Twinky Anmeldelser

4,2

Loopstoel van twinky, onze dochter is er heel erg blij mee. Helaas ging het zitje stuk maar na contact met de klantenservice konden wij gewoon een vervangend onderdeel ontvangen. Super! En onze dochte... Se mere

Wij hebben het Plaspotje mogen ontvangen en zijn hier super tevreden mee! Ik heb contact gehad via Instagram om een juiste keuze te kunnen maken en werd hierbij goed geholpen. Het product was snel bin... Se mere

Helemaal geweldige loopstoel 😍!!! Mijn dochtertje van 6 maand zit er graag in, we hebben ook zo’n minnie mouse bouncer maar haar voorkeur ligt bij haar loopstoel. Ook bijgeleverde duwstang is ideaal.... Se mere

Slecht bedrijf, een kinderwagen en kinderstoel gekocht. Kinderwagen kwam met een hele boel mankementen en krassen. Afgeraffelde textiel, kapotte maxi cosi. Klantenservice deugt ook voor ge... Se mere

1. Babyudstyrsbutik
  2. Børnemøbelbutik

Twinky is opgericht vanuit een team met een grote passie, namelijk de wereld openen voor baby’s op een innovatieve manier. Uit ervaring hebben wij gemerkt dat baby’s veel willen, maar dit nog niet kunnen zonder constante begeleiding. Onze missie is het om deze zorg vanuit het ouderschap op de meest efficiënte en veilige manier te dekken.

God

Svarer typisk inden for 48 timer

Wisselende ervaring

Mijn schoondochter had haar pakket van Twinky snel binnen. Bij mij liep het anders. Geen bestelbevestiging, geen track and traces en niet ontvangen. Maar ik had het al wel betaald. Na veel over en weer gemaild te hebben heb ik dan (eindelijk) mijn geld terug.

6. august 2025

Best en uniek

Ik heb een kinderpotje gekocht. Het werd heel snel geleverd en ik ben er erg tevreden mee. Het is heel mooi en compleet
Het is echt uniek en goedkoop 👍🌹
Bedankt!

5. august 2025

Game-changing diaper bin – no smells, super easy to use!

I’m so happy with this electric diaper bin from Twinky! As a mom of two little ones, this makes diaper changes so much easier. It opens automatically, seals tightly to lock in odors, and is perfect for busy hands. Delivery was quick and the packaging was great. You can really tell Twinky cares about quality and making life easier for parents. Highly recommend this for any parent looking for convenience and hygiene!

5. august 2025

Twinky kinderstoel swing

We hebben de twinkey kinderstoel swing besteld en het bevalt ons heel erg goed het is een hele goede kinder stoel makkelijk in gebruik en je zet hem zo weer aan de kant omdat de kinderstoel inklapbaar is echt een aanrader.

4. august 2025

Geweldige loopstoel!

We hebben de loopstoel nu al een tijdje in ons bezit en echt, deze is geweldig! Hij is supersimpel in elkaar te zetten, klapt ook makkelijk weer in maar is ook onwijs leuk om mee te spelen voor onze dochter en om mee te lopen! Inmiddels gaat ze zo snel dat je bescherming voor je hakken nodig bent of hardloopschoenen! Echt een aanrader!

8. juli 2025

Fijne kinderwagen en loopstoel gekocht…

Fijne kinderwagen en loopstoel gekocht voor ons prinsje. Hij loopt er al lekker in. Het was voor ons vooral belangrijk dat de producten veilig waren en dat zijn ze wel bij twinky gelukkig. Top wij zijn er heel erg blij mee !

22. juni 2025

Vanuit Suriname besteld

Vanuit Suriname besteld en een heel goede service ontvangen. Ik was bang dat het misschien stuk zou aankomen of een onderdeel zou missen. Geen van beide en de stoel die doet het nog fantastisch.

17. juli 2025

De Swing

De kinderstoel werd snel bezorgd. Het in elkaar zetten kostte mij wat moeite omdat de afbeeldingen en lettertjes voor mij erg klein waren. Dit opgelost met de camera van mijn telefoon door in te zoomen.
Mijn kleinzoon zit er prinsheerlijk in.

8. juli 2025

In een woord, Top!

In een woord, Top!

Een aantal weken terug een bestelling gedaan bij Twinky voor ons nichtje. Zij is helemaal weg van de loopstoel en het knuffel aapje. Zeker een aanrader 😄 🙏

1. maj 2025

Slechte service en geen levering

Ik heb op 7 juli een bestelling geplaatst bij Twinky Winkel, met de belofte dat het pakket de volgende dag geleverd zou worden. Inmiddels zijn we twee weken verder en heb ik nog steeds niets ontvangen. De status van het pakket is sinds 7 juli niet meer gewijzigd en ik krijg geen enkele duidelijke reactie van de klantenservice.

Meerdere keren heb ik gevraagd om mijn geld terug, maar daar wordt simpelweg niet op gereageerd. Het lijkt alsof ze geen verantwoordelijkheid nemen voor kwijtgeraakte pakketten.

Zeer teleurstellende ervaring – ik raad deze winkel absoluut niet aan. Bestel hier niet als je op tijd je bestelling wil ontvangen of als je überhaupt zeker wil zijn dat je je geld niet kwijt bent.

7. juli 2025

Na een klacht over het loopstoeltje ben…

Na een klacht over het loopstoeltje ben ik fantastisch te woord gestaan en hebben het zeer serieus genomen. Hier kunnen veel bedrijven nog een voorbeeld aan nemen. Als tegemoetkoming hebben we een kortingcode ontvangen voor een volgend product, dit was onze eigen keuze. We hadden namelijk ook 15% van het aankoopbedrag kunnen terug krijgen. Normaal bestel ik nergens opnieuw na een minder prettige ervaring maar door hun manier van communicatie wel.

15. juli 2025

Ik ben echt heel blij met Twinky

Ik ben echt heel blij met Twinky! Ze hebben zulke mooie spulletjes voor mijn kleintje en alles werd super snel geleverd. Je merkt dat er aandacht aan de producten is besteed en de kwaliteit is echt top. Het bestellen ging makkelijk en het contact was vriendelijk en snel, wat ik als ouder heel fijn vind. Ik zou Twinky zeker aanraden als je op zoek bent naar mooie en handige spulletjes voor je kindje!:)

7. juli 2025