Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event Anmeldelser

4,7

Voor de 2e keer bij Twente Toer een Topolino gehuurd, dit keer zonder deurtjes. Van tevoren al een leuke route van 3 uur uitgezocht richting het Lutterzand, met meer dan genoeg horeca onderweg :)... Se mere

4 e-bikes gehuurd. Zadels werden niet op goede gezet. Hadden inbussleutel nodig bij Giants. Weinig aandacht aan klant. De Stella e-bikes gaven geen continue ondersteuning. De Giants waren oké. Leuk... Se mere

Goed ontvangst, fijne uitleg en konden snel en route. Met de handige app was het makkelijk routes te volgen, zo kom je op plekjes waar je niet snel zelf langs gaat. Wij komen zeker een keer teru... Se mere

Op 28 maart kinderfeest bij twente toer een kinderfeestje gehouden, We hebben de legertruck dropping gedaan!! In één woord geweldig. In de legertruck was een enorm feest, de dropping een groot a... Se mere

1. Eventlokale

Verhuur van TukTuks, Buggy’s, E-Choppers, Fatmaxen, trikes en nog veel meer in het mooie Ootmarsum.

21 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Gisteren met ons bedrijf een leuke…

Gisteren met ons bedrijf een leuke Buggy tocht gedaan, daarna een heerlijke BBQ gehad, alles top georganiseerd! We hebben er van genoten en hebben leuke middag en avond gehad. Roderick en Erik hartelijk bedankt en tot de volgende keer, groeten van het team van Busscher Serrebouw

17. juli 2021

Wij hebben met onze familie E-choppers…

Wij hebben met onze familie E-choppers gehuurd. Super leuk om te doen in een prachtige omgeving!
De route krijg je via een app, de telefoon kan in een standaard op t stuur, met USB oplader, dus snoertje mee!
Daarna heerlijke bbq gehad. Topdag!

11. juli 2021

Super leuk uitje!

Hele leuke tour gedaan op de E-shopper. Mooie omgeving prima wegen om te berijden en heel handig dat de app je de route gelijk doorgeeft. Soms zou een stem erbij handig zijn aangezien je nu wel eens vergeet om te kijken als je om je heen kijkt en dan rij je wel eens verkeerd(althans wij😉). Uitgebreide keuze in de lunch die wij erbij hadden toen we terug kwamen was allemaal top verzorgd👍🏻

28. juni 2021

Leuk uitje

Gebruik gemaakt van de elektrische beachcruisers en daarmee door Twente getoerd. Zijn makkelijk in gebruik en je vliegt ervan door :). Erg leuk om te doen! Als tip wil ik meegeven om meer comfortabelere zadels op de fietsen te doen, na een uur of 2 begon het toch wel zeer te doen.

27. juni 2021

Genieten

Een hele leuke onderneming die staat voor zijn vak en zorgt ervoor dat je plezier beleefd aan een dagje E-scooteren of een ander onderdeel

25. juni 2021

Een heerlijk rondje met een e-chopper

Een heerlijk rondje met een e-chopper. Makkelijk te reserveren (avond ervoor via de site). Vriendelijk ontvangst en weinig uitleg nodig. Je tuft zo weg. Voor herhaling vatbaar. En zeker niet het rustpunt (voorbij Breklenkamp) overslaan!!!!

25. juni 2021

We hebben genoten van een mooie route…

We hebben genoten van een mooie route op een e-scooter. Voor mensen zonder smartphone niet te doen want de route is alleen te volgen op je mobiele. Jammer, we hadden graag een kaartje gehad. De route was er fijn, er was zelfs tijd geweest om een korte stop in te bouwen voor een kop koffie o.i.d. Een aanrader!

24. juni 2021

Het buggyrijden vonden we erg leuk om…

Het buggyrijden vonden we erg leuk om te doen. Een aantal van ons hadden het vaker gedaan, en die hadden verwacht dat we harder zouden kunnen dan 50 km/h. We vonden het wel een beetje vreemd dat we 20 minuten later vertrokken, maar wel stipt op tijd weer terug waren.

22. juni 2021

Goede en vriendelijke ontvangst

Goede en vriendelijke ontvangst. Enthousiast over onze route en gaf nog een leuke tip op op een rustpunt afwijkende van de route koffie te doen, dat bleek een Te mooie plek. Gaan dit zeker nog eens doen. Aanrader.

17. juni 2021

Leuke dag gehad

Leuke dag gehad
Aankomst koffie met krentenwegge daarna uitleg tuk tuk toen kon het beginnen 2 uur duurde de Toer met goed gevulde Picknick tas. Super leuk om te doen mooie route over rustige wegen. Vriendelijk personeel
Echt een aanrader

17. juni 2021

Mooie dag

We hebben een fijne familiedag gehad met dank aan Twente Tour. Onze dag begon met ontvangst met koffie en krentewegge waarna we hebben genoten van een 2 uur durende rit op de E-Choppers. Na terugkomst genoten we van lunch in buffet vorm in het restaurant. Vriendelijk personeel bij het uitgiftepunt en in het restaurant. Wij komen zeker nog eens terug. Fam. Braakman

31. maj 2021

Tuktuk tour

Leuke tour, goed geregeld allemaal. We mochten zelfs nog even wat langer door. Duidelijke instructies

31. maj 2021