Afspraak gemaakt optijd. En de elektricien was er ook. Weleens anders meegemaakt.fijne fantastische elek. Die zeer logisch stap voor stap . En met veelervaring ons lang lopende probleemheeftaangep... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Vriendelijke rustige medewerkers. Kwamen snel. Het duurde even voordat de storing gevonden was maar ze gaven niet op. Totaal 3 dagen bezig geweest. Alles goed uitgelegd, rustig gewerkt, goed adv... Se mere
Na mijn 1e opdracht nog wat extra's laten uitvoeren. Ik wilde 5 KwH meters tussen een 5 tal groepen monteren om te monitoren wat er daadwerkelijk over een stroomkabel heen en weer gaat in kader... Se mere
Stefan is een kundige, nette, vriendelijke en gezellige electricien, die tijd maakt voor de klant. Hij denkt mee, bied oplossingen waar die voor de klant soms moeilijk te vinden zijn. Zijn partner Mar... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Onze werkzaamheden bestaan uit het installeren, uitbreiden en veiligstellen van de elektra in woningen en bedrijfspanden. Zoals de groepenkast vervangen, extra groepen plaatsen, schakelmateriaal vervangen, het ophangen van verlichting en tuin elektra en verlichting. Samen met onze webshop www.unikol-lampenmarkt.nl bieden wij een compleet plaatje.
Kontaktoplysninger
Lotusbloemweg 56, 1338VZ, Almere, Holland
- 0368415552
- info@unikol-elektra.nl
- unikol-elektra.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snelle vakkundige service!
Vriendelijk
Vriendelijk, snel, niet uit op meer dingen doen/ langer werken, eerlijk advies. Aanrader!
vriendelijke monteur, goed werk
Een vriendelijke monteur met liefde voor zijn vak. Alle stoppen gecheckt, zo nodig vervangen en de aansluiting die kortsluiting veroorzaakte verholpen. Inzicht, uitleg en hulp.
Werken met electra vind ik spannendaar.met goede uitleg weet ik nu beter wat ik zelf wel en niet kan doen.
Direct telefonisch contact snel offerte…
Direct telefonisch contact snel offerte beschikbaar en in korte tijd het werk uitgevoerd. Zeer correcte monteur en zeer netjes gewerkt. Kortom een bedrijf dat doet wat het zegt te zullen doen. Zeer tevreden
Perilex stekker aansluiten en stoppenkast uitgebreid.
Leveren goed werk af, denken met je mee, uitstekende service, redelijke prijs en vriendelijk mensen. Een aanrader.
Bedankt Unikol.
We zijn zeer tevreden over de service, een echte aanrader!
We zijn zeer tevreden over de service. De telefoon werd direct beantwoord, (geen bandje!) En de monteur was dezelfde dag nog op de afgesproken tijd bij ons. Heel fijn want we hadden geen stroom. Er was veel aan de hand, de hele schakelkast moest vervangen worden, aardlekschakelaars bleken niet aanwezig. Hij heeft het allemaal diezelfde middag werkend gekregen en in een keer afgerond. Echt heel goede service, een echte aanrader!
Aanrader
Uitstekendgeholpen, stoppenkast vervangen en heel engoed advies over losliggende contactdozen(waren er teveel)
Zeer vriendelijke envakkundige electricein.
Cees Hendriks
Snel, vakkundig en vriendelijk
Snelle, vakkundige en vriendelijke monteur Arthur heeft onze uitbreiding van de meterkast perfect gerealiseerd.
Kortsluiting in de meterkast door…
Kortsluiting in de meterkast door lekkage
Na een tefoontje kwam er snel een electrcien en heeft de helft moetenvervangen
Dit is keurig en netjes in korte tijd gedaan.
Als ik nog eens een electricien nodig heb weet ik wie ik moet bellen
Correct geholpen werkzaamheden netjes…
Correct geholpen werkzaamheden netjes en precies uitgevoerd
Aardige medewerker prima service 👍
Het eerste contact was direct prettig
Het eerste contact was direct prettig. Ik kreeg een datum voor het inplannen van werkzaamheden.
Arthur kwam op de afgesproken tijd, vertelde precies wat er moest gebeuren en gaf een goede offerte. Na akkoord van ons voerde hij deze werkzaamheden ook meteen uit.
Er werd ook gezegd dat wij laagdrempelig kunnen bellen als de apparatuur moet worden aangesloten, de netwerkbeheerder moet de aansluiting nog verzwaren.
Kortom wij zijn zeer tevreden over Unikol.
Goed werk geleverd met veel gevoel voor…
Goed werk geleverd met veel gevoel voor humor en kwaliteit.
Onze elektriciteit moest doorgetrokken…
Onze elektriciteit moest doorgetrokken worden naar de schuur. Dit hebben de mannen naar volle tevredenheid gedaan.
Zeer vakkundig alles aangelegd
Zeer vakkundig alles aangelegd.
Het kost een paar centen maar dan heb je ook wat.