Twinky Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Loopstoel van twinky, onze dochter is er heel erg blij mee. Helaas ging het zitje stuk maar na contact met de klantenservice konden wij gewoon een vervangend onderdeel ontvangen. Super! En onze dochte... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben het Plaspotje mogen ontvangen en zijn hier super tevreden mee! Ik heb contact gehad via Instagram om een juiste keuze te kunnen maken en werd hierbij goed geholpen. Het product was snel bin... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Helemaal geweldige loopstoel 😍!!! Mijn dochtertje van 6 maand zit er graag in, we hebben ook zo’n minnie mouse bouncer maar haar voorkeur ligt bij haar loopstoel. Ook bijgeleverde duwstang is ideaal.... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slecht bedrijf, een kinderwagen en kinderstoel gekocht. Kinderwagen kwam met een hele boel mankementen en krassen. Afgeraffelde textiel, kapotte maxi cosi. Klantenservice deugt ook voor ge... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Babyudstyrsbutik
  2. Børnemøbelbutik

Skrevet af virksomheden

Twinky is opgericht vanuit een team met een grote passie, namelijk de wereld openen voor baby’s op een innovatieve manier. Uit ervaring hebben wij gemerkt dat baby’s veel willen, maar dit nog niet kunnen zonder constante begeleiding. Onze missie is het om deze zorg vanuit het ouderschap op de meest efficiënte en veilige manier te dekken.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 33 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

104 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geen bestelling gekregen die ze beloofd…

Geen bestelling gekregen die ze beloofd hebben. Nadat ik communicatie had vi e-mail had de medewerker aangegeven dat de ontbreekt gedeeltovan de kinderwagen is opgestuurd. (Bij mijn oude adres) enmaal daar gegaan zag ik alleen een knuffel. Nogmaals gemaild en gevraagd voor de uitleg. Voor de erste keer had de medewerker of de menager mij gebeld om een uitleg geven. Hierbij aangegeven nogmaals dat ik mijn bestelling zou graag willen ontvangen. De medewerker ging tegen mij in en begreep mij helemaal niet waardoor ik boos werdt. De medewerker was boos en gaf aan dat ik de kinderwagen kan terug sturen en dat hij hiermee klaar. En als ik dat op ga sturen hier moet ik mijn baby ga dragen? Onprofessioneel vind ik dat.
Schandalig dit twinky!
En dit kon wij oplossen op een volwassen manieren, maar jullie hebben zover laten komen dat ik jullie gewoon naar de rechtbank moet gaan sturen als een bedrijf.
En ik bedoel een klant is!
En met die gene waar ik mee gisteren contact had, als een medewerker mag je jezelf gaan afvragen wat betekent om je boosheid als een medewerker opzij te zetten.
En waarom hebben jullie in een een andere e-mail aangemaakt om met mij te communiceren?
Waarom communiceren jullie niet bij de oude e-mail?
Zoals ik aangegeven vanaf nu gaat de communicatie via mijn advocaat en de rechtsbijstand.
Twinky als een winkel jullie kunnen heel veel dingen veranderen. Als om communicatie met een klant.
En ik vind pas rust als ik mijn gemist gedeeld hebt ontvangen!
En ik ben niet de enigste die dit meegemaakt heeft. Ik heb nu inmiddels 3 andere die niet durven om en stap te nemen.
En dit is toch niet goed voor jullie bedrijf?
Hoe jullie omgaan met klanten en geen ander oplossen kunnen zoeken.

Ik wil graag mij gemist gedeelte hebben, daarvoor heb ik betaald!!!!!!!

Twinky dit kan beter!!!!

Mijn baby leidt nu hier onder , schandelig dit!!!

Tot bij de rechtbank.

24. april 2025

Hi Sonya,

We hebben geprobeerd uit te leggen dat het onderdeel die bij je ontbreekt jij reeds in bezit hebt. In dit geval gaat het bij jou om de kinderwagen, waarbij de zetel aan de onderkant dient te worden versteld waardoor je van lig- naar zitfunctie kunt gaan. Je hebt het onderdeel reeds in bezit en kan de stoel aan hand van de video die we je hebben verstuurd verstellen. Echter na meerdere keren dit uitgelegd te hebben ben je niet van gediend te luisteren.

Je bestelling is 7 maanden geleden geplaatst en ondanks dat de retourtermijn 5 keer verlengd is mag je deze nogsteeds van ons retourneren indien je niet tevreden bent. We hebben je tevens 2 nazendingen gedaan van de knuffel en het tasje op onze kosten. Hier hebben we vanuit jou ook bevestiging ontvangen dat die binnen is. Om eerlijk te zijn weten wij het ook niet meer..

We willen uiteraard dit nogsteeds met je oplossen en hebben je een uitgebreid termijn gegeven geholpen te worden met je bestelling naast het feit dat je een artikel van ons voor 29,95 ipv 69,95 hebt ontvangen. Nogmaals, wij weten het ook helaas niet meer en hopen dat het opgelost kan worden indien de video's worden bekeken of met ons wordt gebeld. Fijne dag.

