatie is uitstekend

Communicatie is uitstekend. Zelfs tips en hulp met schoenen en kleren zijn uitstekend. Ik raad zeker aan om via uniquekicks te bestellen of zeker eens langs te gaan. Lang gezocht naar een betrouwbaar iemand die hulp bied die voor jou op zoek gaat en de beste prijzen heeft. Heel tevreden waardoor ik altijd terug keer.

17. maj 2026

Ik had een paar schoenen gekocht voor…

Ik had een paar schoenen gekocht voor mijn zoon en ze waren heel snel geleverd. Het probleem was dat ze te klein waren en dus moest ik ze terug sturen. Het retourlabel was binnen een paar uur gemaakt en ze konden mij snel helpen met de retour.

22. april 2026