Makkelijk en snel om je inzet plaatsen (nadat je je hebt aangemeld). Vriendelijk door het in te stellen limiet op je inzet en het instellen dat je je winst "afroomt"

3 sterren ivm snelle uitbetaling en goede bonussen. Wat ik mis bij Unibet is geld stortingsbonus. Ze bieden alleen maar gratis draaien (met of zonder storting en verspeelbedrag). Extra bets op slots... Se mere

1. Bettingvirksomhed
  2. Kasino
  3. Spilletjeneste
  4. Online casino eller bookmaker
  5. Online sportsvæddemål

Unibet is sinds 1997 een gevestigde en internationaal erkende aanbieder van online sportweddenschappen en gaming. In Nederland opereren wij onder vergunning van de Kansspelautoriteit. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, transparantie en verantwoord spelen, zodat spelers kunnen rekenen op een gereguleerde en betrouwbare speelomgeving. Wij bieden een gebruiksvriendelijk online platform voor sportweddenschappen, online casino en live casino, met competitieve odds, een uitgebreid live aanbod en moderne apps die tot de meest gewaardeerde in de markt behoren. Spelers profiteren van snelle en veilige betaalmethoden, efficiënte uitbetalingen en zorgvuldige bescherming van persoonsgegevens. Met bijna drie decennia ervaring combineren wij innovatie, betrouwbaarheid en strikte naleving van wet- en regelgeving. Zo bieden wij een veilige, legale en transparante manier om online te wedden in Nederland, met focus op kwaliteit, snelheid en vertrouwen.

3,9

God

Svarer typisk inden for 1 uge

Unibet schendt de KSA regels en CRUKS blokkade

Ondanks mijn officiële CRUKS registratie op 6 april 2026 liet Unibet mij op 2 en 3 mei gewoon storten en spelen. Dit is een keiharde schending van de zorgplicht die zij wettelijk hebben. Ik heb hier direct melding van gemaakt en gevraagd om mijn geld terug omdat dit nooit had mogen gebeuren maar ik krijg geen enkel serieus gehoor. Ik heb van alle feiten en stortingen keihard bewijs.

​Ik geef Unibet tot zondag 10 mei om dit netjes af te handelen en mijn inleg terug te storten. Indien zij hun verantwoordelijkheid nemen en hun zorgplicht nakomen ben ik bereid deze review direct te verwijderen. Gebeurt er niets dan gaat het dossier direct naar de Kansspelautoriteit en start ik juridische stappen om mijn recht te halen.

3. maj 2026

Nooit problemen gehad tot nu toe bij…

Nooit problemen gehad tot nu toe bij Unibet. Maar vandaag wilde ik in de avond een pokertoernooi spelen dus had me ingeschreven. 10 minuten voor start open ik de app en staat er dat ik mijn sessielimiet heb bereikt. Ik heb de klantenservice hierna bericht en die hebben het doorgestuurd naar de desbetreffende afdeling. Ik begrijp niet waarom Unibet geen automatische uitschrijving in het systeem kan doen bij het bereiken van een sessielimiet. EDIT: De dag erna mijn ticket teruggekregen, niks aan de hand dus.

3. maj 2026

Vriendelijk en spannend

25. april 2026

Unibet verdient geen 5 ster omdat hen…

Unibet verdient geen 5 ster omdat hen me account hebben afgesloten vanwege groot bedrag winst. Unibet is dan tot geen legaal casino. Kort geleden gevraagd of hen me account willen ontlokken, en tot nu toe nog steeds geblokt. Unibet is een vaag casino, en niet eerlijk tegen de klanten. In dit geval ik als klant/speler bij Unibet niet 5 ster waardig.

25. april 2026
Unibet-logo

Besvarelse fra Unibet

Hi Gilbert,

Bedankt voor je review. We begrijpen dat dit een vervelende ervaring voor je is.

Tegelijkertijd is het voor ons op basis van je bericht niet helemaal duidelijk wat er precies is gebeurd. We willen wel benadrukken dat accounts nooit zomaar worden geblokkeerd, en zeker niet alleen vanwege winst.

Als je wilt, kun je ons privé wat gegevens sturen (bijvoorbeeld je gebruikersnaam en een korte toelichting). Dan kijken we graag met je mee om te achterhalen wat er speelt en je zo goed mogelijk te helpen.

Groeten,
Team Unibet