Østfold Bobilutleie AS Anmeldelser

3,9

Vi bestilte på Garden Palace hotel i Krakow..Styr unna.bildene på Ving sine sider stemmer ikke med fakta..detta så ut som et vandrerhjem..urent,inn til restaurant gikk rett inn i søplerommet..det var... Se mere

Jeg synes at Unike Reiser var enkle å forholde seg til. Hadde en kontaktperson som overleverte bobilen meget godt rengjort og i meget god stand. Virket som ekte kundeservice var fokus, ikke den vanl... Se mere

Var veldig fornøyd med alt imellom utlevering og innlevering av bobilen. Følte oss veldig godt ivaretatt og pga veldig god kundeservice kunne vi lene oss tilbake og bare nyte turen til det fulle. V... Se mere

Var på kombinasjonsferie til Egypt. En helt fantastisk opplevelse. Startet i Kairo der unike reiser hadde organisert med egyptisk reiseoperatør som møtte oss på flyplassen og ivaretok oss og viste oss... Se mere

1. Biludlejning

Bobilutleie i Østfold er ikke lenger i drift. De fleste bilene er overtatt av Indre Østfold Bobilutleie og Stamsaas Fritid AS. Kontakt dem for leie / kjøp av biler.

God

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Meget god kundebehandling

Flott bobil i topp stand - Hyggelig og dyktig kundebehandlere - Rask avregning av rest depositum og utbetaling av dette. (dvs. trekk av bom og ferje passeringer)
Anbefaler Unike Reiser

7. august 2021

Hei Sverre
Takk for utfyllende og flott tilbakemelding😊
Ha en fin sensommer og høst!

Førstegangs bobilturister

Førstegangs bobilturister, vi vurderte nøye type bil da vi hadde med oss hund.
Fikk god hjelp og nok informasjon før vi dro ut på en 14 dagers tur.
Bilen fungerte bra for oss på tur i fjellet og Vestlandet med tidvis mange tunneler og smale veier. Vi fricampet for det meste, men også innom campingplasser. Vi foretrekker fricamp, helt fantastisk🤩
Vi var veldig godt fornøyde og kommer helt sikkert til å ville leie av Unike Reiser også neste gang😊

1. august 2021

Hei Hege og Øyvind
Så gøy å lese. Takk for god tilbakemelding og velkommen igjen:-)
Ha en fin sensommer!

Vi leide bobil i en uke sommeren 2021

Vi leide bobil i en uke sommeren 2021. Både bestilling og innlevering av bobilen var sømløs. Videre ønsker jeg å tilføye at vi var veldig fornøyd med kundeservicen, ettersom vi fikk god hjelp når som helst på døgnet. Med det som utgangspunkt anbefaler vi Unike Reiser på det sterkeste.

23. juli 2021

Hei Stian

Takk for god tilbakemelding og fortsatt god sommer :-)

Enkelt og greit!

Enkelt og greit!
Overtalelse av bilen ble fulgt av grundig instruksjon. 😄
Beskjed om at hvis det dukket opp noe problem var det bare å ta kontakt.
Tilbakelevering like enkelt og greit.
Anbefaler Unike reiser på det varmeste👍👍👍👍👍
Mvh Svein B. Lande

17. juli 2021

Hei Svein!
Tusen takk for fin tilbakemelding😀

Hyggelige og hjelpsomme

Hyggelige og hjelpsomme, det eneste å påpeke er noen mindre feil på bl a dusjdør og skuffer som åpnet seg under kjøring, gnist på portabel gassgrill virket ikke. Ellers fornøyd

16. juli 2021

Hei Tor Magnus
Tusen takk for god tilbakemelding😀
Dusjdør og skuffer blir reparert takket være gode kunder som sier ifra om problemene!

Bobil leie 2021

På tross av at det oppsto tekniske problemer med bilen etter et par dager, var oppfølging, og innsats for å få hjelp underveis upåklagelig. Dette i tillegg til raus kompensasjon pga det som oppsto, som ingen kan klandres for, gjør at vi absolutt kan anbefale Unike Reiser👍

15. juli 2021

Hei Einar!
Takk for fin tilbakemelding😀
Hyggelig å lese at jobben vi gjør blir verdsatt selv om ferien kanskje ikke ble helt som dere hadde planlagt.

Bestilling

Bestilling, mottagelse, opplevelse av bilen og levering av bilen. Helt magisk hele veien🤗

11. juli 2021

Hei Matthias
Takk for kjempefin tilbakemelding😀
God sommer!

Opplever Unike reiser som ryddige og…

Opplever Unike reiser som ryddige og enkle å samarbeide med, jeg kommer til å leie bobil der ved en senere annleding. Kan trygt anbefales

6. juli 2021

Hei Nina

Du er velkommen tilbake når som helst! Tusen takk for kjempefin tilbakemelding:-)

Super bobil

Super bobil, super service hele veien fra a til å.

3. juli 2021

Besvarelse fra Østfold Bobilutleie AS

Tusen takk for god tilbakemelding og velkommen igjen:-)

Veldig fornøyd

Prosessen med å leie var enkel og forståelig. God intro video, Følte jeg kjente bilen før den ble hentet. Trengte litt hjelp underveis. Henvendelsene ble besvart raskt og forståelig. Kommer til å anbefale Unike reiser og bobil til venner og bekjente.

3. juni 2021

Hei Bjørn Atle.
Godt å lese at du er fornøyd! Takk for kjempefin tilbakemelding😀
God sommer til dere!

Opplevelse

Fantastisk service og flotte biler. Anbefales. Gleder meg til neste gang.

21. maj 2021

Hei Heidi

Takk for kjempefin tilbakemelding! Velkommen tilbake og god sommer😀☀️

Flott bil og hyggelige utleiere.

Flott bil og hyggelig utleier, men bilen var ikke skikkelig sjekket og klargjort før vi overtok, men vi er ikke redd for å leie av de igjen, totalt sett en positiv opplevelse.

21. maj 2021

Hei Svein-Erik.

Takk for fin tilbakemelding og velkommen igjen😀

God sommer☀️

En god opplevelse

En god opplevelse
En god opplevelse, hus på jul.
Alt var klappet og klart, god instruksjon og opplæring for 1.gangs tur i bobil.
Bilen hadde alt vi trengte så og si.

3. maj 2021

Hei Lill

Takk for fin tilbakemelding og god sommer☀️

En fantastisk reiseopplevelse for oss…

En fantastisk reiseopplevelse med Bobil. Unikereiser var helt super, det å kunne spørre om alt mulig og god råd og service undervise på tur. For oss ble dette en tur som vi aldri kommer til å glemme. Ser ikke bort ifra at vi kanskje kommer tilbake å leie bobil fra Unikereiser AS igjen.

Samlet sett var vi veldig fornøyd, og synes vi fikk en stor opplevelse, med mye for pengene. Anbefales Unikereiser AS på det varmeste!

16. januar 2021

Hei Jaufer!

Det er hyggelig å bli satt pris på! Tusen takk for fin tilbakemelding:-)

Ha en fortsatt fin vinter!

Kjempe fornøyd kunde

Hei
Vi er meget godt fornøyd med servicen og tilretteleggelse for henting og levering. Vi hadde noen fine dager i Trysil med masse snø.

6. januar 2021

Hei Vidar

Så hyggelig å lese! Takk for kjempefin tilbakemelding.

Ha en fin vinter!