Vi bestilte på Garden Palace hotel i Krakow..Styr unna.bildene på Ving sine sider stemmer ikke med fakta..detta så ut som et vandrerhjem..urent,inn til restaurant gikk rett inn i søplerommet..det var... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Jeg synes at Unike Reiser var enkle å forholde seg til. Hadde en kontaktperson som overleverte bobilen meget godt rengjort og i meget god stand. Virket som ekte kundeservice var fokus, ikke den vanl... Se mere
Virksomheden har svaret
Var veldig fornøyd med alt imellom utlevering og innlevering av bobilen. Følte oss veldig godt ivaretatt og pga veldig god kundeservice kunne vi lene oss tilbake og bare nyte turen til det fulle. V... Se mere
Virksomheden har svaret
Var på kombinasjonsferie til Egypt. En helt fantastisk opplevelse. Startet i Kairo der unike reiser hadde organisert med egyptisk reiseoperatør som møtte oss på flyplassen og ivaretok oss og viste oss... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bobilutleie i Østfold er ikke lenger i drift. De fleste bilene er overtatt av Indre Østfold Bobilutleie og Stamsaas Fritid AS. Kontakt dem for leie / kjøp av biler.
Kontaktoplysninger
Vogts vei 40, 1710, Sarpsborg, Norge
- +4741278968
- post@ostfoldbobilutleie.no
- unikereiser.no
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Meget god kundebehandling
Flott bobil i topp stand - Hyggelig og dyktig kundebehandlere - Rask avregning av rest depositum og utbetaling av dette. (dvs. trekk av bom og ferje passeringer)
Anbefaler Unike Reiser

Førstegangs bobilturister
Førstegangs bobilturister, vi vurderte nøye type bil da vi hadde med oss hund.
Fikk god hjelp og nok informasjon før vi dro ut på en 14 dagers tur.
Bilen fungerte bra for oss på tur i fjellet og Vestlandet med tidvis mange tunneler og smale veier. Vi fricampet for det meste, men også innom campingplasser. Vi foretrekker fricamp, helt fantastisk🤩
Vi var veldig godt fornøyde og kommer helt sikkert til å ville leie av Unike Reiser også neste gang😊

Vi leide bobil i en uke sommeren 2021
Vi leide bobil i en uke sommeren 2021. Både bestilling og innlevering av bobilen var sømløs. Videre ønsker jeg å tilføye at vi var veldig fornøyd med kundeservicen, ettersom vi fikk god hjelp når som helst på døgnet. Med det som utgangspunkt anbefaler vi Unike Reiser på det sterkeste.

Enkelt og greit!
Enkelt og greit!
Overtalelse av bilen ble fulgt av grundig instruksjon. 😄
Beskjed om at hvis det dukket opp noe problem var det bare å ta kontakt.
Tilbakelevering like enkelt og greit.
Anbefaler Unike reiser på det varmeste👍👍👍👍👍
Mvh Svein B. Lande

Hyggelige og hjelpsomme
Hyggelige og hjelpsomme, det eneste å påpeke er noen mindre feil på bl a dusjdør og skuffer som åpnet seg under kjøring, gnist på portabel gassgrill virket ikke. Ellers fornøyd

Bobil leie 2021
På tross av at det oppsto tekniske problemer med bilen etter et par dager, var oppfølging, og innsats for å få hjelp underveis upåklagelig. Dette i tillegg til raus kompensasjon pga det som oppsto, som ingen kan klandres for, gjør at vi absolutt kan anbefale Unike Reiser👍

Bestilling
Bestilling, mottagelse, opplevelse av bilen og levering av bilen. Helt magisk hele veien🤗

Besvarelse fra Østfold Bobilutleie AS
Opplever Unike reiser som ryddige og…
Opplever Unike reiser som ryddige og enkle å samarbeide med, jeg kommer til å leie bobil der ved en senere annleding. Kan trygt anbefales

Besvarelse fra Østfold Bobilutleie AS
Selskapet har bra standard på bobilene
Selskapet har bra standard på bobilene. Det er enkelt og greit å bestille bobil, enkel henting og levering.

Veldig fornøyd
Prosessen med å leie var enkel og forståelig. God intro video, Følte jeg kjente bilen før den ble hentet. Trengte litt hjelp underveis. Henvendelsene ble besvart raskt og forståelig. Kommer til å anbefale Unike reiser og bobil til venner og bekjente.

Besvarelse fra Østfold Bobilutleie AS
Flott bil og hyggelige utleiere.
Flott bil og hyggelig utleier, men bilen var ikke skikkelig sjekket og klargjort før vi overtok, men vi er ikke redd for å leie av de igjen, totalt sett en positiv opplevelse.

En god opplevelse
En god opplevelse
En god opplevelse, hus på jul.
Alt var klappet og klart, god instruksjon og opplæring for 1.gangs tur i bobil.
Bilen hadde alt vi trengte så og si.

Besvarelse fra Østfold Bobilutleie AS
En fantastisk reiseopplevelse for oss…
En fantastisk reiseopplevelse med Bobil. Unikereiser var helt super, det å kunne spørre om alt mulig og god råd og service undervise på tur. For oss ble dette en tur som vi aldri kommer til å glemme. Ser ikke bort ifra at vi kanskje kommer tilbake å leie bobil fra Unikereiser AS igjen.
Samlet sett var vi veldig fornøyd, og synes vi fikk en stor opplevelse, med mye for pengene. Anbefales Unikereiser AS på det varmeste!

Kjempe fornøyd kunde
Hei
Vi er meget godt fornøyd med servicen og tilretteleggelse for henting og levering. Vi hadde noen fine dager i Trysil med masse snø.

Besvarelse fra Østfold Bobilutleie AS
Meget god service hyggelig personale bare pluss
Meget god service og hyggelig personale bare pluss

Besvarelse fra Østfold Bobilutleie AS
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.