Twinky items zijn top

We hebben al een aantal items van Twinky in huis. We begonnen met de loop stoel die heel wat rondjes heeft gereden hier. Nu gebruiken we het traphekje en de wc van twinky. Beide weer hele fijne producten! Wij zijn dan dus 🥳

20. april 2025

Besvarelse fra Twinky

Wij waarderen je enorm Kimberley, hopelijk tot snel weer :-)

AliExpress meuk

19. april 2025

Besvarelse fra Twinky

Hi Robin, wij verkopen geen spullen vanuit aliexpress, onze artikelen zijn allemaal conform normstandaarden en bieden wij een 100% veiligheidsgarantie.

Om die reden is jouw review volkomen ongeldig. Jammer want we hebben je dusver correct geholpen, en schaadt ons bedrijf met deze review enorm.

Ik wens je het allerbeste.

Fun!

Loopstoeltje is leuk, mooi uiterlijk, leuke geluidjes en niet te duur ook. Kleinzoon vindt het geweldig!

12. marts 2025

Besvarelse fra Twinky

Beadnkt voor je review! Hopelijk zien we je snel weer :-)

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik had een twinky loopstoel …

Ik had een twinky loopstoel gekregen alleen ontbraken er wat speelgoedjes. Na een mailtje naar Twinky hebben ze de loopstoel voor mijn 2 kleindochters weer compleet weten te maken. Super Dankbaar voor de hulp en services.

6. marts 2025

Besvarelse fra Twinky

Gelukkig is alles goedgekomen, geniet ervan en hopelijk zien we je snel weer Ingrid :-)

Bestel hier niks!

Bestel hier niks!
Oplichting op de website staat met iso fix dit is echter niet het geval!
Na contact is ons een luxe uitvoering aangesmeerd.
Wat denkje? Geen isofix!
Na slecht contact en dreigend met de rechtsbijstand het geld terug gekregen.
Met andere woorden rond uit slecht!!

8. marts 2025

Besvarelse fra Twinky

Hi Justin, we hebben je gratis een 2e model toegestuurd en deze is vertraagd bij ons teruggekomen. We wilden je ook een gratis ISO FIX set toesturen maar daar zagen jullie van af. Jouw beoordeling is om die reden volkomen onterecht Fijne dag!

Heel tevreden!

Al tweemaal besteld bij Twinky en heel tevreden! Vorig jaar jaar een leuk loopkarretje gekocht en nu ook het plaspotje!! Superleuk plaspotje, met muziek! Mijn peuter is enthousiast!

27. februar 2025

Besvarelse fra Twinky

Hi Stephanie, wat leuk om te horen! Hopelijk zien we je in de toekomst snel weer :-)

Slecht product en overpriced

Slecht product. Glijdt van de toiletbril af.
Prijs is niet in verhouding met product. Op temu en alixpress te vinden voor €4,60.
Contact opgenomen met Twinky voor een oplossing voor eerstgenoemde probleem, maar geen reactie ontvangen.

11. februar 2025

Besvarelse fra Twinky

Hi! We willen je graag vooralsnog hiermee uithelpen. Echter is je account anoniem. Laat ons gerust weten wanneer wij iets kunnen betekenen voor je! :)

Erg positief

Hele snelle service en exact waar we naar zochten!

18. februar 2025

Besvarelse fra Twinky

Hi NIkki, leuk dat alles bevallen is naar wens. Hopelijk zien we je snel weer :-)

Slechte ervaring

De eerste en gelijk de laatste keer dat ik bij Twinky store bestel. Ik heb een set besteld en dit onvolledig ontvangen. Ik heb ze vervolgens geappt en gemaild en eerst waren het valse beloftes met dat ze van alles en nog wat zouden opsturen. Nu krijg ik geen antwoord meer. Niet professioneel en ik raad het niemand aan om hier iets te halen. Onbetrouwbaar.

17. februar 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bruine toilettrainer besteld en roze gekregen

We hebben een bruine toilettrainer bezorgd en helaas een roze geleverd gekregen. Wij kregen het voorstel om de roze toilettrainer met korting te houden of terug te sturen voor een bruine. Wij wilden graag een bruine toilettrainer. Snelle reactie van de klantenservice en wij hebben snel een bruine toilettrainer geleverd gekregen.

12. februar 2025

Besvarelse fra Twinky

Fijn dat je tevreden bent met de Twinky Plaspotje Lily, en hopelijk zien we je snel weer :-)

Roze loopstoel

De roze loopstoel die ik had besteld bleek helaas niet meer op voorraad te zijn. De klantenservice, die goed bereikbaar is, heeft dit netjes opgelost.

Inmiddels staat de loopstoel in elkaar en hij ziet er echt heel leuk uit!

12. januar 2025

Babytoiletje

Wij hebben een babytoiletje gekocht. Adam is er heel blij mee! De muziek en doorspoel geluiden zijn heel leuk. Enige minpunt is dat de batterij unit niet stevig aangeschroefd zit waardoor er de geluiden soms niet aan gaan. Mbt de design super leuk! Mbt gebruik ook heel fijn.

11. december 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.