1. Indretningsarkitekt

Om Una Living

Hos Una Living har vi stor fokus på at leverer den bedste kvalitet af kugletæpper til en fornuftig pris. Vores kugletæpper og bordskånere er til Danmark's bedste priser, sammen med det højeste service niveau. Din glæde er vores første prioritet! ✔ Gratis levering ✔ Gratis Returnering ✔ 3 års garanti ✔ 100% kvalitet

2,1

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Fin hjemmeside - thats it.

En stjerne - mest fordi hjemmesiden er da flot og det fremstår da som om at unaliving er leveringsdygtige i håndlavede kugletæpper.
Men jeg ved det ikke, da jeg nu små to uger inde, hverken har modtaget ordrebekræftelse eller fået svar på om ordren er på lager. Fik en mail fra en Mathias, som ville tjekke med lager og sende ordrebekræftelsen. 5. Dag - intet.
Der er så mange andre steder at købe tæpper, så tror bare jeg trækker på skuldrene og lader unaliving være unaliving…. Førstehåndsindtrykket lader i al fald meget tilbage at ønske.

31. marts 2026

Så fantastisk og god service

Så fantastisk og god service. Hjælpsom og virkelig servicemindet personale. Der var en lille fejl på tæppet, og fik det ombyttet med det samme, og Josefine (fra Una Living) har været så sød og forstående hele vejen igennem , virkelig god service - og super super hurtig levering.

Mine varmeste anbefalinger herfra.

7. januar 2022

Blandet oplevelse…

Fin oplevelse indtil jeg returnerede mit køb og skulle have pengene tilbagebetalt. Så hørte jeg intet trods flere henvendelser til dem. Det er over en måned siden nu, og jeg har stadig ikke fået en krone.
En dårlig Trustpilot anmeldelse gav dog en reaktion, og nu er pengene tilsyneladende på vej til mig 👏🏻 Dejligt at de trods alt har rettet hurtigt op.

6. november 2021

Besvarelse fra Una Living

Hej Vibeke. Vi er rigtige kede af at høre, at du ikke har fået et svar fra os, det beklager vi selvfølgelig rigtig meget. Jeg kan desværre ikke finde nogen mail fra dig nogen steder. Vil du skrive til os på info@unaliving.dk, så skal jeg straks undersøge sagen. Mvh Mathias, Una Living

God oplevelse

God oplevelse
Vi købte et tæppe i super fin kvalitet, tæppet ankom hurtigt og forsvarligt.
Firmaet havde en super god service og forklarede grunden til at prisen var steget, var at transporten fra Nepal var blevet dobbelt så dyr.
Kan anbefales

27. juni 2020

Super super dårlig oplevelse.

Super super dårlig oplevelse. Det er nu snart 6 uger siden jeg bestilte et tæppe hvor der stod levering 1-2 dage. Jeg er ik en eneste gang bleven underettet om udsættelse af levering medmindre jeg selv har skreven en mail. Svarene på mine mails går det mange dage før jeg modtager. Har flere gange spurgt om de har et større tæppe jeg så kunne betale differencen på men ingen svar på dette. Jeg skal hele tiden hive svar ud af firmaet. Benyt dem ikke. Dårlig service

17. juni 2020

Supergod service.

Supergod service.
Fik meget hurtigt svar på spørgsmål på mail og kunne dagen efter hente mine varer. En hyggelig lille ting er den lille seddel med navn på hende, der har lavet dit tæppe.
Varme anbefalinger fra mig ❤️

24. marts 2020

Fantastiske produkter og super service!

Jeg har netop modtaget et tæppe og nogle coasters fra UnaLiving, og produkterne er SÅ lækre!
Har desuden kontaktet virksomheden utallige gange, da det i første omgang ikke var på lager, og jeg gerne skulle bruge tæppet til en bestemt deadline, og jeg fik lynhurtig svar HVER gang. SUPER SERVICE! 5 stjerner herfra. :-)

5. oktober 2016

Smukt tæppe og fantastisk service!

Smukt tæppe, nem bestilling, hurtig levering og endnu hurtigere behandling af reklamation! Bestilte et tæppe hvor trådene var en tand for stramme. Kontaktede derfor kundeservice på mail, hvorefter Mathias straks svarede på henvendelsen. Han var utrolig venlig og professionel og sendte med det samme et nyt tæppe i min retning. Flot service! Varmeste anbefalinger herfra

2. september 2016

Overskuelig hjemmeside og hurtig levering

Fandt hurtigt og nemt det jeg skulle bruge på hjemmesiden og fik det leveret allerede dagen efter. Kan bestemt anbefales.

23. august 2015

Hej Josefine

Vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse hos os :)

Una LIVING

Lækre produkter, let overskuelig hjemmeside og hurtig levering.

5. august 2015

Hej Majken

Tak for dine fine ord!

Godt gået

Bestilte kugletæppe mandag. Fik det dagen efter. Det er super nemt at bestille hos jer. I får min bedste anbefaling.

24. juli 2015

Hej Lone

Tak for din flotte anmeldelse :) Vi er glad for at høre om din gode oplevelse, ved at handle med os.

Una LIVING

Vis anmeldelser på alle sprog. (21 anmeldelser)