Vi bestilte på Garden Palace hotel i Krakow..Styr unna.bildene på Ving sine sider stemmer ikke med fakta..detta så ut som et vandrerhjem..urent,inn til restaurant gikk rett inn i søplerommet..det var... Se mere
Jeg synes at Unike Reiser var enkle å forholde seg til. Hadde en kontaktperson som overleverte bobilen meget godt rengjort og i meget god stand. Virket som ekte kundeservice var fokus, ikke den vanl... Se mere
Var veldig fornøyd med alt imellom utlevering og innlevering av bobilen. Følte oss veldig godt ivaretatt og pga veldig god kundeservice kunne vi lene oss tilbake og bare nyte turen til det fulle. V... Se mere
Var på kombinasjonsferie til Egypt. En helt fantastisk opplevelse. Startet i Kairo der unike reiser hadde organisert med egyptisk reiseoperatør som møtte oss på flyplassen og ivaretok oss og viste oss... Se mere
Bobilutleie i Østfold er ikke lenger i drift. De fleste bilene er overtatt av Indre Østfold Bobilutleie og Stamsaas Fritid AS. Kontakt dem for leie / kjøp av biler.
Vogts vei 40, 1710, Sarpsborg, Norge
- +4741278968
- post@ostfoldbobilutleie.no
- unikereiser.no
That was a perfect experience for work…
That was a perfect experience for work with Unike Riser! We was lucky to find and pleased to choose
them. Nice, clean, comfortable car, attentive service and very good price. We're highly recommended!

Lettvint og grei booking
Lettvint og grei booking. Uproblematisk henting og levering.
Anbefales

Leie av bobil
Forespørselen ble raskt besvart, tilbudet var oversiktlig og godt redigert.
Utlevering av bil med gjennomgang var grundig og informasjonen var god.

Besvarelse fra Østfold Bobilutleie AS
Veldig fornøyd med bil og kontakt med…
Veldig fornøyd med bil og kontakt med utleiere. Kommer garantert til å leie igjen 😃

Besvarelse fra Østfold Bobilutleie AS
Har leid bobil av Unike Reiser to år på…
Har leid bobil av Unike Reiser to år på rad og er meget godt fornøyd og kommer helt sikkert til å leie på nytt.
I år fikk vi trøbbel med krana til gråvannstanken. En skrue hadde løsnet, men Raymond som kundebehandler var tilgjengelig både sent og tidlig. Han skaffet oss time på et nærliggende verksted og feilen ble reparert. Er meget godt fornøyd med både service og bil som forøvrig er av helt ny modell. Unike Reiser opererer etter min mening med konkurransedyktige priser og kan absolutt anbefales.

Enkelt og greit
Enkel og grei avtale og utlevering og mottak av bil. Leieprisen er fornuftig og det er enkelt å få hjelp fra utleier om man har behov.

Besvarelse fra Østfold Bobilutleie AS
Veldig ryddig firma å leie bobil fra
Veldig ryddig firma å leie bobil fra. Rene og velutstyrte biler og hyggelige folk å forholde seg til. Bra utvalg av biler også.

Veldig god service
Veldig god service. Flott oppfølging på spørsmål under turen.
Et selskap jeg vil prøve også i andre sammenheng.

Fantastisk service
Fantastisk service! Raymond hos Unike Reiser kastet seg rundt å ordnet oss en bobil på sparket, ryddig og proft!

YNWA
Kjempegodt fornøyd. Flott bil, fantastisk service og oppfølging hele veien. Anbefales virkelig.

Besvarelse fra Østfold Bobilutleie AS
Bare positive ting å si ved å leie…
Bare positive ting å si ved å leie bobil hos Unike reiser. Kan trygt anbefalles.

Besvarelse fra Østfold Bobilutleie AS
Unike Reiser er en trygg og seriøs utleier.
Unike Reiser er en seriøs aktør innen bobilutleie. Vi hadde 2 problemfrie uker med bobilen og fikk et raskt og riktig oppgjør av depositumet etter et par dager.
Hyggelig kontaktperson som var lett og komme i kontakt med.
Anbefales!

Besvarelse fra Østfold Bobilutleie AS
Alt var som forventet fra en seriøs…
Alt var som forventet fra en seriøs utleier. Vi kommer til å benytte oss av unike reiser sine bobiler ved senere anledninger. Meget bra.