Se, hvad kunderne siger
Mooie producten voor een goede prijs en snelle correcte levering! Alleen laat het retourproces (veel) te wensen over... zo wordt een retour van bijvoorbeeld 2 producten apart behandeld en krijg je d... Se mere
Mooie jas van Lyle & Scott besteld die aanzienlijk goedkoper was bij Union River. Bij het bestelproces had ik de optie om te kiezen voor bezorging op dezelfde dag. Vrij snel naderhand een mail gekre... Se mere
Ik ben teleurgesteld in mijn recente ervaringen met jullie merk. Ik heb twee keer achter elkaar schoenen besteld, maar beide keren ontving ik een andere schoen en in de verkeerde maat. Het enige wat... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
We hebben met Union River een plek gecreëerd waar je een shopervaring vindt die net zo uniek is als jij. Union River is meer dan enkel een webshop voor mannen. We doen er alles aan om je te inspireren. Met onze collectie, onze fotografie en met interessante artikelen
Kontaktoplysninger
Burgemeester Roelenweg 13, 8021EV, Zwolle, Holland
- 088 - 889 87 21
- klantenservice@unionriver.nl
- unionriver.nl
Mooie prijs voor een jack en snelle…
Mooie prijs voor een jack en snelle levering
Bestelproces prima verlopen
Bestelproces prima verlopen, van uitzoeken tot bestellen en betalen, op de hoogte gehouden van status levering en levering zelf.
Super snelle levering en goede service.
Super snelle levering en goede service.
Zeker aan te raden!
Helaas was de maat te klein
Helaas was de maat te klein, voor de rest prima product en goede afhandeling van de koop en retour.
Dankje wel.
Bestelling niet bezorgd, klant de dupe
Jas is niet aangekomen. Al 3 weken wacht ik. Al paar keer gebeld. Ze zouden het uitzoeken, blijkbaar niet.... nu krijg ik mail dat ik formulier moet printen, moet invullen, moet inscannen en dergelijke en gaan ze onderzoek doen wat 10 werkdagen kan duren. Totaal geen service. Ik wil gewoon mijn geld terug.
Werkschoenen die je niet perse uit wil doen wanneer je klaar bent met werken.
Schoenen kwamen netjes volgens schema binnen.
En de (werk)schoenen heb ik nu een week. De eerste 2 dagen even wennen. Maar nu echt top.
Wat ik met werkschoenen vaak heb gehad is dat ik gedurende de dag er naar uit kijkt wanneer ik ze uit mag doen.
Dat heb ik met deze schoenen niet.
Scherpere prijzen dan het origineel
Scherpere prijzen dan het origineel, snelle levering en duidelijke informatie.
Supersnel ontvangen en scherp geprijsd
Mooie kleding voor een scherpe prijs
In de sale mooie kleding voor een scherpe prijs gekocht. Alles was in mijn maat en favoriete kleuren beschikbaar. Ik kon alles vinden wat ik nodig had en mijn favoriete sets samenstellen zonder concessies te hoeven doen in kleuren, prijzen of kwaliteit. Snel en goed (colbert zonder kreuk) geleverd en de kwaliteit is wat je van de merken kunt verwachten.
Super snelle levering
Een heren mantel besteld,
Binnen een dag geleverd 🎉
Goede en duidelijke communicatie.
Loze beloftes
Ik heb vandaag om 11.00 uur een bestelling geplaatst op de website. En als je voor 13.00 uur besteld, dan kun je voor 4,95 euro extra het dezelfde dag laten bezorgen..die optie heb ik ook aangegeven en betaald, maar ondanks die 4,95 die ik extra heb betaald is mijn bestelling niet geleverd.
Gewoonweg waardeloos!!
Als je adverteerd met snelle levering, dan moet je het ook waar maken!
Goede prijs en top kwaliteit
Goede prijs en top kwaliteit! Ook snel geleverd
Echt een aanwinst!
Het zijn prachtige schoenen. Ze zien er niet alleen heel mooi uit, ze zitten perfect. Echt een aanwinst.
En ook nog supersnel bezorgd.
Great experience
I had a very good experience with them. I ordered a very good padelracket for a very good price and I received it next morning, right before Christmas. It's been a top experience.
Schoenen besteld mooi en op tijd
Schoenen besteld, ook gekregen
Zien er netjes uit en lopen erg fijn.
Prijs en op tijd leveren > goed.
Mooie schoenen NB sneakers
Mooie schoenen NB sneakers. Snelle levering en snel. Goed op de hoogte gehouden. Fijn achteraf betalen.
Mooie producten voor een goede prijs en…
Mooie producten voor een goede prijs en snelle correcte levering!
Alleen laat het retourproces (veel) te wensen over... zo wordt een retour van bijvoorbeeld 2 producten apart behandeld en krijg je dus 2 aparte reacties voor 1 retour waar soms ook dagen tussen kan zitten.
Ook wordt bij een retour in de bevestigende mail niet altijd het juiste artikel vermeld. Zo had ik een artikel in maat M geretourneerd, maar stond in de mail dat ik een L had teruggestuurd, terwijl ik nooit een L van dit artikel had besteld. Het zorgt dus wel voor de nodige verwarring.
Leuke kleding met top merken en snelle levering
Leuke webshop met goede producten en bekende merken. De klantenservice was erg behulpzaam en de delivery was snel. Ik ga hier weer shoppen.
Pakket nooit geleverd hebben gwn schijt…
Pakket nooit geleverd hebben gwn schijt aan je
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.