Afspraak gemaakt optijd. En de elektricien was er ook. Weleens anders meegemaakt.fijne fantastische elek. Die zeer logisch stap voor stap . En met veelervaring ons lang lopende probleemheeftaangep... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Vriendelijke rustige medewerkers. Kwamen snel. Het duurde even voordat de storing gevonden was maar ze gaven niet op. Totaal 3 dagen bezig geweest. Alles goed uitgelegd, rustig gewerkt, goed adv... Se mere
Na mijn 1e opdracht nog wat extra's laten uitvoeren. Ik wilde 5 KwH meters tussen een 5 tal groepen monteren om te monitoren wat er daadwerkelijk over een stroomkabel heen en weer gaat in kader... Se mere
Stefan is een kundige, nette, vriendelijke en gezellige electricien, die tijd maakt voor de klant. Hij denkt mee, bied oplossingen waar die voor de klant soms moeilijk te vinden zijn. Zijn partner Mar... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Onze werkzaamheden bestaan uit het installeren, uitbreiden en veiligstellen van de elektra in woningen en bedrijfspanden. Zoals de groepenkast vervangen, extra groepen plaatsen, schakelmateriaal vervangen, het ophangen van verlichting en tuin elektra en verlichting. Samen met onze webshop www.unikol-lampenmarkt.nl bieden wij een compleet plaatje.
Kontaktoplysninger
Lotusbloemweg 56, 1338VZ, Almere, Holland
- 0368415552
- info@unikol-elektra.nl
- unikol-elektra.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
de monteur is vriendelijk
De monteur loste het probleem goed op.
De monteur kwam op afgesproken tijd, werkte rustig door, legde alles goed uit en ging niet weg voordat het probleem was opgelost.
Zeer goede service en alles vakkundig…
Zeer goede service en alles vakkundig gerepareerd door een ervaren betrouwbare monteur.
Mijn pet af voor Unikol Elektra!!
Totale goede ervaring
Contact vooraf verliep goed. Snel antwoord. Duidelijke offerte.
Ook al snel afspraak voor de werkzaamheden.
Vriendelijke monteur die zijn vak goed verstaat.
Keurig werk geleverd.
zeer doelgericht en professioneel
zeer doelgericht en professioneel, een echte vakman en ook nog eens vriendelijk! Dat maak je als klant ook wel eens anders mee
De electricien was een vakman
Snelle service en adequaat
In de ochtend gebeld en in de middag was er gelijk iemand. Vriendelijk en service gericht! Probleem is adequaat opgelost.
Vriendelijke hulp door telefoniste.
Vriendelijke hulp door telefoniste.
Aardige monteur die het probleem heeft opgelost.
Redelijke prijs.
Bedrijf vraagt veel te veel voor…
Bedrijf vraagt veel te veel voor werkzamheden bij concurent is het zelfed beshickbaar voor 50 % goedkoper

Besvarelse fra Unikol Elektra
Onbeschofte medewerkster Unikol-elektra
Voor een tweede keer hebben wij Unikol benaderd voor het aansluiten van elektra. Tevens was Liander hierbij betrokken ivm krachtstroom en het zonnepanelen bedrijf. De dame van Unikol op de mail, was zo onbeschoft haar conculega naar beneden halen. Zegt tegen ons dat ze goedkope ali-express materialen hebben gebruikt en dat hun dat niet zouden doen. (Hebben de fotos gezien van ons meterkast) door haar onbeschofte onprofessionele houding, hebben wij doen besluiten niet meer in zee te gaan met dit bedrijf.
Was te duur met andere firma`s
Was te duur met andere firma`s,
was geen onderling overleg over de prijs mogelijk , met andere firma`s wel.

Besvarelse fra Unikol Elektra
Arthur, je bent een Top monteur!
Top monteur die heel veel verstand van zijn werk heeft.
Ontzettend vriendelijk en heeft ons huis weer veilig gemaakt!!
kan je op vertrouwen
++ de vaklieden zijn kundig, attent en vriendelijk, Dit ondanks het feit dat er een spoed klus tussen door kwam en dat hun werkdag veel langer werd.
-- ik heb een paar keer moeten bellen;
Omdat ik geen planning heb gekregen en het lang duurde voordat deze er kwam zelf moeten bellen:
ook zelf moeten bellen waar de vaklieden bleven op de datum van uitvoering
vriendelijk, netjes, meedenkend en kundig !
Een vriendelijke nette meneer met respect voor je spullen. Zeer kundig en meedenkend.
Kortom bij de volgende klus van harte welkom!
snelle service
Probleem bleek groter dan gedacht, maar werd direct gefixt, echte vakmannen
Aardige en kundige monteur!
Prima advies gekregen voor een snelle…
Prima advies gekregen voor een snelle en meest practische oplossing!
Toporganisatie! Arthur is een held!
Arthur heeft ons geweldig geholpen. Kwamen voor een extra kabel naar de keuken leggen. De meterkast was verouderd en kon veiligheidstechnisch niet meer.
Arthur maakte gelijk tijd om het te fixen en had alles in de bus bij zich.
Professionele lui, vakkundig, voorbereid en flexibel. Dikke aanrader.
Arthur was super gezellig ook, wát een mooie baas . 100 punten!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.